Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Je fakt, že by bylo škoda to prodat. Však už je tam toho nového až až.

Jinak ty vstřiky jsou moje dvě návštěvy servisu. ;-)

Když se to řekne takhle, tak to není tak hrozné. :-)

Zkusím se ti zeptat našeho servismana. Občas má zajímavé ceny.

• Pozitivní 1
Vloženo

Že mám divné hodnoty na vstřikách a jedna z variant je, že je min.jeden špatný, nebo bylo špatně provedené chipnutí motoru, nebo tam může být něco jiného. To budu vědět až se na to koule Rolbař...

• Pozitivní 1
Vloženo

Stringo a Rádiovka, zase spousta keců, ale jestli přijedou, to z nich nevypadne.....;)

Se nejdřív musím podivat kde to je. A to budu mit čas az tak v neděli.

Stringo vsak mas už nejmíň 200tis, takže vstriky mají nárok. PD 200tis+ je rarita (ale CR je na tom hur).

Dneska mi v práci vyprávěl kamos jak byl na nove technicke. No asi přituhuje. Načítá se přej diagnostika motoru a jakmile tam je jen náznak, nazdar. Pak nějaký kód, který naznačí, zda-li je vse za motorem az po výfuk ok. Takže pokud například lambda nehlasi chybu, tak tenhle kód ji za vadnou muže označit. Je to prý tim, že auto má vysoke tolerance a tak se s tim popasuje. Servis by na to měl spravne upozornit a provést preventivní opravu, než by člověk zůstal někde pripadne viset. Na technicke se počítá s tim, že když už ted je mimo rozsah danym výrobcem, tak do příští technicke určite zhebne, tudíž už ted je auto neschvalene. Diagnostika prý sama nastaví pozadovane otáčky motoru, zmeri emise a přitom načte ten kód (melo by to jít replikovat i na domácích diag). Dale se načítá VIN z ridici jednotky, takže takoveto ja si tam dam z vrakace.... eeee. No komu to asi hraje do karet s tou jednotkou, komu. A jestli se nepletu, tak VIN je vypaleny v ty jednotce, takže nejde změnit. Dal už byla nuda.

Vloženo

Já to hned věděl, že ti jí neukradli, že nás zase jenom lakuješ. Vida vida, stačí pár měsíců a černá oktávka je zase venku :D :D

Vloženo

Mám najeto cca 230-250 tisíc km... Takže právě už ty vstřiky možná budou mít dost, ale jeden spolupracovník má taky PD ale 1,9ku a má najeto 290 tisíc a pořád původní vstřiky... Každopádně nevím jaká je to operace to vyměnit a co to stojí atd... Takže to musím zjistit, zjistit možnosti atd.atd.

Vloženo

Je libo něco opravdu Cool? Zajděte si do OBI, tam svět už v pořádku opravdu není ale zase tam seženete opravdu úplně vše, i to nemožné [emoji23]

post-48545-1452325268,0177_thumb.jpg

• Pozitivní 2
Vloženo

Se nejdřív musím podivat kde to je. A to budu mit čas az tak v neděli.

Stringo vsak mas už nejmíň 200tis, takže vstriky mají nárok. PD 200tis+ je rarita (ale CR je na tom hur).

Dneska mi v práci vyprávěl kamos jak byl na nove technicke. No asi přituhuje. Načítá se přej diagnostika motoru a jakmile tam je jen náznak, nazdar. Pak nějaký kód, který naznačí, zda-li je vse za motorem az po výfuk ok. Takže pokud například lambda nehlasi chybu, tak tenhle kód ji za vadnou muže označit. Je to prý tim, že auto má vysoke tolerance a tak se s tim popasuje. Servis by na to měl spravne upozornit a provést preventivní opravu, než by člověk zůstal někde pripadne viset. Na technicke se počítá s tim, že když už ted je mimo rozsah danym výrobcem, tak do příští technicke určite zhebne, tudíž už ted je auto neschvalene. Diagnostika prý sama nastaví pozadovane otáčky motoru, zmeri emise a přitom načte ten kód (melo by to jít replikovat i na domácích diag). Dale se načítá VIN z ridici jednotky, takže takoveto ja si tam dam z vrakace.... eeee. No komu to asi hraje do karet s tou jednotkou, komu. A jestli se nepletu, tak VIN je vypaleny v ty jednotce, takže nejde změnit. Dal už byla nuda.

A teď česky s tou STK... Mluvíš tedy o emisích a o tom, že s tím nepůjde fixlovat? Jako bude to asi masakr, ale vždycky jde něco udělat... Pikud by to dělali tak jak se má, tak půlka aut u nás už po emisích nepůjde ani na STK a nepřijede domů...
Vloženo

Stringo co vim, tak se daji koupit i repasovane vstriky s certifikatem dejme tomu kolem 4 tis za kus. Malo to neni, ale zase jezdis s TDI za 6 litru tak ze si za ty roky musel usetrit.

• Pozitivní 1
Vloženo

Škoda že nemáte Facebook, Petrrr se tam bije jako lev. Nechce, aby mu sebrali tu starou plechovku v 7.62x39, do které nasypal majlant [emoji23]

Vloženo (editace)

Ja bojuji za prava nas vsech ( to ty Clinte neznas pac v Rusku lidi nemaji zadna prava- ZP si tam ani neudelas).

Je mylne si myslet ze restrikce EU vuci legalne drzenym zbranim a je uplne jedno o jake zbrane jde povede k odzbrojeni teroristu. My tady budeme muset mit i na vzduchovku zbrojak, na zapalovac v podobe pistole strjne tak ns airsoftove a paintbolove zbrane. Pusky samonabijeci vojenskeho vzhledu pro civilni pouziti chteji zakazat ( a to si nedelam srandu to je v navrhu EK) a cmoudi si tady budou chodit z AK z cerneho trhu v samocinnem provedeni s budou nas popravovat jako kraliky. Vsichni vime kam to vede, k postupnemu odzbrojeni Evropy aby lidi byly za ovcany a skakaly jak v EU piskaji. Pokud nechceme aby to u nas dopadlo jako ve Francii v Anglii ( kde je trestne mit u sebe i rybicku nuz natoz peprak, teleskop apod. ) podepiste tuto evropskou petici. Uz je tam pres 230 tis podpisu ze vsech zemi. Text je tam i v cestine

https://www.change.org/p/council-of-the-european-union-eu-you-cannot-stop-terrorism-by-restricting-legal-gun-ownership

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo (editace)

Hele "milně" je podle slova milý nebo mylný? :D Já vím, doháněl jsi to matematikou :D

Jo musel jsem si do tebe trochu rejpnout ohledně těch kvérů, však máme stejného koníčka. Já střílím sice do terče a ty do šišek, já stojím na místě a ty skáčeš jako opice v maskáči ze strany na stranu, ale vyjde to nastejno, ránu to udělá taky.

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo

Co kde? Vsak to mam spravne. [emoji23] Hold na tom posranem telefonu se clovek lehce preklepne, obzvlaste kdyz ho rozcilis [emoji1] . A matika neni a nikdy nebyla moji silnou strankou. V zivote a to i pracovnim mi vzdy postacila trojclenka a rovnice o jedne nezname.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Jak překlepne? Vždyť "Y" a "I" mají mezi sebou ještě "U" :D  a na compu jsou každé na uplně jiné straně klávesnice :D  Už zase ty tvoje bulíky, znovu je máme zavěšené na nosu :D

Hele to "hold" se píše taky jako "holt" ...hold je když ho někomu chceš vzdát :D  To je jako ten tvůj "JED" a "JET"

• Pozitivní 1
Vloženo

Tady kdyz pisu a tukam na mobilu stovky slov beru to jako nejake sdeleni a nemam cas tady z toho delat slovni ulohu. Kolikrat to po sobe ani nectu a nepremyslim u toho tolik. V praci nechrapu jako nekdo ale obcas pisu desitky stran textu technickych zprav atd. A tady jsem uz proste linej se soustredit. U jinych jsem tady taky driv resil cestinu ale po 10tis prispevku uz me to ani nebavi a beru to i u ostatnich tak jako u sebe. Jinak z cestiny jsem odmaturoval za 2 ustni cast a slohova pisemna za 1. To mi pripomina, kdy ze maturuje ten Pawouk?

Vloženo (editace)

No jestli jsi maturoval z češtiny za dva, to musela bejt nějaká pomocná akademie se čmoudama ve třídě :D :D a písemná tě stála krabici Johnyho chodce   :D

To musej ty technické zprávy bejt docela zábavný čtení :kol-98: Kupoval bych si to místo Dikobrazu, když už nevychází....

Vloženo

A já měl svého času známky na vízu ze Slovenského jazyka. :kol-31: Petře, když už píšeš takové množství textů, to už snad musíš být "vypsaný" a pak už je jedno, kam píšeš, ale mělo by to být bez chyb. No, termín se nebezpečně přibližuje. :kol-34:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...