Clint Vloženo 8. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Jaké 17? Píšu 18" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 aha , při čtení těch sraček jsem přehlédnul, o to hůře. Hold kdo chce jezdit nízko, chce mít naklepané ledviny a chce aby to vypadalo "dobře" ten si musí připlatit. My co máme SUV na 15" jsme spokojeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Já zapomněl Pátek = malá sobota a po Pražácích jak vymeteno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Jak vymeteno. Sedím na pivu a nese se mi řízek se salátem. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Přesně to jsem si myslel, jako pěkné počtení o kvalitních výrobcích zn. škoda ( konstrukční vady a neduhy), ti zde přikládám odkaz. myslím si, že i Clint bude koukat jako na Obamu ve zprávách. je tam celá řada zajímavostí včetně novinek jako je F3, O3. http://forum.skodahome.cz/topic/132215-d%C3%ADlensk%C3%A1-p%C5%99%C3%ADru%C4%8Dka-n%C3%A1vody-sch%C3%A9mata-apod/?p=2120924 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 (editace) Petře, ty už Taky nevíš, co by si jsem Napsal viď... Editováno: 8. leden 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 proč? četl si to? pokud ne, tak doporučuji. ( hned ten první soubor) A obloukem se vyhnout O3, F3, S3, alespoň prozatím. U Rapida už tam naštěstí tolik závad resp. problémů nepíšou. a nekritizuj jenom a koukej dovalit na čaj, tentokrát bych měl dovalit i já. jinak neuvěřím, že nejsi Coloumbo. Z minulého srazu vyfotili stejně nějakýho čišníka nebo obejdu co se šel na hajzl zrovna vychcat. A mysleli si, že jim uvěřím, že jsi to byl ty. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Mě ten odkaz nějak nejde, asi je bezvýznamnej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Jo už mi to jde, jak jsem říkal, bezvýznamnej, jen o nějakých dětských autech....Chápu, že to Kinderpetrrra zajímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Dětských autech? Koukal si se pořádně? asi ne viď, hlavně a ve větší míře co se tam řeší je O3 a S3. To jen aby si byl klidnější. V tom odkaze příspěvěk 16 a hned první zazipovaný soubor a ona tě přejde sranda. třeba se oprýskává středový rámeček výdechů topení a to sem vybral jen lehký příklad aby to z tebou neseklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Nojo, tak mě se toho moc netýká, maximálně ta okna.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Však vydrž do další konference... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Zdar, jsem říkal že do Lán nepachnu... Clint vycítil šanci a udělal srazik tam... odmítl jsem tam jet. Ten den me Clint ještě volal v 16:00 jestli fakt nedorazim. .. říkal jsem si že je fakt PAN. A ted co se nedozvím, celý to byla habadura abych nejel!!! Ted schválně změnil misto, ja tam přijedu, nikde nikdo... a budete v Krusarne a nebo v Lánech. Tak ted fakt nevím 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 jaký jed, já jsem pravdoláskař se sluncem v duši, měl by sis přečíst toto stránka se staženými emaily premiéra naší země, prostřednictvím hackerů ze včera. Asi to bude dost i ve zprávách. Tam máš jedovatých slin plný kýbl. Teď ještě jestli to někdo neokořenil... Zase se nesmí věřit úplně všemu. Na FB někdo napíše že támhle někde utečenci zabíjejí a PČR to neřeší a hned se to sype jako lavina... A přitom to vůbec není pravda... Hošani, já bych se taky řadil mezi pravdoláskaře, jenže ti se nějak přesouvají ke sluníčkářům ( a já nevím co je to za nadávku), takže raději volím variantu XENOFOB a jsem na to hrdej !! Mám na imigranty svůj názor a Sobotka & spol. jej určitě nezmění, a co se týká informací na netu...už i naši zpravodajci nepíšou o těch chuděrách jen pozitivně, dokonce mne překvapilo, že i v Německu (sic) opožděně, už taky píšou co tam kdejaká lůza dělala o silvestru ( a kdyby jen v Německu)... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Pokud mi to vyjde, tak bych příští pátek dorazil na čajík o 5, ale určitě tam nebudu do zavíračky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Rádio ty jsi už taky dneska něco požil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Použil hever, protože přezouval pneu, oteplilo se. Stane to je jasné, že tam budeš do 23:00. Protože já to mám ještě dál než obvykle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Já taky odjel brzy, na co tam sedět 6hodin, za 2 hodiny jsem byl přepitej kofoly, prežranej těstovin a ještě mi Kokta řekne, že mám to moje milovaný a opečovávaný auto shodit že skály... [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 No a už si to nějak pořešil, nebo zacáluješ těch cca. 60 kolíků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 (editace) https://youtu.be/jNDiF4Qci6Q?t=5m47sTakle to vypadá se stringovým PD. Editováno: 8. leden 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 To bych byl magor... To ani nemá to auto hodnotu. No prvně zjistíme co to bude, musím k Rolbařovi někdy zajet... A pak se uvidí... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Stringo a Rádiovka, zase spousta keců, ale jestli přijedou, to z nich nevypadne..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Stringo: ale ty magor bohužel jsi ;-) Už jenom ty opravy a úpravy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Tak kdybych věděl tak ti to napíšu, ale já nevím jak to bude v práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Tak opravy zatím jen podvozek jinak nic velkého. Čeká mě spojka se setrvákem a pak zase nic... Úpravy ty jsou prostě koníček, navíc to dělám všechno sám... Ale ty vstřiky jsou celkem tanec, tomu bych se chtěl vyhnout... Navíc nemám na jiné novější auto a když koupím jiné podobné, bude to stejný a navíc nebudu vědět nic o tom, co na autě bylo nebo hlavně nebylo dělané... Takže pokud do auta budu vyrážet 20000,- ročně letos a další rok, tak se mi to vyplatí než to prodat a koupit další (neznámý) auto... To víte, že bych radši něco mladšího, ale teď na to není a nebude nějakou dobu... To je prostě realita a taky se může stát,že budu muset jednou zase začít jezdit BUSem, je spoustu lidí co nemá žádné auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky