Stringo Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Naše vedení je na Hluboké ubytováno, my dolňáci "jen" na Lodi v Týnu, ale je to tu pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 hele nic proti, ale nez na hluboke, bych radej bydlel co vy pripadne pak pekny penzionek byl ve zlivy, ale to uz mate daleko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Do jiznich cech jedu letos na dov, ve kterem ze si to meste? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 napred mas nahlasit pojistku, i kdyz z havarka prijit o bonus nic moc, a pak opravovat :Neboj vše mám nahlášený oprava je naplánována a s tima bonusama to nebude tak horký.Až půjde do servisu pelíšek od srny jde lehce zamáčknout zpátky ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Do jiznich cech jedu letos na dov, ve kterem ze si to meste? je v Tyne nad Vltavou, neboli Kamenakov Neboj vše mám nahlášený oprava je naplánována a s tima bonusama to nebude tak horký. Až půjde do servisu pelíšek od srny jde lehce zamáčknout zpátky ;-) Tak to je spravny, tak to ma byt... No ja kdyz nejake dostanu tak mi ukradnou kola a zase jsou vriti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Přesně tak... Kameňákov = Týn nad Vltavou, hotel Zlatá Loď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 jj, toz pekne jsou ty jizny cechy, rad tam jezdim k nasim, je to proste paradni krajina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 12. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 V Týně máme známé, jako malej jsem tam bejval často. Strejc byl šéfem loděnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Týn je pěknej, ale chcípnul tu pes... akorát to náměstí je trochu kultivované a dá se někam zajít a pěkné je to okolí Vltavy, jinak fakt nic k vidění, to je toho více na Hluboké... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 jj, tak hluboka je vic turisticka, ale tyn je klidnej a peknej. ja mam tahle malomesta fakt rad... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 pawouku, mám napsat nějakej inteligentní komentář do benzin v oleji v 1.2 TSI a ještě napsat našemu klubu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Woe, jen blbni. Tam stačí ti místní pisálci, co si myslí, že jim to tady patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Stringo ty jsi v Jirikove videni? To je JASNE preci. Octa je jen o neco sirsi a hlavne Rapid ma chlapackou nadrz. [emoji3] Kolik že má tu nádrž :-) ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 55 litru, s tim ze O3 ma snad jen 50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 presne tak Rapid ma 55 a O3 jen 50, coz je docela peklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Chlapi nic proti já mám 55 :-D nicméně se spotřebou 9,2l :-D ..... mno ale to je dáno pohonem 4x4 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Jenže víte proc má Octavie menší? Jen kvůli emisím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 A já myslel, že kvůli Clintovi. V Bolce to řešili na poradě a prý ty auta jezdí pod 5 litrů a někteří majitelé tankují jen 20 litrů. Málem tam dali 30ti litrovou nádrž, aby mohli mít za 500,- plnou. [emoji23] 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Ty jsi kůň motosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 (editace) No ale podle posledních zpráv zase benzínová RS-a prej budou dělat s velkou nádrží místo zadních sedaček , jen kvůli dojezdu, aby byl alespoň 200 kilometrů Editováno: 13. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 (editace) Clinte nějak se nemáš do aktualizace toho seznamu příchozích v SO na sraz. Kdybych náhodou přijel do té vaší knajpy ta o5 zavřená a jedinej účastník JÁ. Pak by nastalo peklo a Rambo je hovno. Masokombinát Lány (by vznikl) pak Masokombinát N.S. a pak Praha, páč Pražáky já přímo miluji. Editováno: 13. Květen 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 super, a ja te pak pozvu na burger jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 (editace) No já nejsem schopen poznat, kdo dorazí a kdo ne. Kokta je záludnej, někdy píše, že dorazí a nepřijede, někdy že ne a dorazí. A tak je to i s dalšími. Udělám rezervačku pro 15 lidí a uvidíme. A ty nespekuluj a doraž. Jestli nedáme 15 lidí, je to poslední ofiko sraz a budeme se sjíždět jenom na Čajích každej měsíc, beztak jezdí už jen naše elita. Ještě to probereme na srazu. Jinak jsme s Pančákem v bilaterálních rozhovorech (na nejvyšší úrovni) navrhovali nějaké další akce, že bychom mohli někam společně vyrazit, třeba i přespat.... Co se týče našeho Čaje o páté, v květnu ho kvůli srazu vynecháme. V červnu bych ho uspořádal u mě doma, na zahrádce, sezení a stoly mám. Gril taky a tak ugrilujeme pár flákot a pokecáme venku. Pancho by když tak přitáhnul ještě svůj gril, aby to odsejpalo.... Editováno: 13. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Ja myslim, ze prijede vic nez 15. Na posledni OC srazu v praze rikal ze by prijel magnum, milos ze mozna dojde i pesky, ze bydli pres cestu a i par dalsich to rikalo, ze by mohli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 (editace) Sem psal ze neprijedu. Prostě to nejde. Editováno: 13. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky