Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

hele srandisti, kamarád, kterej dováží Swiss outdoor grily mi teď volal, že končí jeden model a doprodejka je za 7777,-Kč. Já s tím neobchoduju, tak to předávám za 8 litrů dál. Maloobchodní cena je tady : https://www.outdoorchef.cz/p/2-ascona-570-g  a osobně se můžu zaručit, že to je ten nejlepší gril, s jakým jste se kdo setkali. Já vím, že i tak je to hodně peněz, ale kdo ho nezažil, nepochopí. Fakt ne !!! Ta nabídka platí jen dnes a prosím, nepodezírejte mně z nějakých nekalostí. Beru si jich na sklad 5 a uvedená cena platí jen dneska.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele, já byl sám, jak Alenka v říši divů. Na tom se dá udělat roastbeaf, upéct kuře, bábovka, twl, to vůbec nechápeš !!! Ale co je hlavní a obvykle mi nikdo nevěří, nevysušíš to jako na kterýmkoliv grilu, vč. těch Weberů. Hoši, tohle je fakt prda. Já mám gril zasazenej do teaku, kterej byl i s židlema za nějakých 52 000,-Kč !!!!! a je to ale v podstatě totéž, co nabízím. Ale dopíče, já vlastně už nic nenabzím, aukce skončila !

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si před chvílí v práci honil ptáka  (Ibise)  :kol-28: Seděl na radaru syčák, ale mazaně se otočil, uviděl nebezpečí a zmizel :)

attachicon.gifibis.JPG

Slavný lovec Pampalini. :kol-48:

A tady se vede "výživná" diskuse. :kol-34:  A pak takové střevo potkej na silnici, když předjíždí. :kol-44:  Bohajeho....

Odkaz ke komentáři

Stringo klidně. Ale asi to bude fungovat jen na řj motoru. Tuším, že by to měla být verze v.1.5. Pokud jí nebudeš mít na stálo, vem raději tu větší velikost. Je s tím lepší manipulace. Jinak je to fuk.

Přes tu app caristo to funguje taky a dokonce mi to nabídlo nějaké úpravy.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...