Stringo Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Včera večer na ČT2 byla reportáž o výrobě Lexusu LFA. Určitě budou opakovat. Stojí to za to. Koukal jsem, fakt vymazlenej supersport, akorát mě celkem zarazila ta speciální edice Nuringburing, které měla "JEN" o 11 koní víc oproti klasice... je fakt, že jinak mělo doplňky (pevný spoiler a přítlačná křidélka), ale zde se asi inspirovala Škodovka s její extra výkonnou OIII RS v edici 230 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Nene, byl to Tomikk s náhradním vozem (Opel Astra OPC),páč mu přibližovadlo značky Octavia nenechali doma.Njn, mel sobotu volnou, tak jsem se na Vas aspon myslel, kdyz jsem si montoval nove 8mi jadro do pocitace a 2x 14ti jadro na server = 56 vlaken. No a ted uz neni problem s procesorem, ale narazil jsem na problém, ze to neni cim zivit. SSD pres Satu nestiha, a PCIExpress SSD stojej jmeni.Pancho jak to s tebou vypada? Co nejaky obchod? Stavil bych se na konzultaci a to myslim opravdovou, ne jen zasterku na myti auta. Tomikovi nekdo auto otocil? PS: kdyby nekdo zavolal, tak bych na Sraz dorazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Jak je to s mou ucastu na grilovani u Clinta? Podal jsem prihlasku a bez reakce. Gril muzu take vzit, mam bezemisni. Ty vase cmoudy bez eu nikdy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Hele to si myslíš, že ti budeme jako milostpánovi speciálně volat, abys přijel na sraz? Vždyť je termín známý měsíce dopředu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 (editace) Přihlášky si nikdo nevšiml, pač ty romány nikdo nemá sílu číst :-) Ale píšu tě do seznamu, však jsi také dost profláknutej, jako my Editováno: 19. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Jo a EU gril si strč do.. S Clintem jsme se dohodli, že Budem dělat diesel steaks. Do sudu se nahází dřevo a na to petky naplněné pilinamy a zalité naftou. Pak se to podpálí, hodí rošt a jupíí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 (editace) Jak to nečoudí jak stará barumka, tak stojej steaky za hovno. Vezmu raději uhlí než brikety, je to víc přírodní. Tuhle sem kupoval nějaké lisované eco brikety a jen to čoudilo, nehořelo. Sem byl tak nasranej, že jsem do toho kopnul, brikety vrátil do Lídlu, že nehořej a koupil uhlí. Prej si nikdo nestěžoval, já myslím, že stěžoval, ale neměl sílu je reklamovat Editováno: 19. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 kluci, nevíte, jestli jde vyndat na combi OII zadní světlo bez toho aniž bych musel demontovat další věci v kufru??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Stringo nemusis nic demontovat, vyndej tu zaklopku za kolem (asi lekarna tam je, benzinaci tam vozi i olej) a pak je jarovka pristupna, budto se na srouby dostanes a nebo budes muset pak ohnout koberec, ale to neni problem se podivat. Clinte, Staci napsat SZ! Eu gril je naopak luxus, byl jsem stejneho nazoru, az pak znamej k nam podobny gril prinesl, koukal jsem na nej skepticky a smal se, ze to bude hnusny. Ale opak byl pravdou. Hned sem si ten gril koupil taky a nanejaky cmoudy zapomnel. Navic jsme grilovali i v zime v kuchyni!!!! Proste luxus!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 díky kouknu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 A abych byl hnusnej. Skodovka je cesky vuz, meli by primarne delat vozy na cilene publikum. Tedy na ceske silnice. Do nemecka at si posilaj jednoprvek, kdyz to nemci nepoznaji. Je hezky ze v nemecku a na dalnici se to nepozna, ale kolik lidi, co ma o3, ma vyssi podil tohoto jezdeni za techto podminek. Vetsina lidi s o3 ma auto do mesta a na okresky. Cizina bude citelne nizsi procento a dalnice vidim max 30%. Odhaduju 60-70% mesto a okresky - samozrejme ceske. Ale dít jo kdybych nejezdil dálky po Německu ale doma po ČR tak vezmu to co je určeno pro ČR což je pohon 4*4 a nebo RS kde je viceprvek. Toť můj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 RSo je jak zbrojak (aby i Clint pochopil), k cemu ti je, kdyz je tu limit 130km/ a v nemecku uz to neni o moc lepsi, kdejaka hatapka po dalnici lita taky. K cemu zbrojak, kdyz ani zlodeje na navsteve u me doma nesmim zastrelit/postrelit, kdejaka plynovka odvede stejnou praci (snad je bez zbrojaku). A mit auto do prace RSo, to bych musel byt jedine statni zamestnanec , my chudi spoluobcane mame felicie, ti bohatsi z chudych kraju rapidy a nebo nacipovane 1.8my. Vlastne jsem ted prisel na to, ze stoji vse za prd. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Radiusi, jeste mi povez kdy prijde apokalypsa a jak moc uz nema cenu zit... RSem se jezdi po Praze, na nakupy, tahaj se s nim vleky a samozrejme se s nim jezdi i do prace. A tech koni neni uplne malo, ale klidne bych privital i dalsich 60 a rozhodne bych je vyuzil i po ceste na nakup ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Radiusi ale řeč byla o ničem jiném to že má rso o 10km maximalku větší než tdi určitě nebude důvod ho kupovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 akorát než s tím 2.0 TDI to rozkalíš na těch cca realnejch 215km/h po rovině, tak to je doba. bez čipu, to tam leze jak mravenec do svého mraveniště 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Ale no tak Kokto když už se to teda rozjede na těch 200 tak už se snažím je udržet třeba 200km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 (editace) Tak chlapci dnes zaplacen oběd panu koktovi z Hradce. Díky za oběd Maro, rad jsem te viděl. ;-) Editováno: 19. Květen 2015, autor: Ozi Toretto 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 konečně pořádný RSko - http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/16384992?goFrom=list a ještě k tomu Green Tec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Kokta: to máš recht, moc rychle to tam neleze....čip by to chtělo Ale koukám n anabídku Motorpowera a nějak jsem tam 2,0 TDI 110kW O3 vůbec nenašel, asi blbě koukám....nebo to ještě neumí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 (editace) konečně pořádný RSko - http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/octavia/16384992?goFrom=list a ještě k tomu Green Tec Hele, na to bych měl Už po 11tis km to musel někde vyválet v poli co? No to je podle mého názoru totálka, když si uvědomím, že měl Kokta jen odřenej zadní nárazník a prohlásil to za totálku taky :D Editováno: 19. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Klinte byl i dezert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Je mi jasný, že jsi chudáka Ozáka vysál jak vařenýho šneka Ozák mi psal, že jsi mu sebral šrajtofli a vyklepal z ní ještě poslední 3 koruny, abys měl jistotu, že v ní už nic nezůstalo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 Co to tady ten Radius zase píše? Čte to vůbec někdo (já už tedy ne)? Jestli to má smysl psát, když se s ním nikdo nebaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Květen 2015 Sdílet Vloženo 19. Květen 2015 (editace) No po pravdě, příště ho zvu někde, protože jsem ho vzal do pořádné restauračky, jelikož ty sis koupil TDI tak jsem šel s tebou radši do futura Editováno: 19. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky