Clint Vloženo 2. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Toho se bát nemusíš, to je náš kinderPetrrr, bezdomák od nádraží. Manželka stojí večer u Thermalu a on chlastá s Vencou za třetí kolejí u vejhybky laciné krabicové víno. V lotynce vyhrál dětského Rapida v barvě od Modré ústřice a vloudil se do naší dospělé společnosti. Bylo nám ho líto. Občas nás obveseluje historkama o opičákovi a nějakém terénním Ramu s osmiválcem. [emoji23] Odesláno z mého SGP712 pomocí Tapatalk 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Počkat, on to auto fakt má? Já měl za to, že neustále fotí auto nějakého náhodného soudruha, který dělá na nádraží a pak tady machruje. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Jaké auto? [emoji23] [emoji23] [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Je dobře, že se mě bojíš a je dobře, že nepřijedeš na čaj o páté. :-) K vínu. Málo která česká vína červená jsou dobrá. Jinak ano, to Chilské bylo opravdu víno sudové za 60 litr. Ovšem tohle Chilské obyčejné je mnohem lepší než kdejaké přívlastkové české za 200. Navíc na takové to domácí žvýkání bohatě dostačující. Vždy jsem preferoval a preferuji česká vína ( zejména bílá) a to nejlépe přímo od daného vinaře když jedu na Moravu. Protože co se tady občas prodává v obchoďácích nebo ve vinárnách je prostě předraženej brak. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Mě je to fuk, když projde destilačním přístrojem. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Dodge RAM nemá, ale chce ho, zdá se mu o něm a manželku by za něj hned vyměnil[emoji3] 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 (editace) Před hodinou, Petrrr napsal: K vínu. Málo která česká vína červená jsou dobrá. Jinak ano, to Chilské bylo opravdu víno sudové za 60 litr. Ovšem tohle Chilské obyčejné je mnohem lepší než kdejaké přívlastkové české za 200. Navíc na takové to domácí žvýkání bohatě dostačující. Vždy jsem preferoval a preferuji česká vína ( zejména bílá) a to nejlépe přímo od daného vinaře když jedu na Moravu. Protože co se tady občas prodává v obchoďácích nebo ve vinárnách je prostě předraženej brak. Nesmíš chlastat kekel z obchodů ve flaškách nebo víno pro Pražáky. Potom přijdeš na to, že česká červená vína jsou skvělá. Na svatební cestě na Pálavě jsem vypil snad sud červeného a to jsem ho nikdy nemusel. Od té doby od toho vinaře bereme pravidelně po desítkách litrů. Editováno: 2. Srpen 2016, autor: Sabiza 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Chlapci kdybyste někdo věděl sehnat autíčka co byla teď u Shell (jak měli po 10ti dnech po akci) tak mi chybí 3. Nemáte náhodou někdo nějaké? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Ja mam Rapida, za 300tis je Tvuj. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Wole [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 tolik nestál ani nový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 (editace) To byly ty Feráče??? Mladej má dva, jenže jeden by za body a když jsem šel pro druhého, tak to za body zrušili šmejdi, pač je všichni za body brali Ale protože jsem mu ho slíbil a jel se mnou celej šťastnej pro model na benzínku, už jsem neměl sílu mu říct, že nebude. Tak jsem mu ho koupil..... Editováno: 2. Srpen 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Já mám 3 a právě že byly hned v prdeli a lidi na netu za to chtěj 350,- až 600,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Jo byla to pěkná sbírka, jak je něco pěkné, je to hned pryč... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Tohle je masakr http://www.autoforum.cz/zajimavosti/ferrari-dodalo-laferrari-s-poskozenym-lakem-opravovali-ho-5-dnu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 To je nějaký divný - proč to nereklamoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 přesně tak, přijde mě to taky divný... do vy kde tu kupoval, předpokládám z druhé ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 To byl určitě @Petrrr. Nechtěl to reklamovat, jinak by mu neopravili Rapida. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Voici ty vole cena byla 370 cenikova, po sleve prodejce 350 po sleve od Skofinu 335. Tak nejak.No a sleva pro Stringa by byla 35. Tedy 300 - custa ruka. Kdyz nechce, jeho chyba. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 nevim,jestli nove ale vetsinou tohle koupis jen nove:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 http://www.autoforum.cz/zajimavosti/ridic-golfu-ukazal-svetu-proc-jsou-skody-u-nekterych-tak-popularni/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 (editace) ani ne, tohle se dostane pouze k určitým lidem. pak se to prodává ihned s větším ziskem, přesně takhle prodávají GT4, protože na všechny se nedostalo... to samé 675 LT, 675LT Spider apod. Editováno: 2. Srpen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 (editace) jako píše ve videu, že to bylo nové.. Maximálně, že dealer byl kokot a protáhl to myčkou nebo to leštila ve fabrice uklízečka " Brand new with swirl marks, scratches, buffer marks, and deep sanding marks, how nice of the factory to give these away free with your new million + pound La Ferrari. " Editováno: 2. Srpen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 před 4 minutami, Petrrr napsal: Voici ty vole cena byla 370 cenikova, po sleve prodejce 350 po sleve od Skofinu 335. Tak nejak. No a sleva pro Stringa by byla 35. Tedy 300 - custa ruka. Kdyz nechce, jeho chyba. Tys za to dal jen 335 tisíc a nějaké drobné? Proč teda koukám na ojeté Octavie a nejdu do Rapida za stejnou cenu, sakra? Dostal si k tomu alespoň zimní kola zadáčo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 akorát rapid je nedodělaný auto člověk sedí vzadu a slyší šplouchat naftu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky