Barbossa Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Mám pár oblíbených zatáček kde se to nebojím říznout není jich moc ale bylo by mě líto o tohle přijít protože tet na zimních je to nuda. Chtělo by to aby je strejda Clint koupil první :-D a já se projel na čaji v březnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Já myslím, že rozdíl nepoznáš....Nejsme závodníci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 (editace) Clinte ono to docela poznat je někdy když přijde krizovka, nebo když máš opravdu nějaký úsek naježděný a jsi zvyklý ho opravdu jet na pilu a najednou to nejde... Na dálnici to nepoznáš a na běžné jízdě taky ne, jde o pár okamžiků a to někteří opravdu tak daleko nikdy nezajdou, aby ty rozdíly poznaly. Proto vyvstává otázka, jestli se na těchto pár situací oplatí přeplatit lepší gumy, nebo se na to dotyčný vykašle a tyhle okamžiky oželí [emoji6] Koukám že TapaTalk už jede jak má... Editováno: 24. Únor 2016, autor: Stringo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 ja mam zalusk na tyhle:)) Toyo Proxes R888 225/40 R18 92Y Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 (editace) ty sou pěkný, ale jak ti zaprší tak budeš v prdeli.... radši něco takového http://www.pneumatiky.cz/michelin-pilot-sport-cup-2-225-40-zr18-92-y-letni.html Editováno: 24. Únor 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 no za mokra budu jezdit pomalu:)) nebo vubec 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Pancho za mokra nevyjede, ty jsi blázen, to radši půjde pěšky, nebo si zavolá tágo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Kluci, mám takový dotaz. Proč mám na TapaTalku vidět ikonku jako na fóru v PC ale když koukám na přehled vláken kde jsem psal, tak tam ikonku nemám. A třeba Pancho ji tady ve vlákně na TapaTalku vidět nemá, ale když vyjedu z vlákna a koukám na přehled zpráv, tak jeho ikonku jako má nastavenou na fóru vidím... Nevíte někdo čím to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Clinte myslet není vědět ,závodník nejsem ale když ta barumka bude klouzat tak to poznám. Stringo to popisuje dobře tet se už jen rozhodnout a nebo risknout že barumky budou dobrý. Pancho a Kokta jedou uplně jinou ligu ale moc pěkný gumy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 nejedu jinou ligu, furt sem nic nekoupil na víkend furt škemrám kdo mě půjčí auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 (editace) Tak mě ty gumy kup já ti půjčím chrochtu na víkend. Editováno: 24. Únor 2016, autor: Barbossa 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Já jsem rozhodlej, beru prostě Barumy Já nejezdím žádnou pilu, ono to s naším chrochtou ani nejde, vždyť to pořádně nejede, jsem rád, že to vytáhne dvě kila Jezdím spíš na spotřebu, takže pohodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 to bude tim filtrem už ho máš plnej sazí jak jezdíš na tu tvojí spotřebu tak je rychle objednej a dej vědet už není moc času 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Kluci, mám takový dotaz. Proč mám na TapaTalku vidět ikonku jako na fóru v PC ale když koukám na přehled vláken kde jsem psal, tak tam ikonku nemám. A třeba Pancho ji tady ve vlákně na TapaTalku vidět nemá, ale když vyjedu z vlákna a koukám na přehled zpráv, tak jeho ikonku jako má nastavenou na fóru vidím... Nevíte někdo čím to je?Jak jsi psal, tvoje problemy bych chtel mit . Tapatalk ma funkci na setreni netu, ta mimo jine skryva avatary treba. Muze to byt tedy to a nebo je v tom chyba.Od doby co TT ma nakupy v aplikaci, tak jsem neaktualizoval, je tam nejaka zmena? Urcite se zobrazujou reklamy. Tak mě ty gumy kup já ti půjčím chrochtu na víkend. No a pak bys musel menit spojku, brzdy a motor . Z gum by za vikend taky moc nezbylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 (editace) Ostrava, vystupovat http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/31-**-Vtipy,-vtipné-obrázky,-videa-**#entry2137536 Sakra, TT otevre jiny post. Kouknete co psal Ondra Editováno: 25. Únor 2016, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 By meli lidem platit. http://www.auto.cz/fiat-snizi-emise-svych-turbodieselu-tvrdi-ze-jde-dobrovolnou-akci-92617 Nikde se ale nepise, jestli to tam nahraji bez souhlasu majitele. Predpokladam ze tedy jo. Jen se pise, ze tak cini automobilka dobrovolne, ale uz ani veta, jestli je to dobrovolne na vuli zákazníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Na Fiat se akorát ještě nedostalo tak má čas něco řešit. Už na začátku DieselGate mi bylo divné že VW nikdo z ostatních automobilek nejde po krku, nikdo téhle situace nevyužil ke konkurenčnímu boji, dokonce ani slavná Hyundai, která v každé nové televizní reklamě do Škodovky šla. Jedou v tom více či méně úplně všichni, protože snížení emisí a zvýšení výkonu k sobě nejde a ten trend downsizing s růstem výkonu se někde projevit musí... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 http://autosalon.iprima.cz/galerie-konecne-chlapske-suv-drsny-ford-bronco Něco pro Stringa na tu jeho vesnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 (editace) Tak jsem ty Barumáky special ultra curve objednal A cena 6300 s dopravou za komplet obutí Říkám si lepší nepokoušet ty moje trvdé vojeté Potenzy, jsou už prakticky na rysce. Možná je dám Koktovi za litr k dojetí na okruhu Může na nich zkoušet burnout https://www.youtube.com/watch?v=L_XPojEjebg Editováno: 25. Únor 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 http://autosalon.iprima.cz/galerie-konecne-chlapske-suv-drsny-ford-bronco Něco pro Stringa na tu jeho vesnici. Ten je hnusnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 (editace) Clinte seš si jistej že ty barumky nebudou ještě tvrdší? Podle tohodle mě přijde že ta směs musí bejt tvrdší. G-Bridge E-barum. Editováno: 25. Únor 2016, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 (editace) Pravda, mam doma 15tky sjety letní, nechces Kokto? Stringo, To je urcite pravda, ale VV to delal moc okate. Pokud ma motor jiny rezim v testu a jiny na silnici, tak je to poruseni pravidel. Pokud ale Renault fungoval a mel patricne emise v rozmezi patricnych teplot, tak je to ale OK. Kdyz mas dany pri jakych teplotach se to meri a v realu se auto chova pri techto teplotach stejne jako na testu emisi, tak je to podle me ok. To ze mimo rozsah techto teplot se auto chova jinak, je naprosto v poradku. Co zakon nezakazuje, neni pak poruseni. Zkouska emisi ma jasne psana pravidla. Mimochodem VV zahriva katak jak blazen pri určitých venkovnich teplotách, kupodivu pri kladnych, když je chladno tak ne. Uz vis proc? Clint by ti vyprávěl, jak mu ta 1.8 prskala, jakmile se ale katak ohral, auto k nerozeznani. Editováno: 25. Únor 2016, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 To je o přístupu. VW hlídalo, jestli se neměřej emise a ostatní hlídali jestli se jede. Tuším, že se o tom mluvilo u Fordu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 (editace) No VV zjistoval jestli je na mereni emisi. Jine automobilky udajne zjistuji, jestli na mereni nejsou. Oboji mi prijde spatne, ale jak říkám, pokud jsou dany pravidla a mimo tyto pravidla se auto chova jak chce, tak je to OK, zakazany to neni. Moto otazka, Jak je to s predjetim auta s pravem prednosti v jizde? Typicky: plouzeji se hasici a blikaj modre, muzes je predjet? Blikajici sanita na jizni spojce jede tachometrovych 80, evidentne je nejpomalejsi. Lze tato auta predjet? Editováno: 25. Únor 2016, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 Já znám jen jedno pravidilo, "střílej dokud nemáš prázdný zásobník" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky