Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

To ne. Odbaví jich víc. Ja potřeboval udělat 2 auta. Jel jsem s jedním, vrátil se a jel s druhým. Maj do 18:00 hod a už v 16:00 hod. přestali přijímat. Prý už i tak budou přesčas. Prostě to jen déle trvá. Dříve jsem byl za hodinu zpátky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stale premyslim co koupit. Koukal jsem se na Seaty a cena rozumna, vybava lepsi nez predrazene Skodovky. Dale jsem koukal na Dacii v olne palbe za 250tis - zde se bojim odhlucneni a rzi - ale co jsem slysel, tak to nikomu nerezne (hen Clintuv soused rezne, ale tomu by rezl i bakelit, jakmike to nema slepici...). No a v neposledbi rade jsem koukal na i30 a teda 2 lety auta (nalitano +-30tis) za 250tis a nove je za 320, cili se to moc nevyplati. Navic mi nabídl novy soused, ze by byl schopný zaridit dobrou cenu. No a nakonec Pancha RS... ale zase auto 10 let stare, to uz se podle me zacne prdet jen vekem, otazka je pak ty kilometry... dneska uz neverim ani autosalonu u funglovky, ze neni auto nebourane a stocene. Toz tezke rozhodování.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Jaké Bridge? Já měl kdysi také, a byly super ale nevím jaké vybrat případně... Mám 17"

potenzy S001 jsou hodně dobré, nebo za mě Pirelli PZERO.   Barumy nejsou špatný, ale jestli je námořník moc náročnej, tak ideál nejsou.

Odkaz ke komentáři

Clinte barum dobrý leda tak na hnujdajse ještě že jsem koupil jen dvě příští měsíc jdou dolů a zpět bridgeston vepředu je už mám.

No dost zes na to konecne prisel. Na stejny jizdny komfort a vlastnosti staci hnoji podřadné pneumatiky, multilink to proste dozene. Kdezto prkno slepice ve treti generaci ma podvozek z Dacie a tak musi mit kvalitni gumy, aby se alespon castecne skoval ten napad s vlecenou nápravou. Tu jsem mel na aute z roku 1987 a nepredpokladam, ze Peugeot 309 byla manazerska liga - no na pomery slepice to tehda byl supersport.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...