Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Toho se bát nemusíš, to je náš kinderPetrrr, bezdomák od nádraží. Manželka stojí večer u Thermalu a on chlastá s Vencou za třetí kolejí u vejhybky laciné krabicové víno. V lotynce vyhrál dětského Rapida v barvě od Modré ústřice a vloudil se do naší dospělé společnosti. Bylo nám ho líto. Občas nás obveseluje historkama o opičákovi a nějakém terénním Ramu s osmiválcem. [emoji23]

Odesláno z mého SGP712 pomocí Tapatalk

• Pozitivní 4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je dobře, že se mě bojíš a je dobře, že nepřijedeš na čaj o páté. :-)

K vínu. Málo která česká vína červená jsou dobrá. Jinak ano, to Chilské bylo opravdu víno sudové za 60 litr. Ovšem tohle Chilské obyčejné  je mnohem lepší než kdejaké přívlastkové české za 200. Navíc na takové to domácí žvýkání bohatě dostačující. Vždy jsem preferoval a preferuji česká vína ( zejména bílá) a to nejlépe přímo od daného vinaře když jedu na Moravu. Protože co se tady občas prodává v obchoďácích nebo ve vinárnách je prostě předraženej brak.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Petrrr napsal:

K vínu. Málo která česká vína červená jsou dobrá. Jinak ano, to Chilské bylo opravdu víno sudové za 60 litr. Ovšem tohle Chilské obyčejné  je mnohem lepší než kdejaké přívlastkové české za 200. Navíc na takové to domácí žvýkání bohatě dostačující. Vždy jsem preferoval a preferuji česká vína ( zejména bílá) a to nejlépe přímo od daného vinaře když jedu na Moravu. Protože co se tady občas prodává v obchoďácích nebo ve vinárnách je prostě předraženej brak.

Nesmíš chlastat kekel z obchodů ve flaškách nebo víno pro Pražáky. Potom přijdeš na to, že česká červená vína jsou skvělá. Na svatební cestě na Pálavě jsem vypil snad sud červeného a to jsem ho nikdy nemusel. Od té doby od toho vinaře bereme pravidelně po desítkách litrů. :lol:

Editováno: , autor: Sabiza
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

To byly ty Feráče??? Mladej má dva, jenže jeden by za body a když jsem šel pro druhého, tak to za body zrušili šmejdi, pač je všichni za body brali :(  Ale protože jsem mu ho slíbil a jel se mnou celej šťastnej pro model na benzínku, už jsem neměl sílu mu říct, že nebude. Tak jsem mu ho koupil.....

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

ani ne, tohle se dostane pouze k určitým lidem. pak se to prodává ihned s větším ziskem, přesně takhle prodávají GT4, protože na všechny se nedostalo... to samé 675 LT, 675LT Spider apod.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

jako píše ve videu, že to bylo nové.. Maximálně, že dealer byl kokot a protáhl to myčkou nebo to leštila ve fabrice uklízečka :D

" Brand new with swirl marks, scratches, buffer marks, and deep sanding marks, how nice of the factory to give these away free with your new million + pound La Ferrari. "

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, Petrrr napsal:

Voici ty vole cena byla 370 cenikova, po sleve prodejce 350 po sleve od Skofinu 335. Tak nejak.
No a sleva pro Stringa by byla 35. Tedy 300 - custa ruka. Kdyz nechce, jeho chyba. emoji3.png

Tys za to dal jen 335 tisíc a nějaké drobné? Proč teda koukám na ojeté Octavie a nejdu do Rapida za stejnou cenu, sakra? :D

Dostal si k tomu alespoň zimní kola zadáčo?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...