Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Housere a tobě na mobilu ten AdBlock funguje? Ne že by mi reklamy nějak vadily (co používám denně mám zaplacené a co ne, tak mi ta reklama většinou nevadí) ale na předchozím telefonu jsem to měla stejně mi to moc nefungovalo... Na PC mi nefungovalo nikdy nic na blokování reklamy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stringo. Mozna by ses divil kolika lidem jsem svym vlaknem pomohl. Sam se divim kolik lidi to cte. Ano na Pawoukuv popud kdysi jako cucaka me k tomu donutil. Ja bych svoje vlakno asi jinak nezakladal. Koukal bys kolik mam SZ s ruznymi dotazy. To ze si stezuji? Ano uznavam ze posledni dobou toho bylo moc a omezim to. Ale i to je informace. A ti co neveri se casem treba presvedci sami a nebo taky ne, budou mit vetsi stesti a je to tak dobre. Diskuse ovsem musi byt dle meho vsemi smery, nechci tady byt jako nekteri co se jim sypou auta a navzajem se placaji po zadech a ujistuji sami sebe navzajem jak jsou vlastne spokojeni a jak jsou ta auta super.

Odkaz ke komentáři

Však já do tebe jenom rejpu, je dobře napsat i to špatné, o tom žádná. Já tedy (ťuk ťuk) takovéhle problémy neměl a teď už to auto je staré, nemůže nikdo čekat (jako Kokta) že po čtvrť milionu km bude všechno OK, to už je většina těch slabých motorů skoro KO a já mám ještě mraky věci původních, takže to teď postupně odchází a každej rok to vyžaduje nějakou větší investici, ale tak to nejsou záruční závady tak to ani nikam nepíšu...

Odkaz ke komentáři

O souvislosti s placení a reklamou nic nevím. Já ji prostě nemám odjakživa a to nejen tady. Jsou na to přece prostředky. Působím na mnoha forech a některá jsou násobně větší, než toto - nicméně se mi ještě nikdy nestalo, že by přišlo oznámení o upgradu fora přes SZ. Vždy se to dá do patřičné sekce a obvykle dokonce bývá v pravidlech zavedena povinnost tuto sekci sledovat... A jo, vytočilo mě to, právě proto, že vás znám a že jste tady staří mazáci, kteří by měli dávno vědět, jak to na foru funguje a ne se tomu podivovat. :kol-32:

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Co je? Pawouk sel spat a nebo bouchnul vzteky. [emoji23] Ale hold nekdy muzeme mit odlisne nazory na ruzne veci a netreba z toho delat tragedii. Kdybych delal, tak Clint uz ma rozstrilenej barak vcetne auta. [emoji23] [emoji23] Presto toho kluka plesatyho mam rad a at do me klidne rejpe. [emoji1]

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Pawouku, priznavam se bez muceni ze jsem o patricnem vlaknu nevedel. Bylo to z duvodu me nerozvaznosti a lehkomyslnosti. Priste se polepsim. Muzes mi zakazat na caji jako trest koleno treba. [emoji23]

Ne fakt jsem nevedel. Kdybys to napsal v klidu, dal bych si maslo z Madety na hlavu jako si ho davam ted a ani bych nepipnul.

Odkaz ke komentáři

Nojo, tak já vás všechny mám taky rád, Petrrra, toho opičáka obamistickýho (možná časem Trumpovskýho) samozřejmě, bez něj a jeho chyb v pravopisu by tu nebylo tolik srandy ;)

Kokta, ten pankáč, co je teď na mě naštvanej za ty moje kecy...no toho taky beru. Však jsme tu jedna parta, já to říkám furt a že tu do sebe rejeme, to je normální. :)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

To ovsem neznamena pro Clinta, ze mi objedna kolena dve. Vyjimecne si nejspis nedam zadne. Je to tak pratele. Davam se cestou Ozakovo. Ne ze bych chtel drzet buh vi jake diety ale zahajil jsem o malinko zdravejsi zivotni styl i s hrstkou nejakeho toho pohybu. Musim preci byt do noveho zamestnani schlang aby po me mlade projektantky sly jako slepice po flusu. [emoji23]

Odkaz ke komentáři

Koukam picoviny se resej :D. Profesionálové resi odstavky fora buďto změnou layoutu webu, kam se soupne nějaký dočasný div a ten na odstavku upozorňuje třeba týden dopredu (TT by to ale neviděl). Pripadne SZ vsem uzivatelum, také rozumne dopředu (tyden?). Amatéři to řeší jinak. Pokud je ale v pravidlech číst nějakou sekci, tak taky OK, ale profi reseni to není teda. No a profici jako ja plánované výpadky nemají. Existují dávno techniky a technologie... v domácím prostředí a zadarmo se dá dostat na odstavku kolem 5 minut. To jen tak na okraj. Kdo kdy kopíroval/migroval například 200GB dat, tak vi, že by odstavka trvala hodiny (dny) že (kor když to jsou pidi soubory uzivatelu, tzv home adresáře)... ale například diky rsync je to otazka minut.

Clinte myslel jsem, že když ti davaj jantar (či co to je, nemůžu si vzpomenout na ten název) do skla, tak ti to časem zezloutne a bůh ví co jeste, prostě to je napikacu a právě proto se to nesmí dávat do zorného pole řidiče.

A nerikej jak mas cupr auto, jsi normální otrok. Vem si kolik času a peněz Travis na cestách do servisu, kde neresis, dle svých slov, závady. Příklad za vsechny, nechci měnit sklo, pac se pak serou sloupky (jsi otrok, auto má sloužit tobe, takže výměna skla, když by te to stalo 500Kc..., kdyz calovat vše za své, tak ok, když to mas pojištěné, tak nasrath), dále pazvuky atd. Si jen protirecis pořad.

Zbytek už nvm, sem musel makat, tak tapatalk zapomněl všechny označeny komentáře.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...