Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Napisu to zkracene, mobil mi to smazal.

Hele kvalitativne a cenove bude Dacie a Octavie od sebe daleko. Ale kdyz se da sehnat obdobne auto - i30 za mensi peniz, tak proc to neudelat? Dacie = Felice. Hodne lidi ti dnes rekne, ja bych Feldu jako novou dnes koupil, kdyby se dala za adekvatni peniz a ejhle, ona se da. Podivej se na prodeje Dacii v CR, budes prekvapenej.

Ja mit problémy s autem jako mel Clint a vyrobce se k vyrobni vade postavi jak se postavil, tak tu znacku uz nikdy nekoupim. Proto ma Skodovka takove prodeje, lidi jsou ovce a nez aby udelali zmenu, tak plati a plati a jsou u stejne znacky.

Kdyz bude Dacie vrzat (a ze bude), tak si reknu, za ty prachy.... kdyz by mi vrzala 03, tak bych byl fakt nasranej za ty prachy.

A ze se nekdo citi jako cech, ze koupil ceske auto? Co je na Skodovce ceske? Montuji to stejní lide jako i30 (cesi, nemci, turci, ukrajinci...). Dily snad z ceska ani nejsou - tu Valeo klapku ani nezminujte. A uprimne, preferuji ceske potraviny, za vyssi cenu, ale ocekavam vyssi kvalitu a nebo srovnatelnou. To ze je jablko z ceske farmy a je nahnile, neznamena ze ho koupim, protoze jsem cech. A za dalsi prodeje Skodovek soukromnikum jsou asi jenom 20%, to taky o ledascem vypovida - cesi uz za sve penize radeji koupi neco vyhodnejsiho. Firmam je to jedno, nikdo nebude resit vrzajici palubku, kdyz to neni jeho a proto jde Skodovka do kopru, setri a vi, ze ze 100% prodeju, je 80% firemnich vozu a z toho mozna 3% budou resit zavady. Takze se jim to vyplati, kdyz i z tech 20% soukromniku bude mozna 10% reklamovat, tak jsme na 13% celkovych prodeju a to za to stoji. Jine znacky kdyz maji pomer presne opacny (80% soukromnici), tak by se jim to vyplatit nemuselo.

Ale to je muj nazor, nekdo ma nazor opacny a ja mu ho nevnucuju a neberu. Zaroven nejsem ovce, abych byl bez nazoru a sel s davem.

Moto,

Motor 1.6 MPi 74Kw / 160nm (Nissan K4M) , az se zajede, tak bych poptal precipovani, ten samy ma ve Fluenci asi 82Kw (92Kw nevim presne) a v Dusteru 84Kw, bude to nejspis jen sw skrceni.

Ps,

V praci nam pada F2 TDi do nouzaku, jiz jsem to rikal 3x v autodoprave a asi 2x at vycisti klimu, myslite ze to nekdo resil? Oboji muze a je zivotu nebezpecne. Nahly nouzak pri predjizdeni muze mit fatalni nasledky a ty chlorely z klimy, ci co se tam pestuje, muze snad i zabijet.

A Stane,

Srovnavam uzitnou hodnotu vozu. Klidne si muzu vzit i30, jen bych si musel pujcit a nebo Dacii za hotove. Uzitna hodnota je pro me stejna. 03 pro me nema uzitnou hodnotu zadnou/tak velkou, uz az moc zbytecne velky kufr, za hodne penez a kvalita nevalna. To radsi uz Golfa o vizuelne tridu vys. Pocitam s tim, ze Dacka neco vydrzi, stejne jako me kazdy hanil Hyundai a zatim si nemohu stěžovat. A s autem musis jezdit, denne 50km couracka do prace po Praze a zpet a mozna by i tvoje Okta mela nejaky problemy, jestli jezdis sem tam hlavne dlouhy streky, tak je to pro auto to nejlepsi asi, kor kdyz je garazovany.

Editováno: , autor: Radius
  • Pozitivní 1
Vloženo

No vzal jsem bilou barvu, trosku se desim aby mi nezacala odpadavat :D, to se priznam, to uz citim dopredu, ac jsem o tom u Dacii zatim necetl.

To je dobrá barva, za tři roky budeš mít červenou :D :D

Vloženo (editace)

Jo a jeste neco Stane, Pancho nabizel RSo ke koupi, tusim 250tis Kc ci kolik. Premyslel jsem nad ni, ptal jsem se mechanika, co ocekavat od 10let stareho auta a rikal rovnou nebrat. Tu hadicka spuchrela, tu brzdy, to silenblok, tu tam, tu rez, tu neco... a furt jen litas a resis. A ja nemakam na smeny, nemam cas a hlavne kdy litat a zarizovat a resit. Ale fakt jsem byl hodne naklonenej jit do Oktavky - dvojka je jedno z nej aut, skoda tech zlodeju.

Editováno: , autor: Radius
Vloženo

Ty Klinte se ti to tu nějak zvrtlo :-) se sem přijdu podívat a je to tu samá Dáčie a nebo Renault.;-)

To jenom Rádius sem cpe tyhle sračky, které nikoho nezajímají ;)   Zapomíná, že není na sociále Romania foru, ale na Škodováckém.

Vloženo

Tak FII je doma ze servisu, udělali vše potřebné. (Prosakování oleje nebyli zatím schopni určit, celé to vysušili s tím, že po tisíci km to skouknou a určí, ale nejedná se prej o nic závažného, jen to někde "rosí"). Vyměnili ještě brzdovku, svíčky prej nebylo třeba zatím. Jinak auto prej pěkné a vše v pořádku. Cena vč. 60tis prohlídky 2900.....

Vloženo (editace)

Uz mlcim, ja to nikomu necpu!

Ale jo, právě že cpeš, nutíš nás, abychom prodali oktávky a koupili Logany. Jenže my jsme po ránu nespadli hlavou ze schodů ;) Už vidím, jak pirát Barbucha vozí přístavní štětky v Loganu a ty mu samy skáčou do auta :D

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

O víkendu jsem se byl projet v ročním C merglu chrochták v automatu vevnitř všechno potazeny z krávy a řadící páku to mělo jako v trabantu ale asi bych si zvyknul.

Vloženo (editace)

C-čko je parádní, taky bych se nebránil ;) Ale Rádius ti řekne, že je to drahej šmejd, protože Logan je za pětinu a do cíle dojede zrovna tak ;)

• Pozitivní 1
Vloženo

Je pravdou, ze Radius trochu prehani. Ovsem co vim ja tak Skodovky jsou oproti Mercedesum co se spolehlivosti tyce nesmrtelna auta. Mercedes vic stoji v servisu nez na silnici. Navic rada modelu osazena motory made in Renault.

Vloženo

Jo Rádio je správnej čechoň, kdyby měl na mergla tak hi stejně nekoupí radši veme 5 loganú protože se to vyplatí a v akci dostane antikorozín.;-)

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

No teď bude Rádius korzovat noční Prahou funglovkou Loganem, vedle sebe bude mít lizpiče, ruka z okna a bude maxiking. Bude se smát všem chmatákům, pač Logany jsou neodcizitelné. Nikdo je nechce ani nastartované se šrajtoflí na palubce.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...