Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Tam co stál ten sup, jsem stál já. Ve finále to není tak hrozné. Ještě nevím, jak vypadá podlaha v kufru. Navíc je asi zlikvidovaná sedačka řidiče a opěrka hlavy. Předpokládám, že jel cca 50 km/h a brzdnou měl asi 1,5 metrů. Štěstí, že felda byla bez koroze a vše zafungovalo, jak mělo.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nemilé. Ale důležité že jsi fit. Kupodivu na tom Supu není nějaké zásadní poškození vidět. Hold kvalita. Hlavně že to má všechny ty bezpečnostní samobrždící asistenty ( pán je asi neměl). Nebo měl a ale hold technika nezmůže vše. Já myslím, že ji ještě vzkřísíš z mrtvých. Takhle to nevypadá zas až tak zle. Akorád už nebudeš moct tvrdit po dvou haváriích, že je nebouraná. :kol-28:  

Odkaz ke komentáři

Jenom mi tady něco nehraje, tys to auto kupoval především pro maminu. A co ji máš neslyším nic jiného jak s ní jezdíš jen ty a dnešní událost je toho důkazem. Když Octa je v garáži a ty jezdíš Feldou, čím tedy jezdí mamina?  :kol-98:

Odkaz ke komentáři

co Oktě, ale jak na F3 co se ti tolik líbí. Ty jsi s Feldy udělal normálně tuning na F3.

No ještě že si neřešil tu první událost s odřeným autem. Je mi to jasné, mamina nakázala nové auto, když si jí tohle rozbil. Ani se jí trochu nedivím.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Pawouku. Nevím. Já tam stál tak 20 vteřin, projeli asi 4 auta a když jsem se chtěl rozjet tak přilít Petrrr s nějakou GMC (kinder RAM), tož jsem počkal a najednou rána. Ještě že se mě ta obluda vyhla protisměrem, jinak bych ji měl na klíně. Chlap to viděl stejně, ale nějak nebrzdil. Asi zkrat...

Odkaz ke komentáři

To je videt ze holota, nejake lekarnicke auto. Ja moc dobre vim ze se ti F3 nelibi proto jsem to napsal. Presto s tim negativne prohnutym kufrem si z Feldy tim optipaketem udelal F3.

Jinak felda jeste nevychladla a ty uz se koukas po jinem aute. A co drzeni smutku. To ti nic nerika ? Jinak 89 asi za tu feldu nedostanes. [emoji1]

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...