motosman Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Z audi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Ne, to je z Rapida. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 ono možna kdybys vyfotil to číslo, tak si to vygooglíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Jo motosmane tuhle fičurynu jsem ve předu našel a v zadu je pěkně schovaná ale taky tam je. Takže by opravdu ta kessy? Petrrre kdyby jsi měl xenony tak je tam máš taky ale poloviční no prostě kinder. :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 U Petrra to hlídá zatížení. Když přibere, rozsvítí se kontrolka...[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Jj, posledni dobou tam furt neco sviti, ja ze rozvody a ono tohle. Kapnul si na to. A ja se porad divil. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 ono možna kdybys vyfotil to číslo, tak si to vygooglíš Jaký číslo snad ne těch krabiček. Už to mám zas poskládané, zalepené, přivařené aby nic nevrzalo ,nebouchalo atd. Teď už se do toho dostanu jen otvírákem na konzervy. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Tak to vyfotí Clint, až to bude rozdělávat.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Jo clinte běž to rozdělat! bez tak ti to tam bouchá :-D jo a když to tam nenajdeš tak už možná vím co to je.B-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Nedele vecer a nic se tu nedeje, to je moralka teda. Asi ma kazdej manzelske povinnosti. No stastni to lide. Ja si jdu hold otevrit Plzen. [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 sem makal jak kun dneska tak tedko odpocivam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 to naučím klinta juniora. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Kokto s tim WDckem uz mi to jeden rikal, jsem se smal a neveril mu. Tedy je to pravda, zitra jdu kupovat WD, kdepak nejaky dodo za tisice. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 (editace) Jo clinte běž to rozdělat! bez tak ti to tam bouchá :-D jo a když to tam nenajdeš tak už možná vím co to je.B-) No něco mi tam opravdu vzadu bouchá Kde to přesně je a jak je složité se k tomu dostat? Co to tedy je? Editováno: 21. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 sem makal jak kun dneska tak tedko odpocivam... Kone uz dnes nemakaj,mozna tak jedine do salamu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 No něco mi tam opravdu vzadu bouchá Kde to přesně je a jak je složité se k tomu dostat? Co to tedy je? Jdu to řešit k tobě tady si z nás budou jen utahovat a u tebe se to ztratí ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Kluci tady se nemusíte stydět, že u nových aut zn. Škoda za 600 a více tisíc vám dělá někde boucháníčko a vrzáníčko. No být simply normal, nevím co by jste chtěli za tu cenu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Barboso, k těm krabičkám... máš tažné a parkováky zadní? mohly by to být jednotky od těchto věcí. Jednotka pro nivelace xenonů je vpředu u řidiče u Octavie II, předpokládám že to bude stejné, já mám vzadu za tapecem jednotky tažného a parkováků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Senzory parkování mám ale tažný ne. Možná to bude od origo alarmu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Tak záhada vyřešena motosman měl pravdu jsou to antény kessy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Motosman ne, já. Motos tvrdil senzory a ty jsou jinde. Tohle jsou antény. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Já toho napíšu, ale myslel jsem to správně. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 (editace) Motos si normálně plete kozu a krávu, myslí krávu, ale píše kozu. Editováno: 22. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Červen 2015 Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 Ne. Píšu zvíře a myslím steak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2015 To si ovšem zase pleteš, myslíš steak, ale jedná se o prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky