Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Však taky Stanmar zapomněl uvést, že měl sebou ráčnu a ořechy a domů si odnesl kotouče a destičky, že prý se budou hodit, brzo bude měnit.

Vloženo

JJ, pozor na Clinta, on když začne, neví kdy skončit s chlastem nejdříve a po dvou pivech už má dost a chce zdrhat. Už známe od Motose. musel jsem ho zašít ve spacáku když spal, aby nezdrhl.

Vloženo (editace)

Stan: :D....tak to budeš mít to tvoje auto na sto let :D

Jinak je potřeba se domluvit, kdo koupí ten sud té kofoly, Pancho to má prej při cestě. Už je to za 14 dnů, tak aby byla vůbec k sehnání ;)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

Clinte s tím si nedělej starosti, hadici tam máš, nějaké hnojivo do kytek taky, tak si uděláme home kofolu jak se patří.

No Stane, ta plechařina ti ale bude asi k prdu ne? To je nějakej spaceback či co, možná i F3.

oprava je to combi, ale O3

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

Stan: :D....tak to budeš mít to tvoje auto na sto let :D

Jinak je potřeba se domluvit, kdo koupí ten sud té kofoly, Pancho to má prej při cestě. Už je to za 14 dnů, tak aby byla vůbec k sehnání ;)

ale kam bych to dal?:))

Vloženo

Koukám, co že se mi to objevilo za ikonku na system tray. A prý, že si mám stáhnout Windows10. :kol-32:

post-32075-0-57986600-1433173092.jpg

A toto je také zajímavé, ba dokonce od přímo od admina.

Vloženo

A ty myslis ze vystavujou co tam opravdu davaji? Toto je jen na ocicka aby si slintal co tam mas za kvalitu a skutecnost bude jina. [emoji23]

Vloženo

Pawouku, tak nevahej a instaluj, budes mit delo.

No tak jako jdyz tohle tam dal admin, tak to je uz opravdu k smichu, zacalo to AAA Auto a pokracuje to propagaci konkurencni navic agresivne reklame pusobici Hjundaj. No ale minule si mi vysvetlil ze admin muze a je to tu zadarmo a za prachy vsechno tak ja mlcim, jen si o tom myslim sve.

Hjundaj se vkrada i tam kde by to clovek necekal, stejne je to s Rusakama. [emoji1] Jako v 68 kdy jsme je tady vitali s praporkama dle jejich vykladu dejin cim krmi svoje lidi v TV.

Vloženo

Tak admin je majitel, že. Takže si může dělat, co se mu zamane. Mně osobně je to jinak fuk. Jen mi to přišlo zajímavé, že se na škodováckém webu dělá reklama na H.

Vloženo

Barbosso a ja tom chtel neprimo rici, jestli to neni jedno, i behem jednoho modeloveho roku delaji x modifikaci zmen atd. Ale Pawouk by se ti mohl podivat do etky. Ja si spis myslim ze slo o O2.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...