Stringo Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 To ti stejně nepomůže, nemáš takový výcvik, abys dokázal proti alespoň základně vycvičenému pitomci použít zbraň dříve a efektivněji než on... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 A taky na to musíš mít žaludek... něco jiného je střílet do hmotných věcí a něco jiného je to naprat bez ohledu do nějakého člověka, navíc když víš, že si za nepřiměřenou obranu půjdeš sednou na pár let do lochu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Az fakt něco přijde myslím že tu nebude fungovat žádném systém a žádna policie. A žaludek. To nebude problém. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 A s nimi splachneme i cikány [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 No Pancho, když si beru kvér, řikám si, že musím cejtit, že ho mám (velikostí), že je to pořádná chlapská ráže a že když kvéra někde vytáhnu, nikdo ho nepřehlédne a velká díra se bude koukat na nepřítele. Z G19 jsem střílel a do ruky mi nesedla. Tím ho Petrrrovi nerozmlouvám, jsou lidé, co chtějí nosit zbraň, aby o ní nevěděli a aby byla co nejvíce skrytá, lehká a malá - kabelková. To já nejsem, naopak. Občas ji neskrývám No, to ze se vystavujes na obdiv to nedelas dobre Jaromire. Nejvetsi blbost co muzes delat. Nekde te nekdo pak muze prepadnout jen kvuli te zbrani, bude te chtit o ni pripravit, navic zakon hovori jasne. Ale az te jednou nekdo sejme tvou vlastni zbrani, donesu ti na hrob cernou ruzi. Nezlob se na me, nekdy mas dobre postrehy ale tohle je uplna hovadina. Ale jsou asi veci co nema cenu Ti vymlouvat a ani tu ti vymlouvat nebudu. Pancho ma nastesti svoji hlavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 A taky na to musíš mít žaludek... něco jiného je střílet do hmotných věcí a něco jiného je to naprat bez ohledu do nějakého člověka, navíc když víš, že si za nepřiměřenou obranu půjdeš sednou na pár let do lochu...Stringo zakon hovori jasne co je nutna obrana a krajni nouze a neprimerena obrana. Situace v justici se timhle smerem vyrazne lepsi i kdyz uznavam, ze clovek se ZP je vzdy jednou nohou v kriminale, ale to jsi i jako ridic auta. Je dobre si obcas nejake pripady precist jejich rozsudky a oduvodneni treba na Gunlexu. Jinak co si myslis je lepsi, ze budes mrtvej a rodina bude bez taty na vzdy a nebo ze si hold pujdes na 5 let sednout. Se zbrani v ruce ovsem nebranis sebe, ale svou rodinu a tam je to pak asi jasna volba. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Pro klinta dyztak pošlou ruskou rozvědku s nějakým tu-154 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Ty jo, v Cesane podepisuje Kaban jak o zivot :-) SupIII Combi ve vsemoznych variacich, ale celkove to zadna velka slava neni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 nějaky fotky ne s pepčou kabanem? no otevřeny den dveří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 uf tak jsem se projel OIII RS APR 329koní a jede to pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 (editace) tak hurá do toho dopředu dej 4 pístk a dozadu třeba 310mm a budeš to válcovat na dálnici ;)a ovšem pořádnej fahrwerk Editováno: 30. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Jiste a motor papa po 80 tisicich jako ta O2 propagovana v TV. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 (editace) No, to ze se vystavujes na obdiv to nedelas dobre Jaromire... Ale jen trošičku :D Sem tam, lehce, nenápadně..... Stačí mít totiž "strýcu" hodně vysoko na té správné velitelské židli a nebude trvat dlouho, budu moct nejen veřejně nosit, ale i střílet :D Editováno: 30. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 já do toho určitě nepujdu, vždyt se neukážu na dálnici co je rok dlouhej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 A než se ukážeš, budou mýtné brány měřit rychlost a průjezdy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 (editace) Hurikane tak na nákupy... Bojiš se vid Editováno: 30. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 (editace) Tady to zase dneska chrápe, nojo, holt víkend, Petrrr určitě oprašuje obrazy Clintona a Busche a Pancho bifluje testy na zbroják Tak holt půjdu přeleštit železo..... Jo, Pancho, už jsem o párkrát přemejšlel, že s tímhe by mohla bejt sranda..... nestojí to moc a rána je výživná, resp. podle krmiva. Ideální doplněk do tvého kufru k vysavači..... Editováno: 30. Květen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 (editace) Obrazy uz jsem oprasil, poslech jsem si jednu pisnicku The Star-Spangled Banner ( Hvezdami posety prapor) a jsem zase pripraven se venovat vam. Jake je tema? [emoji1] Editováno: 30. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 to se tam zase budou olizovat majitelé mbéček Ale jdi Ty brepto.... Kdyby jsi raději zvedl pozadí od PC a jel se podívat tam kde vznikají ty naše plechovky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 (editace) Já byl naposledy ve Kvasinách, takže tak. zvedni pozadí a přijed do Kvasin tuším 2 roky zpátky. Editováno: 30. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 hmm dva roky zpět asi nestíhám a Kvasiny dnes otevřeny nebyly - stejně máme Octavii z MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Tady to zase dneska chrápe, nojo, holt víkend, Petrrr určitě oprašuje obrazy Clintona a Busche a Pancho bifluje testy na zbroják Tak holt půjdu přeleštit železo..... Chybí tady někdo formátu R.Reagana. Tyhle rozplizlé srágory nechť veme čert (hlavně toho současného nájemníka White House). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Black Man with White House [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 (editace) a Mareceli, myslíš že nějakej rozdíl oktavia vs superb, roomster a yeti? absolutně žádnej pro klinta: myslím vyrobní proces tak s rapidem sjiždí i to toledo ne Petře? Editováno: 30. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Roomster uz se nevyrabi, jinak Rapid O3 sjizdeji ze stejne linky dokonce. Vsechno to jsou papundekly vrzavy [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky