Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ozi: kdy si přijedeš pro chlazení a poncho? Kofola ještě je :D

Pancho: kdy si přijedeš pro gril? Steaky na něm ještě máš :D

Nevím kdy se to povede, někdy v týdnu to budu muset dát. Nebo bych si to mohl vyzvednout v práci jestli tam ještě chodíš ;-)

e089e5428c522ba58b5e0b5f0ab0901b.jpg

Co to je za pseudo RS...
Vloženo (editace)

Tak jsem koukal na lokální srazy a zatím co Stringo na naše nejezdí a má tisíc a jednu výmluvu, tak do Plzně na sraz letí jako šílenec a je psanej pomalu jak hlavní osoba srazu :D Dokonce si tam nechává říkat "jeho excelence" a mladí hejsci se mu klaní a Stringo jim podepisuje památníčky.

A ještě chystá pro místní kumpány předváděcí jízdy jeho novým kostitřasem :D No a pokud auto ještě prej nebude, tak přijede i busem....

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

v ty novy fabii je díra pod světlem jak v superbu :D to je zase nějaká kabanova mánie :D takže mě je jasny, jaky světlo bude mít O3 FL :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Tak jsem koukal na lokální srazy a zatím co Stringo na naše nejezdí a má tisíc a jednu výmluvu, tak do Plzně na sraz letí jako šílenec a je psanej pomalu jak hlavní osoba srazu :D Dokonce si tam nechává říkat "jeho excelence" a mladí hejsci se mu klaní a Stringo jim podepisuje památníčky.

A ještě chystá pro místní kumpány předváděcí jízdy jeho novým kostitřasem :D No a pokud auto ještě prej nebude, tak přijede i busem....

Seš wůl  :kol-46:  už jsem to jednou řešil tady, já do Plzně i když jsem v Práci můžu na 2 hodiny se zdejchnout a zase pak pádim do práce, do Lán je to pro mě na celej den a když jsem pryč, tak to nejde, když přijedu domů po měsíci domů a náhodou je sraz, tak se nemůžu zdejchnout na celej den do prdele, když pak zase měsíc jsem v hajzlu, to snad musíš pochopit i ty... A v Plzni když se to tak vezme, tak jsem ty srazy rozjel já, protože to má pro mě prostě výhodu bydliště...

A jinak jo, nechávám si říkat Plzeňský Boos  :kol-31:  jestli mě pěkně poprosíš, možná bych tě nechal se přijet za námi podívat spolu-deheťáku  :kol-28:

Teď vážně, jestli to vyjde, tak mám být doma a budu rád, když se nás pár sejde... A navíc to není klasický sraz, spíš každej vyveze rodinku na nákup a při tom pokecáme  :kol-28:

Vloženo (editace)

No až to budete pořádat někde v knajpě u pořádnýho steaku nebo kolínka, tak mě nalákáš a přijedu. Pač jet takovou dálku, abych to prostál někde u Tesca na parkovišti, to už není nic pro moje staré pohodlné nohy :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo

To musi jen stringo, jak uz vime on je podpantoflak. On musi manzelku lakat na nakupy aby si mohl na chvili pokecat na parkovisti. Hold, jake si to udelas, takove to mas. Ja doma jen oznamuji. A kdyz bouchnu do stolu .......[emoji1]

• Pozitivní 2
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...