Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Je fakt, že by bylo škoda to prodat. Však už je tam toho nového až až.

Jinak ty vstřiky jsou moje dvě návštěvy servisu. ;-)

Když se to řekne takhle, tak to není tak hrozné. :-)

Zkusím se ti zeptat našeho servismana. Občas má zajímavé ceny.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stringo a Rádiovka, zase spousta keců, ale jestli přijedou, to z nich nevypadne.....;)

Se nejdřív musím podivat kde to je. A to budu mit čas az tak v neděli.

Stringo vsak mas už nejmíň 200tis, takže vstriky mají nárok. PD 200tis+ je rarita (ale CR je na tom hur).

Dneska mi v práci vyprávěl kamos jak byl na nove technicke. No asi přituhuje. Načítá se přej diagnostika motoru a jakmile tam je jen náznak, nazdar. Pak nějaký kód, který naznačí, zda-li je vse za motorem az po výfuk ok. Takže pokud například lambda nehlasi chybu, tak tenhle kód ji za vadnou muže označit. Je to prý tim, že auto má vysoke tolerance a tak se s tim popasuje. Servis by na to měl spravne upozornit a provést preventivní opravu, než by člověk zůstal někde pripadne viset. Na technicke se počítá s tim, že když už ted je mimo rozsah danym výrobcem, tak do příští technicke určite zhebne, tudíž už ted je auto neschvalene. Diagnostika prý sama nastaví pozadovane otáčky motoru, zmeri emise a přitom načte ten kód (melo by to jít replikovat i na domácích diag). Dale se načítá VIN z ridici jednotky, takže takoveto ja si tam dam z vrakace.... eeee. No komu to asi hraje do karet s tou jednotkou, komu. A jestli se nepletu, tak VIN je vypaleny v ty jednotce, takže nejde změnit. Dal už byla nuda.

Odkaz ke komentáři

Mám najeto cca 230-250 tisíc km... Takže právě už ty vstřiky možná budou mít dost, ale jeden spolupracovník má taky PD ale 1,9ku a má najeto 290 tisíc a pořád původní vstřiky... Každopádně nevím jaká je to operace to vyměnit a co to stojí atd... Takže to musím zjistit, zjistit možnosti atd.atd.

Odkaz ke komentáři

Se nejdřív musím podivat kde to je. A to budu mit čas az tak v neděli.

Stringo vsak mas už nejmíň 200tis, takže vstriky mají nárok. PD 200tis+ je rarita (ale CR je na tom hur).

Dneska mi v práci vyprávěl kamos jak byl na nove technicke. No asi přituhuje. Načítá se přej diagnostika motoru a jakmile tam je jen náznak, nazdar. Pak nějaký kód, který naznačí, zda-li je vse za motorem az po výfuk ok. Takže pokud například lambda nehlasi chybu, tak tenhle kód ji za vadnou muže označit. Je to prý tim, že auto má vysoke tolerance a tak se s tim popasuje. Servis by na to měl spravne upozornit a provést preventivní opravu, než by člověk zůstal někde pripadne viset. Na technicke se počítá s tim, že když už ted je mimo rozsah danym výrobcem, tak do příští technicke určite zhebne, tudíž už ted je auto neschvalene. Diagnostika prý sama nastaví pozadovane otáčky motoru, zmeri emise a přitom načte ten kód (melo by to jít replikovat i na domácích diag). Dale se načítá VIN z ridici jednotky, takže takoveto ja si tam dam z vrakace.... eeee. No komu to asi hraje do karet s tou jednotkou, komu. A jestli se nepletu, tak VIN je vypaleny v ty jednotce, takže nejde změnit. Dal už byla nuda.

A teď česky s tou STK... Mluvíš tedy o emisích a o tom, že s tím nepůjde fixlovat? Jako bude to asi masakr, ale vždycky jde něco udělat... Pikud by to dělali tak jak se má, tak půlka aut u nás už po emisích nepůjde ani na STK a nepřijede domů...
Odkaz ke komentáři

Ja bojuji za prava nas vsech ( to ty Clinte neznas pac v Rusku lidi nemaji zadna prava- ZP si tam ani neudelas).

Je mylne si myslet ze restrikce EU vuci legalne drzenym zbranim a je uplne jedno o jake zbrane jde povede k odzbrojeni teroristu. My tady budeme muset mit i na vzduchovku zbrojak, na zapalovac v podobe pistole strjne tak ns airsoftove a paintbolove zbrane. Pusky samonabijeci vojenskeho vzhledu pro civilni pouziti chteji zakazat ( a to si nedelam srandu to je v navrhu EK) a cmoudi si tady budou chodit z AK z cerneho trhu v samocinnem provedeni s budou nas popravovat jako kraliky. Vsichni vime kam to vede, k postupnemu odzbrojeni Evropy aby lidi byly za ovcany a skakaly jak v EU piskaji. Pokud nechceme aby to u nas dopadlo jako ve Francii v Anglii ( kde je trestne mit u sebe i rybicku nuz natoz peprak, teleskop apod. ) podepiste tuto evropskou petici. Uz je tam pres 230 tis podpisu ze vsech zemi. Text je tam i v cestine

https://www.change.org/p/council-of-the-european-union-eu-you-cannot-stop-terrorism-by-restricting-legal-gun-ownership

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Hele "milně" je podle slova milý nebo mylný? :D Já vím, doháněl jsi to matematikou :D

Jo musel jsem si do tebe trochu rejpnout ohledně těch kvérů, však máme stejného koníčka. Já střílím sice do terče a ty do šišek, já stojím na místě a ty skáčeš jako opice v maskáči ze strany na stranu, ale vyjde to nastejno, ránu to udělá taky.

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Co kde? Vsak to mam spravne. [emoji23] Hold na tom posranem telefonu se clovek lehce preklepne, obzvlaste kdyz ho rozcilis [emoji1] . A matika neni a nikdy nebyla moji silnou strankou. V zivote a to i pracovnim mi vzdy postacila trojclenka a rovnice o jedne nezname.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Jak překlepne? Vždyť "Y" a "I" mají mezi sebou ještě "U" :D  a na compu jsou každé na uplně jiné straně klávesnice :D  Už zase ty tvoje bulíky, znovu je máme zavěšené na nosu :D

Hele to "hold" se píše taky jako "holt" ...hold je když ho někomu chceš vzdát :D  To je jako ten tvůj "JED" a "JET"

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Tady kdyz pisu a tukam na mobilu stovky slov beru to jako nejake sdeleni a nemam cas tady z toho delat slovni ulohu. Kolikrat to po sobe ani nectu a nepremyslim u toho tolik. V praci nechrapu jako nekdo ale obcas pisu desitky stran textu technickych zprav atd. A tady jsem uz proste linej se soustredit. U jinych jsem tady taky driv resil cestinu ale po 10tis prispevku uz me to ani nebavi a beru to i u ostatnich tak jako u sebe. Jinak z cestiny jsem odmaturoval za 2 ustni cast a slohova pisemna za 1. To mi pripomina, kdy ze maturuje ten Pawouk?

Odkaz ke komentáři

No jestli jsi maturoval z češtiny za dva, to musela bejt nějaká pomocná akademie se čmoudama ve třídě :D :D a písemná tě stála krabici Johnyho chodce   :D

To musej ty technické zprávy bejt docela zábavný čtení :kol-98: Kupoval bych si to místo Dikobrazu, když už nevychází....

Odkaz ke komentáři

A já měl svého času známky na vízu ze Slovenského jazyka. :kol-31: Petře, když už píšeš takové množství textů, to už snad musíš být "vypsaný" a pak už je jedno, kam píšeš, ale mělo by to být bez chyb. No, termín se nebezpečně přibližuje. :kol-34:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...