motosman Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Tam co stál ten sup, jsem stál já. Ve finále to není tak hrozné. Ještě nevím, jak vypadá podlaha v kufru. Navíc je asi zlikvidovaná sedačka řidiče a opěrka hlavy. Předpokládám, že jel cca 50 km/h a brzdnou měl asi 1,5 metrů. Štěstí, že felda byla bez koroze a vše zafungovalo, jak mělo. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 No nemilé. Ale důležité že jsi fit. Kupodivu na tom Supu není nějaké zásadní poškození vidět. Hold kvalita. Hlavně že to má všechny ty bezpečnostní samobrždící asistenty ( pán je asi neměl). Nebo měl a ale hold technika nezmůže vše. Já myslím, že ji ještě vzkřísíš z mrtvých. Takhle to nevypadá zas až tak zle. Akorád už nebudeš moct tvrdit po dvou haváriích, že je nebouraná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Jenom mi tady něco nehraje, tys to auto kupoval především pro maminu. A co ji máš neslyším nic jiného jak s ní jezdíš jen ty a dnešní událost je toho důkazem. Když Octa je v garáži a ty jezdíš Feldou, čím tedy jezdí mamina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Ta jde pryč. Už nebude bezpečná. On měl přední kapotu, nárazník, masku a štíplé světlo. Najeto 6000 km. Bez asistentů. Dokonce mu nebouchly bagy. To jsem koukal, ale šel do měkého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Já jezdim umývat, tankovat a tak. Navíc stojí před barákem a octa asi 200 metrů dál. No nic asi se uvolnilo místo pro motorku;-). Tak ne, mám sehnat nové auto. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Motoši,vypadá to dobře,jak ty prolisy na trojkové Oktě ;-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 co Oktě, ale jak na F3 co se ti tolik líbí. Ty jsi s Feldy udělal normálně tuning na F3. No ještě že si neřešil tu první událost s odřeným autem. Je mi to jasné, mamina nakázala nové auto, když si jí tohle rozbil. Ani se jí trochu nedivím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Mě se F3 nelíbí. Tam se trhá podlaha. Tady to je ještě poctivá práce. Jen moje záda jsou křehčí než dřív. Kdybych byl v práci, tak jsem mohl klidně odpočívat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 a pak si kupte auto ty woe.... vítej v klubu trvalé To je vidět kdo je tady kámoš, jedinej motos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Tak jsem mezi 1.6 golf, nebo 1.4 fábulí. Asi rozhodne barva. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 a pak si kupte auto ty woe.... vítej v klubu trvalé To je vidět kdo je tady kámoš, jedinej motos Já jsem taky dostal na zadek... Autobusem, už si nepamatujete??? [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Jakej Golf a jaká Fabie? Golf 3 nebrat...je to šunka 4ka už je dobrá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 No to jsou věci, taková zachovalá Felda se už moc nevidí. A co dělal ten bourač? Čuměl do mobilu nebo někam jinam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2016 To je jasná fingovačka, Motos se domluvil s tím chlapem a bouracím autem udělal škodu. Teď vyinkasujou majlant z pojišťovny a Motos si koupí motorku. Feldu za dva tisíce opraví. Ten je ale mazanej [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Pawouku. Nevím. Já tam stál tak 20 vteřin, projeli asi 4 auta a když jsem se chtěl rozjet tak přilít Petrrr s nějakou GMC (kinder RAM), tož jsem počkal a najednou rána. Ještě že se mě ta obluda vyhla protisměrem, jinak bych ji měl na klíně. Chlap to viděl stejně, ale nějak nebrzdil. Asi zkrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Chce něco takového: http://www.davocar.cz/nabidka-auta/volkswagen/golf/volkswagen-golf-iv_1_6_i_automat_highline_top_stav_serv_kniha_91_0-143979554098487/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 hele, to se mě nějak nezdá. superb 3 nemá front assista? i fabie 3 ho má v serii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Byla to holota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 (editace) To je videt ze holota, nejake lekarnicke auto. Ja moc dobre vim ze se ti F3 nelibi proto jsem to napsal. Presto s tim negativne prohnutym kufrem si z Feldy tim optipaketem udelal F3. Jinak felda jeste nevychladla a ty uz se koukas po jinem aute. A co drzeni smutku. To ti nic nerika ? Jinak 89 asi za tu feldu nedostanes. [emoji1] Editováno: 29. leden 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Tož co nadělám. Musím po něčem koukat. A to jsem se chtěl dnes kouknout na motorku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Ten Golf co jsi pistnul už je 4ková řada, ty už jsou v pohodě, je to malá Octavie, takže víš do čeho jdeš [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 A navíc asi 8V. Ale nevím jestli to je dobře. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Petrrr: tady jsem ti teď vyfotil ještě poctivého Rapida. To není jako ta tvoje srágora [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Ten je nádhernej. Našel jsem citrouše DS. Ale mamina ho nechce. Ty ženský jsou divný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Jo, ovšem karoserie měla poctivou dřevěnou kostru. Takže bacha na červotoče. Tady je jako cabrio: Popular Monte Carlo: Superb: 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky