Pawouk Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 To je ovšem chyba - ovlivňuje to totiž i tvůj život. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 A muj taky? My tady in Carlsbad jsme pod kridly velkomoze Putina, tady plati jina pravidla. Treba nejnizsi platy v CR atd. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Červen 2016 Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 Tak co, kde se bude grilovat dnes? To jen abych mel cestu nahodou kolem. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Červen 2016 Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 Jako vždy krkovice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Červen 2016 Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 Co sem se neptal, ale kde? [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Červen 2016 Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 Jako vždycky na Slapech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Červen 2016 Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 To byt trochu z ruky, bych projezdil za chvili cele prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Červen 2016 Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 Jj. Navíc se schyluje trma vrma. Už pékně bouří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 Menší změna naší klubovny [emoji6] Kdo uhádne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 25. Červen 2016 Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 Jinak stoly a klimoška.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 Jojo, klimoška od čtvrtka a hned je tam líp 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Červen 2016 Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 Ale jidlo nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 25. Červen 2016 Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 Zeleninu a varena chcipla kurata si Pancho musis zrat doma. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 25. Červen 2016 Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 to mozna tak ty,chcipla kurata nezeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Tady je teda mrtvo, to jste všichni na Slapech nebo co... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 ne my jsme se loučili se svobodou, tak jsme to zapíjeli 2 denním maratonem u českého moře Macháč. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Slusny. A nejaky strip nebo samice byly? Na Machaci jsem nikdy nebyl. Motos bude muset asi poridit mistecko jeste na Machaci. Ja si ted na uklidneni z pondelni prace dal lahev dobreho cerveneho a asi jsem se ozral tak, ze nemam ani tuzku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 (editace) no radši sem se nekoupal, to moře zas tak super není. a to prostředí se tam zastavilo tak v roce 1960, kde to měli tvoji Rusáci nejradši. Peněz tam fakt moc neteče na opravy budov a všeho. postavili tam novou cestu a je křivá a hrbolatá, to je hrozný Jako když si vezmu, jak vypadali kempy když jsme jezdili s rodičemi do Rakouska, Švýcarska, tak to nemáme ani dnes po 20 letech Editováno: 26. Červen 2016, autor: kokta7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 Jo jo, každej rejžuje jak se dá, a pak to zavře, když už se to nevyplatí provozovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 Já jezdil na motorce, dal sem 204 km ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 To davam o vikendu na kole, navic delam neco pro prirodu a ne jako ty s tema emisema. [emoji3] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 Tak já radost měl uuž několikrát, pač jsem měl víc novejch aut, takže to znám. Ale člověk má radost pěkných aut, což u Dacie jaksi nejde dohromady Hele Dacie nejsou zadny obr designovky, ale nahodou jsou to jiz pekna auta. Vsak ona ani O3 neni zadna krasavice, kdyz uz, tak F3 a nebo S3.Já mám v Anglii bratra,tak z tohoto úhlu pohledu mě to trochu mrzí.Jinak je mi celá Britanie,EU,Evropa i svět u prdele. V anglii mame bratry vsichni Ale jidlo nic moc Tak objednat si fazolky a cekat koleno.... Já jezdil na motorce, dal sem 204 km ;-) Komu jsi je dal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 Clinte konecne neco pro tebe http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/31-**-Vtipy,-vtipné-obrázky,-videa-**#entry2167516 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 Viděl jsem na živo tu Atecu, je to mazel, hned bych pro to šel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 (editace) fuj, vezmou leona a udělaj z toho SUV. palubovka na sračku stejná, světla vzadu totožná,vpředu skoro taky.... hold dnešní trend všech značek. Editováno: 27. Červen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky