Clint Vloženo 18. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2016 (editace) Čuchám čuchám, že se tu o mě mluví.....začal jsem škytat, tak jsem zapnul forum Jojo, už mám zájemce na tu, jak Kokta říká ojetou mašinu s 11tis najeto, co si dovolí koupit každej cikán Nechávám si funglovku v ceně Koktova bytu Ač nerad, tak dvě by se mi do boudy nevešly, o peníze samozřejmě nejde, těch je dost Už jste vymysleli to místo srazu? Abych to mohl nějak naplánovat sakra. Tenhle tejden toho mám moc, ale uvidíme ten příští, co vy na to? Editováno: 18. Září 2016, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 a už si dal plnou dvojku na tvé nové HOndaaaaaa??? a maximálku??? https://youtu.be/HnGX5jL-lhg?t=26s 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 Jooo, kdyby mi motorky neco rikaly a mel jsem na ne ridicak, musim rict, ze ta Clintovo Honda je opravdu spica a i bych mu ji zavidel. Protoze mi ale motorky nic nerikaji, ridicak nemam tak mohu jen rici, ze vyhozene penize. No na druhou stranu, neni dulezite co ja a kdyz ma nekdo takovy konicek a dela mu radost, proc ne. Tedy hodne zabavy bez nehod a jezdi opatrne. Nerad bych nekdy tady ten klub po tobe prebiral a koukal jak nekdo jiny prebira tvou zenu s barakem a Vasika si naopak prebiraji nekde v decaku. [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 A hele. Dopoledne clanek jak si Seat stezuje ze jsou Sadovky moc levne a odpoledne uprava ceniku Superba se zdrazenim. Hold kvalita se musi zaplatithttp://www.auto.cz/skoda-superb-plosne-zdrazuje-a-omezuje-nabidku-motoru-98332 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 To je kravina, ceník byl zveřejněn už 16.9. Navíc se SIII prodává takovým tempem, že ho nestačí vyrábět, tak proč by nezdražili? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 jojo 5letka bude nadprumerna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 Jj, dieselgate v USA nekdo zaplatit musi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2016 Jezdit na mašině se musí s rozumem, jinak to nejde. Nemůžu spoléhat na to, že mi dá někdo z vedlejší na hlavní přednost, vždycky se dívám na řidiče, jestli na mě kouká. Pokud ne, už preventivně přibrzďuji, abych mohl případně reagovat. Na druhou stranu má zase mašina výhodu, že se vejde mezi dvě auta, pokud předjíždím a byla by krizovka, dá se vejít mezi obě auta na středové čáře. No Clint junior bude po tátovi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2016 Musím říci, že na té nové se jezdí o 100% pohodlněji, nefouká, sedí se rovně, kolena nebolí....Na staré mašině jsem byl vždycky oházenej mouchama, jak když jsem projel hnojem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 Bodejt, kdyz to ma motor z Rapida. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2016 Obsah 1240, 4-válec V-čko. 130 koní......To Rapid nemá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 takže to šudláš na 10 převodový stupen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 Jj, az budu mit RAMku tak si motorkare budu davat na celni masku na rám jako dekoraci. Nekdo si hold vesi na zrcatko vnitrni zpetne vonave stromecky. Ja si budu veset motorkare co sestrelim. [emoji3] [emoji3] [emoji3] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2016 To je právě ten rozdíl mezi námi, já když něco chci, tak si to koupím, kdežto ty o tom jen básníš 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 Ano to mas pravdu. Kolikrat neco chci, treba i na to setrim a kdyz si to pak mam koupit tak si to nekoupim. Protoze jsou veci treba dulezitejsi. Treba rodina bez dluhu. Radeji bych umoril cast z hypoteky na bydleni nez mel neco co momentalne chci. Nejsem male dite abych nutne musel mit vse co vidim. A s tebou se vsadim ze tu motorku dele jak 3 roky stejne mit nebudes. Za 3 roky ji se ztratou budes z nejakeho noveho duvodu prodavat. Zname totiz svoje lidi.. [emoji3] [emoji3] [emoji3] Jo Ramka to je takovy muj folklor abych vas tu s tim sral. Ono i kdybych na ni mel asi bych si ji stejne za sve vydelane penize nekoupil. Nakonec bych skoncil u praktictejsiho auta Volvo XC90 treba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 RAMka je image, ne auto na ježdění... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Ja mam opačný nazor. Ja bych s tim jezdil.kazdy den. S ní to jde narozdíl treba od lamba. A šéf co bude mit toho mustanga tak s tim bude jezdit do prace kazdy den 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 22 hours ago, Pawouk said: http://ekonomika.idnes.cz/skoda-seat-ceny-aut-kodiaq-095-/eko-doprava.aspx?c=A160917_180440_eko-doprava_bur Hm, jestli by se spíš neměli zamyslet nad tím, co vlastně vyrábí a jak ty vozy vypadají... tak náš trh je malej, myslí asi v cizině. Tam ty auta mají ještě dražší, takže věřím že tam seat ještě bude dražší než škodovka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Jo dle meho mate pravdu oba. Jedna vec je to auto koupit a druha ho zivit. A kdyz na to nekdo ma proc ne. Ja jsem odsouzen na veky k Rapidimu zivotu. Muzete se slitovat a usporadat na me sbirku. [emoji23] Se dvema detma mi bude Rapid jeste dobrej a dalsi nove jen tak nebude. Ale to je moje volba, nestezuji si. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 ona hlavně pak pojistka u těch dražších aut, to máš klidně 1/4 mega ročně, to jsou šílený palby. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Ano, ano. Proto moje posledni nadeje, kterou mi ani Clint nevezme, je vyhra ve sportce. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Za tu RAMku platí ten můj kolega 45000kč/ročně což si říkám, ze zase tolik není. Má plný počet bonusů a nějaké výhody že to dělá jeho známá, ale i tak to není moc, na to že to stálo 1,5mega... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Jo dle meho mate pravdu oba. Jedna vec je to auto koupit a druha ho zivit. A kdyz na to nekdo ma proc ne. Ja jsem odsouzen na veky k Rapidimu zivotu. Muzete se slitovat a usporadat na me sbirku. [emoji23] Se dvema detma mi bude Rapid jeste dobrej a dalsi nove jen tak nebude. Ale to je moje volba, nestezuji si. Ale to druhé dítě je přece souseda, tak nebreč a pošli mu účet [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 http://autoroad.cz/novinky/80951-co-je-tohle-za-skodovku-no-prece-fabiaq Už se těším na Feliaq! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Šmarjá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky