Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Protoze si F vytira s prachacema prdel. Sem cetl ten clanek, ze zdaleka neplati umera cim drazsi auto, tim lepsi pristup. Tyhle predrazeny supersporty se vyrabi a prodavaji jen nekomu. Nemas dalsich 5 F, nebo kupujes jen auto v zakladu bez tucnych priplatku? Tak si automaticky na konci poradniku. Prachacu je hodne a aut malo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 36 minutami, kokta7 napsal:

přesně tak, přijde mě to taky divný... do vy kde tu kupoval, předpokládám z druhé ruky.

To bude PR od Miracle Detail ... Třeba si pak přečteme, jak se musí Ferrari omluvit ...

Editováno: , autor: rayx
Odkaz ke komentáři

A Sabiza protoze je tu novy a nezna historii. Tak mu to musim vysvetlit. Presne jak pise Pawouk. Rapid jak vime se ze zacatku moc neprodaval. Mimo jine i kvuli v dane dobe prestrelene cene. Tedy Skoda sla s cenou dolu a v te dobe jsem jej kupoval co by skladovku ve stredni vybave. Ta v te dobe ( pred 3 lety) obsahovala radu prvku vybavy na ktere dnesni Rapidy muzou jen blbe koukat. Pokud to clovek porovna co meli tehda a co maji dnes jak do plusu tak do minusu. Tak ti vyjde ze Rapid ve stredni vybave dnes stoji o cca 35-40tis vice nez co jsem jej tehda koupil ja.
Mala poznamka - porad je mi milejsi novy Rapid nez za stejnou cenu bourana 3 roky stara O3 s nejasnym zivotem ( i kdyby bourana nebyla). Pro me je totiz to nejdulezitejsi bezpecnost a nic naplat jistotu ti da jen novy auto a kupovat dnesni vojebany chrchli co by ojetiny kdyz uz se ti auto sype kolikrat v zaruce je vice nez sazka do loterie.

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, Sabiza napsal:

Já třeba ten kult kolem Ferrari nepochopil. Co je na těch autech v dnešní době pěkného? Vždyť stejnou věc si můžu koupit od Jaguaru, Lamba nebo Škody.

To tedy u škodovky opravdu nehrozí. :doh   Já na ně koukám skoro každý den a opravdu se s tím tebou jmenované automobilky nemohou měřit.

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, Petrrr napsal:

Lambo, Ferrari, Jaguar, Maserati sice hezka auta ale ta auta jsou znama svou povesti znacne "spolehlivych" aut. Stojis s tim vic v servisu nez jezdis.

1. Já se nebavil o spolehlivosti.

2. A o kterém jiném to nelze říci? Mimochodem, Lamborghini je koncern.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, Pawouk napsal:

To tedy u škodovky opravdu nehrozí. :doh   Já na ně koukám skoro každý den a opravdu se s tím tebou jmenované automobilky nemohou měřit.

Pche, to byl pokus o vtip. Oka, beru zpět. Ovšem stále se mi více líbí X-Type než kdejaké Ferrari dnešní doby.

před 12 minutami, Petrrr napsal:

Lambo, Ferrari, Jaguar, Maserati sice hezka auta ale ta auta jsou znama svou povesti znacne "spolehlivych" aut. Stojis s tim vic v servisu nez jezdis.

Jaguar XK8. Najeto zatím něco málo přes 60 tisíc km a měnila se pouze řídící jednotka sedadla spolujezdce, protože nedokázala uložit druhou polohu sedadla. Takže tolik asi ke spolehlivosti. :D

@PANCHO: Stačí mi denně pražská magistrála.

Editováno: , autor: Sabiza
Odkaz ke komentáři

16 minutes ago, stanmar said:

Tohle my myslím řešit vůbec nemusíme....

Proc myslis :) kdyz si furt takhle negativni, tak niceho nedosahnes. Nemyslim ted nejake tyhle drazsi auta

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, Sabiza napsal:

Pche, to byl pokus o vtip. Oka, beru zpět. Ovšem stále se mi více líbí X-Type než kdejaké Ferrari dnešní doby.

Další nepovedený pokus o vtip? Překapotovaný Mondeo není žádný opravdový Jaguar. Také už dávno skončil. To se v této třídě opravdu neodpouští. Navíc je design mírně řečeno hodně nepovedený.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

32 minutes ago, Sabiza said:

Já třeba ten kult kolem Ferrari nepochopil. Co je na těch autech v dnešní době pěkného? Vždyť stejnou věc si můžu koupit od Jaguaru, Lamba nebo Škody.

To myslis ironicky ne, videls nekdy v posledni dobe u mbecek 12 valec a peknej zvuk motoru a soustavy vyfukove? Lamba jsou spis na predvadeni, v zatackach jim konik ukazuje pravou silu. A samosebou vzdy jde o to jaky je ridic

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, Pawouk napsal:

Další nepovedený pokus o vtip? Překapotovaný Mondeo není žádný opravdový Jaguar. Také už dávno skončil. To se v této třídě opravdu neodpouští. Navíc je design mírně řečeno hodně nepovedený.

Taky píšu naprostou kreténovinu. Myslel jsem F-Type, ne X-Type. Ten humus má soused a nemůžu se na to pořádně podívat. :sleep:

@kokta7: Upřímně já nikdy nebyl moc na supersport auta. Spíše se podívám na pěkný Mercedes Benz, který si vzalo do parády AMG nebo Brabus. Jeden z mála supersportů, pokud to tak mohu vůbec nazvat, který se mi líbí je právě F-Type. Ale bude to tím, že k Jaguarům mám takový docela bližší vztah, takže jsem dost ovlivněn.

Editováno: , autor: Sabiza
Odkaz ke komentáři

Ja taky na nejaky ty supersporty nejsem. Z toho uz jsem vyrostl v 18ti letech. Ja chci univerzalnejsi auto pro kazdodenni jezdeni. RAM, Volvo XC90 - neco na vyjizdky s rodinou a Porsche Panamera nebo Masserati Quatroportte pro vyjizdky s milenkou a Mustang Shellby GT pro samostatne vyjizdky. [emoji3]
Zatim co prvni dve ve vyctu bych si koupil i za sve vydelane penize, ostatni jen v pripade vyhry ve sportce.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...