Pawouk Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Dnes bys za to musel vysolit určitě o dost víc. Ale to Petr určitě bude mít spočítáno. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 To nebyla jen myčka. Ale spíš uklizecka s houbickou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 těžko říct, každopádně nechápu proč to nezreklamoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 treba mu to za to nestalo:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 ja bych chtel tohle :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Protoze si F vytira s prachacema prdel. Sem cetl ten clanek, ze zdaleka neplati umera cim drazsi auto, tim lepsi pristup. Tyhle predrazeny supersporty se vyrabi a prodavaji jen nekomu. Nemas dalsich 5 F, nebo kupujes jen auto v zakladu bez tucnych priplatku? Tak si automaticky na konci poradniku. Prachacu je hodne a aut malo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Já třeba ten kult kolem Ferrari nepochopil. Co je na těch autech v dnešní době pěkného? Vždyť stejnou věc si můžu koupit od Jaguaru, Lamba nebo Škody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 (editace) před 36 minutami, kokta7 napsal: přesně tak, přijde mě to taky divný... do vy kde tu kupoval, předpokládám z druhé ruky. To bude PR od Miracle Detail ... Třeba si pak přečteme, jak se musí Ferrari omluvit ... Editováno: 2. Srpen 2016, autor: rayx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 A Sabiza protoze je tu novy a nezna historii. Tak mu to musim vysvetlit. Presne jak pise Pawouk. Rapid jak vime se ze zacatku moc neprodaval. Mimo jine i kvuli v dane dobe prestrelene cene. Tedy Skoda sla s cenou dolu a v te dobe jsem jej kupoval co by skladovku ve stredni vybave. Ta v te dobe ( pred 3 lety) obsahovala radu prvku vybavy na ktere dnesni Rapidy muzou jen blbe koukat. Pokud to clovek porovna co meli tehda a co maji dnes jak do plusu tak do minusu. Tak ti vyjde ze Rapid ve stredni vybave dnes stoji o cca 35-40tis vice nez co jsem jej tehda koupil ja. Mala poznamka - porad je mi milejsi novy Rapid nez za stejnou cenu bourana 3 roky stara O3 s nejasnym zivotem ( i kdyby bourana nebyla). Pro me je totiz to nejdulezitejsi bezpecnost a nic naplat jistotu ti da jen novy auto a kupovat dnesni vojebany chrchli co by ojetiny kdyz uz se ti auto sype kolikrat v zaruce je vice nez sazka do loterie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 před 3 minutami, Sabiza napsal: Já třeba ten kult kolem Ferrari nepochopil. Co je na těch autech v dnešní době pěkného? Vždyť stejnou věc si můžu koupit od Jaguaru, Lamba nebo Škody. To tedy u škodovky opravdu nehrozí. Já na ně koukám skoro každý den a opravdu se s tím tebou jmenované automobilky nemohou měřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Lambo, Ferrari, Jaguar, Maserati sice hezka auta ale ta auta jsou znama svou povesti znacne "spolehlivych" aut. Stojis s tim vic v servisu nez jezdis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Tohle my myslím řešit vůbec nemusíme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Ano nemusime. I s Rapidem jsem vic v servisu nez na silnici. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 před 2 minutami, Petrrr napsal: Lambo, Ferrari, Jaguar, Maserati sice hezka auta ale ta auta jsou znama svou povesti znacne "spolehlivych" aut. Stojis s tim vic v servisu nez jezdis. 1. Já se nebavil o spolehlivosti. 2. A o kterém jiném to nelze říci? Mimochodem, Lamborghini je koncern. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 kdo pojede s nama?:)) http://transsibirskamagistrala.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 (editace) před 18 minutami, Pawouk napsal: To tedy u škodovky opravdu nehrozí. Já na ně koukám skoro každý den a opravdu se s tím tebou jmenované automobilky nemohou měřit. Pche, to byl pokus o vtip. Oka, beru zpět. Ovšem stále se mi více líbí X-Type než kdejaké Ferrari dnešní doby. před 12 minutami, Petrrr napsal: Lambo, Ferrari, Jaguar, Maserati sice hezka auta ale ta auta jsou znama svou povesti znacne "spolehlivych" aut. Stojis s tim vic v servisu nez jezdis. Jaguar XK8. Najeto zatím něco málo přes 60 tisíc km a měnila se pouze řídící jednotka sedadla spolujezdce, protože nedokázala uložit druhou polohu sedadla. Takže tolik asi ke spolehlivosti. @PANCHO: Stačí mi denně pražská magistrála. Editováno: 2. Srpen 2016, autor: Sabiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 ta je daleko horsi:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 (editace) 16 minutes ago, stanmar said: Tohle my myslím řešit vůbec nemusíme.... Proc myslis kdyz si furt takhle negativni, tak niceho nedosahnes. Nemyslim ted nejake tyhle drazsi auta Editováno: 2. Srpen 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 16 minutes ago, Petrrr said: Lambo, Ferrari, Jaguar, Maserati sice hezka auta ale ta auta jsou znama svou povesti znacne "spolehlivych" aut. Stojis s tim vic v servisu nez jezdis. Nevim kamarad ma masserati a funguje jim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 před 5 minutami, Sabiza napsal: Pche, to byl pokus o vtip. Oka, beru zpět. Ovšem stále se mi více líbí X-Type než kdejaké Ferrari dnešní doby. Další nepovedený pokus o vtip? Překapotovaný Mondeo není žádný opravdový Jaguar. Také už dávno skončil. To se v této třídě opravdu neodpouští. Navíc je design mírně řečeno hodně nepovedený. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 32 minutes ago, Sabiza said: Já třeba ten kult kolem Ferrari nepochopil. Co je na těch autech v dnešní době pěkného? Vždyť stejnou věc si můžu koupit od Jaguaru, Lamba nebo Škody. To myslis ironicky ne, videls nekdy v posledni dobe u mbecek 12 valec a peknej zvuk motoru a soustavy vyfukove? Lamba jsou spis na predvadeni, v zatackach jim konik ukazuje pravou silu. A samosebou vzdy jde o to jaky je ridic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 (editace) před 12 minutami, Pawouk napsal: Další nepovedený pokus o vtip? Překapotovaný Mondeo není žádný opravdový Jaguar. Také už dávno skončil. To se v této třídě opravdu neodpouští. Navíc je design mírně řečeno hodně nepovedený. Taky píšu naprostou kreténovinu. Myslel jsem F-Type, ne X-Type. Ten humus má soused a nemůžu se na to pořádně podívat. @kokta7: Upřímně já nikdy nebyl moc na supersport auta. Spíše se podívám na pěkný Mercedes Benz, který si vzalo do parády AMG nebo Brabus. Jeden z mála supersportů, pokud to tak mohu vůbec nazvat, který se mi líbí je právě F-Type. Ale bude to tím, že k Jaguarům mám takový docela bližší vztah, takže jsem dost ovlivněn. Editováno: 2. Srpen 2016, autor: Sabiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 No proto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Ja taky na nejaky ty supersporty nejsem. Z toho uz jsem vyrostl v 18ti letech. Ja chci univerzalnejsi auto pro kazdodenni jezdeni. RAM, Volvo XC90 - neco na vyjizdky s rodinou a Porsche Panamera nebo Masserati Quatroportte pro vyjizdky s milenkou a Mustang Shellby GT pro samostatne vyjizdky. [emoji3] Zatim co prvni dve ve vyctu bych si koupil i za sve vydelane penize, ostatni jen v pripade vyhry ve sportce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 njn protože seš zaprděnej a nechce se ti řídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky