Pawouk Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 No a co má být? Škoda je přece také koncern VW a kvalitou je někde jinde, než třeba Audi. Zimní Nokiany mám na Astře, teď už se na nich dá jezdit, ale prvních minimálně tisíc km to bylo za vlhka o hubu, klouzalo to na nich skoro jako na ledě. Jsou ale zhruba od 80 km/h hlučné - mají takový divný hrubý zvuk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 No já mám teď zimní Barumy a jsou uplně v pohodě, tak snad letní horší nebudou. Continentaly jsem měl na OII a byly hned v hajzlu....Ty Barumy jsou asi měkčí než ty moje Potenzy, tak se asi také sjedou dříve, ale zase za tu cenu. Nechci dávat za pneumatiky majlant, když vlastnosti nějakých lepších stejně nevyužuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Tak proto mě vydržely Nokiany jednu zimu no ještě že byly zadarmo:-) Clinte už máš přezuto? Už je čas. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 (editace) Barumky tak na Fabii. Na Octu bych je už nekoupil. U mě je jedničkou Continental. tak si kup continental sportkontakt 5 a už favorit nebude horší gumy sem nezažil. zlaté conti 2 co dávali na oktavie 2. Editováno: 27. Únor 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Možná, že za běžné jízdy nevyužiješ, ale za kritické situace to může být fatální rozdíl. Continentaly mám už na několikátém autě a snad kromě lehce zvýšené hlučnosti proti nim nemůžu říct ani popel. Mimochodem, na Octě na nich (SportContact 2) mám už 56 tkm... a ještě je tam dostatečná rezerva hloubky dezénu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 (editace) No já krizovky už prakticky nemívám To jsem měl naposledy s OII, když jsem jezdil jako prase a to bylo vždycky mojí vinou. Tohle rychle jezdit neumí Editováno: 27. Únor 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 (editace) tak to asi jezdíš po krásnejch cestách tady u nás mají policajti samé párty na silnicích, když mě včera po druhé měřili horský výdech, tak sem se jich ptal jestli trošku uvažují, když foukám po druhý za hodinu Editováno: 27. Únor 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Ožrat se můžeš během chvilky. Nicméně letos ještě letní pneu řešit nemusím. A příští rok to třeba vyřeším jiným autem. Jinak bych bral asi toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 to jo, neperlivá voda to je alkohol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Se picnu. Na co ty lidi myslej. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Na kraviny. Třeba je to účetní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Jedna Felicia pro motosmana. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Jsem četl. Ale jak píšou i v komentech. Dalších 20 za nové gumové části atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 http://www.autoforum.cz/zajimavosti/kde-se-bere-umely-zvuk-novych-skodovek-a-jak-se-ho-jednoduse-zbavit/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Nj, hlavně, že je to cool... Všechno umělé, nepřirozené. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 JO to je luxusní kousek ta Felina, jenže to je pro Motose škoda, pač by mu vydržela zase tak dva měsíce, než by si jí nechal nabourat zezadu :D 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 (editace) Tohle si koupim..... A spráskám Koktu s bráchovou Cuprou s prstem v nose http://www.tipcars.com/ostatni/ostatni-32230013.html Editováno: 27. Únor 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Exteriér je OK, ovšem palubní deska je zvrácenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 (editace) Nj, hlavně, že je to cool... Všechno umělé, nepřirozené.Na octaviaclubu si milos koupil tu sedou o3 rs a dal tam video. Vsichni jakej to ma zvuk a ja se tam v diskuzi mlatil smichy.Zapne se to vzdy kdyz prepnes na rezim sport nebo cupra. Demence! Jeste ze mam kabel a da se to vypnout. Editováno: 27. Únor 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Naopak, je to luxus, dřevěná palubka, to by ocenil nejvíc pirát Barbarosa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Luxus? Spíš hnus, luxus vypadá jinak. Na octaviaclubu si milos koupil tu sedou o3 rs a dal tam video. Vsichni jakej to ma zvuk a ja se tam v diskuzi mlatil smichy.Zapne se to vzdy kdyz prepnes na rezim sport nebo cupra. Demence! Jeste ze mam kabel a da se to vypnout. Lidi jsou úplně zmagořený - namísto toho, aby s moderní technikou šla kvalita a vývoj dopředu, jde to do háje. Viz zvuk očesaných mp3 vs CD (případně vinyl), trapně "kvalitní" fotky z mobilů vs spousta výborných digitálních foťáků, umělý zvuk motoru vs skutečný sportovní sound... Ale jak je vidět, těm joudům to nevadí a ještě se tím chlubí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Jo to je fakt. Ale kdo chce tak i dneska jsou možnosti všechny vyjmenované věci udělat kvalitně. Jak .mp3, tak fotky v RAW nebo kvalitním JPG nebo opravdový zvuk laděným výfukem se svody. Vše je to o penězích [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Naopak, je to luxus, dřevěná palubka, to by ocenil nejvíc pirát Barbarosa Kára pěkná ale ten celej intoš je hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Právě na to poukazuji - že dnes je mnoho možností to dělat na relativně kvalitní úrovni a ani to nemusí stát mnoho peněz. Když dnes slyším ty mladý, jak nahlas vyhrávají z mobilu s naprosto šíleným zvukem a myslí si, kdoví jak nejsou cool, jdu do kolen. A právě tito jsou další potencionální zákazníci podobných nesmyslů - jim to ani nepřijde divné. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Jako Petrrr co? Tomu zvoní mobil Lambádu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky