Petrrr Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Tak sbirat rozsmelcovany ptaky po draze je taky drina. [emoji3] Ba ne, vsak si ji taky vaz. Ono od radu znamych z Praglu vim, ze to tam taky neni uplny med s dobre placenou praci atd. Jak si kolikrat myslime my mimoprasti. Odeslano postovnim holubem jmenem Pepik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Zase nemáme v práci na oddělení žádné samice, což ty máš, toho si taky važ Můžeš lovit a vojíždět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 No byla tam jedna co mesic po mem ptichodu odesla [emoji3] . Je tam jeste jedna tak 50 let a i kdyz nebypada na svuj vek vubec zle, tak uz je to mimo me rozhrani. Ovsem tam kde ja koncim Pancho zacina. [emoji1] Odeslano postovnim holubem jmenem Pepik 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 A co mám rikat ja?☺ Odesláno z mého ASUS_Z00AD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 A kde koncis? Odesláno z mého ASUS_Z00AD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Takze ty koncis na 17? Protoze tam ja začínám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Pancho má neskutečnej záběr, to Petrrr podcenil. Pancho začíná na 17 a končí na 85 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Peníze budou, mi nebudeme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Ahoj zevlaci, co pristi tyden udelat srazek uz jsem dlouho nevidel ty vase popelnice. Co ty na to predsedo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 u tebe v hospodě? at se pořádně najíme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 To né. Vařej dobře, ale je to samá "kostka ve skluzůůů" ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Kluci to by jste tam museli nechat klicky od tech vasich priblizovadel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 (editace) No tak sem Arlo mrskni dny, kdy můžeš Odesláno z božské Sony X-peria Editováno: 16. Květen 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 pristi tyden nemuzu akorat stredu a ctvrtek jinak kazdy den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Takže aby tomu všichni rozuměli, Arlo může v pondělí, úterý a pátek [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 presne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 (editace) Ale houby. Jsme všichni bohatí včetně clinta Pátek je nic moc to musím makat. Editováno: 16. Květen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Arlo se chce pochlubit tou svou zrepasovanou plechovkou. Clint říkal, že klidně obětuje svou O3 pro naši večeři u Arla. Jestli by to ovšem stačilo. Po nějaké Škodovce u Arla v práci neštěkne ani pes. To by tam měli tak akorád na odvoz zbytků. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Jój Arlo, to jsem Tě dnes asi špatně pochopil.. já myslel, že můžeš jet do Krušárny jakýkoliv den v příštím týdnu.. No nic. Já bych zase mohl spíše tu středu, nebo čtvrtek.. pátek ještě není u mě jistej. Záleží na tom co ostatní a taky šéfpirát Clint. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Jsem celkem zmatenej, pač každej vč. Oziho máte jiné nároky a já mám ten tejden taky uplně jinak. Tak nevím, co z toho dám dohromady, mrksnu to na papír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Doufám, že to budou Krušovice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Určitě Krušárna, nebudeme sedět ve tmě, když je venku vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Doufám, že to budou Krušovice? ne u arla v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Pokud to zatáhneš, tak proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 (editace) máš svuj plat ne? máš garáž, panelák vlastníš, bravůrní oktavii. do oktavky taky tankuješ kvalitní benzín a ne leteckej jako strejda Klint. tak si do pupku musíš taky dávat zdravé věci ale na to nedbáš. Editováno: 16. Květen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky