Pawouk Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 A co ti vadí na EDGE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Je fuk co tam nalejes, hlavne aby to melo normu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Pawouk: Vubec nic, jen hledam, jestli neni na trhu neco novejsiho / lepsiho / kvalitnejsiho.kokta: jasne, nic jineho nez normu tam nedam, uz kvuli DPF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 A jak se to u jiného motorového oleje pozná, že je lepší/kvalitnější, než EDGE, když bude mít také schválení VW 507 00? Zatím jsem se setkal jen s dojmy. Exaktně to tady nikdy nikdo nedokázal. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Jj pawouk ma vyjimecne pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 CC, metrove vlny jsou tady u nas na rybniku. Clovek tu chvili neni a je to uplne jedno. Vse pri starem. Radiosovi romany od Victora Huga na pokracovani. Panchovo lesteni auta. Clintovo lesteni ebenove tyce, l atd. atd. [emoji3] Sabizo no to je vono to Chilsky. Mate ho v akci za kolik. Ze bys mi poslal paletu. Tady resite kraviny a ja delam every day od 7:30 do 18-18:30. Prijedte do KV - hlavne Prazaci, aby poznali udernou pracovitost ludi KV. Nad dvermi mame napis Arbeit macht frei. Nevim kde uz jsem to videl. Jinak moje reklamace laku po dvou dnech dohadovani servisu s SA to nakonec uznali a v PO jde auto na lak. Coze? Ja myslel zes davno reklamaci mel schválenou.Jo koukam ze je to temer to same akorad pro strojare. Vsak je to oboji od Autodesku. No u strojaru to opodstatneni urcite ma. U stavaru urcite take, u profesniku TZB u vzducharu s jejich hovadskyma rourama take, ale treba u topenaru pripadne me ZTI ( voda, kanalizace) tam ten prinos obcas postradam a vyznam to ma jen u tech nejvetsich staveb kvuli koordinaci s ostatnima profesema. Jinak je to drina a otrocina. Pac v AutoCadu jsem schopny to zpracovat za polovinu casu se stejnym vysledkem. Pac kdyz se to tiskne na papir, tak vysledek je vzdy jen 2D. [emoji3] Jak dlouho ses v tom ucil nez si to komplet zvladl. Na skole nas taky nutili kreslit v autocadu , bylo to zabavne asi jako cesky jazyk, ale na cestine alespon clovel mohl koukat z okna, tady se to samo neudelalo.Takovou práci si musíš zasloužit. Čeká tě ještě mnoho let tvrdé dřiny za tvých jedenáct čistého pod kamerou u kopírky. Až odevzdáš společnosti dostatek kvalitní práce, nasytíš důchodce a cikány, pak přijde sladká odměna [emoji41] Duchod a nebo vypoved myslis? Já utíkám z kanclu do terénu jak jen můžu. Jestli nás přesunou do open space, jdu pryč. Tam bych zešílel do týdne. Udelej si kancelar na zachode nebo tam mate tak open space? O projektech mi ani nemluv - co dokáží ti odborníci s titulem Ing. udělat za kraviny, které pak musím hlídat a po nich opravovat. Jinak bych pak byl v průseru. Vloni jeden Ing. Arch. přišel škemrat, jestli bych mu povolil přímo nad uložením potrubních sítí v zemi vysadit stromy. Zmrvil to a stavební úřad mu nechtěl vydat stavební povolení, protože měl za jednu z podmínek výsadbu stromů a už se mu jinam nevešly. Tak jsem ho rychle vyprovodil. Kdyby blbec nakoupil Skodovky, tak Skodovka by je vysadila za nej.Tak po týdnu doma a nestačím koukat. Všechny ulice jinak a samé čmáranice na silnici. Alespoň, že ty jednosměrky dali dohromady.. Jen jedna otázka pro znalce. Kde soudruzi udělali chybu? A jak to teda je s navstevou? Kde ma zaparkovat nasvteva, kdyz te chce navstivit v panelaku. Ty fotky se otviraj pidi, nejdou ty napisy precist. Ja ty zony furt nechapu. Mimoprazskej si stani koupit snad pry nemuze, dalsi zase rika ze jo, tak co.A co takovy dodavatele, kteri vozi zbozi, to budou mit karty na vsechny zony? Tady fotky.....pawouku, to dole je odvzdušňovák nebo ne? Sundej podbeh a podivej se, na 01 tam byla klasicka hadicka od vzduchovani na rybicky a koncila na podbehu. Takze nafta tekla zevnitr po podbehu, ktery se krasne lehce vlnil a dale na zasterku, ktera se deformovala v uchyceni jeste radsi. Tak potvrzeno. Volal jsem známému servisákovi, říkal, že u trojky je to přímo odvzdušnění nádrže, pokud by tam šla naopak voda obráceně, je tam prej nějaký ventil, co to nepustí do nádrže. Prej mohla být plná nádrž i před tím a dostalo se to tam a teď teprve to tlak vytlačil ven. Pravda je, že před tím jsem plnou bral až do cvaknuti pistole. Hele jestli to neni odtok, tak ten kdo to vymyslel je fakt debil. Kdyby to byl odvzdusnovak a dal by ho nahoru, tak ok, ale kdyz ho da dolu, kde se drzi bordel a jine veci.... podle me to je odtok, odvzdusnovak mas v hrdle - bude tam urcite pacicka - na 01 to slo mackat rukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Radio: www.parkujvklidu.czVšak je to na těch značkách napsané. Musíš číst. Momentálně to ještě není sjednocené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Mám dojem, že to plní funkci odvzdusneni a odtoku současně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 dřív to měření na emisích bylo fik fik a ted jim to trvá tak dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 U téhle dírky jsem to měl tehdy také mastné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Rádio u trojky už odvzdušnovák není v hrdle nevím jak to měla dvojka u jedničky opravdu šlo odvzdušnit rukou pak se vešlo ještě 8litrů do nádrže. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Fuj dneska vedro jako cip takže výlet autem na tajné pláže 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Tajné pláže s čokoládovejma divoškama co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Jo divošky jsou tu krásně opalený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Jojo, ty jsi vždycky píchal nejraději cikánky, to je tvoje slabost [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 V jeskyni prozkoumává opáleným jeskyňkám jeskyňky. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Před hodinou, Clint napsal: Jojo, ty jsi vždycky píchal nejraději cikánky, to je tvoje slabost Kdy bereš brazilky jako cikánky tak máš pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 U toho odstínu si nemůžeš být nikdy jistý. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 před 1 hodinou, Barbossa napsal: Kdy bereš brazilky jako cikánky tak máš pravdu Brazilky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Zajímavé, jak nám Škoda reaguje na další problém. Více na http://auto.idnes.cz/zamykani-zabezpeceni-volkswagen-skoda-dyq-/automoto.aspx?c=A160812_000216_automoto_fdv Více o technickém pozadí problému (anglicky):https://www.documentcloud.org/documents/3010178-Volkswagen-amp-HiTag2-Keyless-Entry-System.html#pages/p1https://www.wired.com/2016/08/oh-good-new-hack-can-unlock-100-million-volkswagens/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Jo a to těm vědcům trvalo dvacet let, než objevili to, co zloději znají dávno? Měli by se za peníze daňových poplatníků raději zabývat něčím užitečnějším. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Jo, treba proc Rapid rezne uz po 3.5 letech ac ma pozink kastli. To je otazka zivota a smrti. Ale kdyz me garancni technik kdyz sem jim rano nechaval auto vezl do prace. Rikam mu ze je fajn, ze to uhadal a on no kdyz by vam to neuznali. Urcite by jste si napsal do SA a oni by vam to uznali. A ja rikam, jak to vi, ze me zna. [emoji3] A on ne, staci si precist historii Vaseho vozu. [emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Kladno je taky teď plné Brazilců [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Myslíš Čechobrazilců co je každý diskriminuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky