motosman Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Diky ze nas zves. To si nenecham ujit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Má pravdu předseda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Jj, vyjimecne. Stejne jako s Radiem. Ze on si nezalozi svoje vlakno. Tam by se vyradil. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Clinte jsi byl dneska objednat ty kolena co? Bohužel já to musím zrušit volali mi z práce tet odjíždím do Nl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Si mel odpovedet, ze maji smolika ze uz mas domluven caj o pate s kolinkem. Navic auto v servisu. Podivej na Stanmara to je chlap, v praci rekne Off a veme si klidne neplacene volno. [emoji106] [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 No jo já jsem jenom dělňas nejsem zvyklý říkat ne, nejde,nemůžu. Tak auto naštěstí dneska po servisu novej olej doufám že aspoň půlka a hurá 800km celou noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 Jsi posránek, žádnej kapitán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Únor 2016 Sdílet Vloženo 22. Únor 2016 To je zase příspěvků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Kdybych byl posránek koupil bych L&K v hnědém intoši abych se cítil dobře ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 http://ifaster.cz/videotest-mercedes-benz-g500-4x4-na-druhou/ Kůůůrva to je vůz, bych mohl klidně jezdit za kapitánem do Holandska řekou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Ne, naštěstí. Odnesl to jen SIII.Co je špatného na odpojování válců? Ja myslím že to je funkční řešení a lepší než mít pořad pravy tříválec, ala HTP s turbem nebo start stop. Pánové co bych pro setkání s vámi neudělal... Protože jsem měl mít ve čtvrtek odpolední požádal jsem si o neplacené volno abych mohl za vámi na véču a pokec Jo a Ikarus nemám, páč ten poslední pražskej je v Muzeu MHD a nejbližší podobný jezdí v Maďarsku ! Neboj, až ho vojezdej, DPP ho s velkou slavou odkoupi a bude jezdit jen Prémiové streky. K nemu si cuchnes až za 20 let.Co má S3 s podvozkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Ale to není RAmka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Pravda Clinte, to Géčko bude znát stejně jen cesty do servisu a na to Ti stačí Céčko. Mercedesy jsou sračky, ale auta dělají pěkná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 (editace) Kdybych byl posránek koupil bych L&K v hnědém intoši abych se cítil dobře ;-) To sou keci, kazdej den se s klintem modlite k l@k bohu a zavidite lidem co ho maji na o3 Editováno: 23. Únor 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 (editace) Cocto Machruješ když víš že nedorazím na čaj. ;-) Jinak po servisu všechno chrastí tak jak před takže všechno v pořádku. Pazvuky budu řešit už sám. Reklamace středového chromového rámečku vydechu topeni úspěšně vyreklamovano (začal se odlupovat)dokonce na dvakrát poprvé se jim to nepovedlo vyčuhoval 1mm a že jsem puntitčkář, reklamace krytky madla spolujezdce ( neseděla asi o dva mm, uvnitř zlomená jedna packa) vyřešeno. Vzadu popelník na středovým tunelu neseděl taky vyřešeno. Panorama na jedné straně o 1mm výše než druhá a skřipot taky vyřešeno. Další reklamace budu řešit až toho bude zase víc. Petře to máš radost co. chtěl jsem to nechat až na čaj ale bohužel. Editováno: 23. Únor 2016, autor: Barbossa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 No kapitáne, ty pazvuky budou bohužel přibývat A rychleji, než je budeš stíhat odstraňovat Vím to z vlastní zkušennosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Kluci, konečně mi děláte jenom samou radost. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 No nejvíc mě trápí ten středovej sloupek ten když vyřeším budu opět spokojenej parchant než to někomu bouchnu po záruce.:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 To já jsem si te´d trochu seřídil dorazy víka kufru a kupodivu mi některé pazvuky zmizely aniž by se rozloučily. Teď při těhle teplotách už tam mám pazvuků jen 2-3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Petře já věděl že ti udělám radost a ty dorazy budu muset taky zkusit přijde mi že ty dveře mají vůli. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 (editace) školení pro dehtaře http://www.auto.cz/technika-filtry-pevnych-castic-jak-vlastne-funguji-a-regeneruji-1-dil-93106 a ne jen pro ně. zajímavé především pro Pawouka co by Technicmanagera na foru. Editováno: 23. Únor 2016, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Cocto Machruješ když víš že nedorazím na čaj. ;-) Jinak po servisu všechno chrastí tak jak před takže všechno v pořádku. Pazvuky budu řešit už sám. Reklamace středového chromového rámečku vydechu topeni úspěšně vyreklamovano (začal se odlupovat)dokonce na dvakrát poprvé se jim to nepovedlo vyčuhoval 1mm a že jsem puntitčkář, reklamace krytky madla spolujezdce ( neseděla asi o dva mm, uvnitř zlomená jedna packa) vyřešeno. Vzadu popelník na středovým tunelu neseděl taky vyřešeno. Panorama na jedné straně o 1mm výše než druhá a skřipot taky vyřešeno. Další reklamace budu řešit až toho bude zase víc. Petře to máš radost co. chtěl jsem to nechat až na čaj ale bohužel. A kdes k tomu prosimte prisel? To uz z výroby nelicovalo?Me kdyz rekli v servisu, jste puntickar (nelicovalo predni svetlo, neslo ani vyndat), podivejte na ostatni, mate to pekny. Tak jsem je uzemnil vzdy tim, ze za prve tohle je nove auto, ne 10let stare (na ktere v bazaru ukazoval) a za dalsi, az to budu prodavat, tak tezko vysvetlim, ze to nelicuje z vyroby. Vzdy bude kupujici chtit slevu, ze to byla totalka atd atd... A byl klid. Navic jsem dodal, kdyz je majitel vozu prase, tak mu prasarny nevadi. A pul roku na to bylo auto ukradeny . Cekam tedy kdy pujde Hyundai , pristup mam stejny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Ta krytka madla byla od začátku co auto mám od 20tis asi jse o to opřel někdo těžší kategorie ale nejsem si jistý a ten popelník taky odzačátku. Střecha podle mě používáním asi se to spravilo samo když to mázly a to stejně musely protože 60tis. Ten rámeček se odloupnul někdy 14 dní zpět a zkoušeli na mě že jsem si to udělal sám že to musí posoudit SA no a když tam ten rámeček daly novej tak jim tam nepasoval a už jsem z toho vyšel jako puntitčkář ale že to samozřejmě dají tak jak má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 (editace) Kapitáne, co ti dělá ten středovej sloupek? Mě vrže ta středová konzole, jak je dole ta šoupací schránka. Když se o to opřu z boku nohou v levé zatáčce, tak to praská Editováno: 23. Únor 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky