Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

před 10 hodinami, Petrrr napsal:

No brekot se siri sam v sekci S3, ja si jen prihral polivecku l. A uprime z toho mam radost, ve smyslu ze to potvrzuje jen to co jsem rikal jeste pred prodejem S3 Vuci tem zajaznikum me to ovsem netesi. Jinak jsem nahodou uz dlouho nikde nebrecel. Kdyby se mi porad nezobrazovalo kdo kde z vas prispiva ( hlavne ty Pawouku) tak bych o tech vlaknech ani nevedel pac jinam stejne nechodim sam od sebe a byl by klid emoji3.png
Libi se mi Pawouku tvuj smysl pro kazen, protoze kazen je to nejdulezitejsi, tak to ma byt a padni komu padni. Byl bys dobrym policistou. Kamarad ma kolegu policistu co dal pokutu vlastni manzelce, ktera jela jeho autem za technicky stav. To mi Te trochu pripomina. emoji3.png

Něco vyzkoušíme. Vlez si do svého profilu a tam najdeš na levé straně sledující. Tak si mně tam vypni a pak sem napiš, jestli to pomohlo. Když ne, vypnu si tě i já ve svém profilu. Na to stejné si před časem stěžoval Stringo. Ono totiž před upgradem v této části profilu byli tzv. přátelé. Po upgradu už sledující.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Petrrr napsal:

To vis ja te vypnu jako pritele a ty se urazis. To ti nemuzu udelat. emoji3.png Jen to tak nech at vim co se kde deje. emoji3.png

před 2 hodinami, Stringo napsal:

Ty jo já s tím mám pořád problém... Takže co mám udělat? Smazat vsechny přátele na profilu?

před 2 hodinami, Petrrr napsal:

No na TT v profilu te pawouku stejne nemam. Tak je to cudny.

Vymažte mě a dejte vědět, zda to pomohlo. Když ne, vymažu si vás i já - pokud se to tedy neprovede při vašem vymazání. Jinak to prostě nevyzkoušíme.

sld.JPG

před 2 hodinami, Stringo napsal:

Pawouku, ten maník s těmi čudlíky že swingu a Climatronicu ten je jetej... To už chápu proč jsi pořád nasranej, toho bych už asi kopl ze schodů, to musí byt nějaký retard snad emoji3.png

A to je pořád dokola...  Jeden vypadne a přijdou dva další experti. A když ne oni, tak nějaká plačka s kinderkárkou. :p

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Na rozdíl od Petrrra já si nestěžuji ani nebrečím a nedovolávám se svatého Václava z bistra od nádraží. Já jen konstatuji, že ta oktávka, ta moje a dost možná i ty další, jsou rozvrzané víc, než by být měly. Jinak mi to jezdí, vrčí a spotřeba je dobrá. Vejdu se do toho a místa mám dost. Svítí to dobře, troubí to a otevírají se všechny dveře. Takže jsem vlastně spokojen, resp. mohl bych být spokojenější s autem, ale to už dneska nejde ani u nového.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Pawouku, tak to nefunguje. Si smazanej a presto vim, ze Sabiza zde chytrej ma 1.2 40kw. [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] To i muj Rapid ma 2x takovy vykon. Pokud Rapid = Kindercar pak Sabizovo F1 = ? . Spermie, protoze i ta je rychlejsi. [emoji3]
Kdyz to Sabiza drti po okresce 90km/h a foukne protivitr, tak mu rychlost klesne na 50. [emoji23]

Jinak jsem se vratil ze strelnice kde lepe nez klasicky pistolovy mezinarodni terc poslouzila fotka Pawouka s jeho autem v barve KSC. Pokud dorazim na caj Pawouku, mas se na co tesit. [emoji3]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Tady jde o jednu věc, Petře. Já si na své auto nestěžuji v takové míře jako Ty. Já jsem spokojený. Bydlím v Praze, mých 40kW mi tady bohatě stačí. Zaparkuji úplně všude, nevadí mi odřené dveře, téměř rozbitý nárazník. B)

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Dve si muze dovolit jen Pancho.[emoji3]
Sabizo vsak jo. Ale i tak ma 6 let stara Thalie 2 ma 55kw tsky 1.2 a u te uz mi bohuzel zacina byt taky jedno odrene rohy a obouchane dvere, protoze na to jsme s ni meli smulu od zacatku. Hokd rodinnej obouchanek. V praci jsem mel taky F1, 1.4 combi a vis co? Taky nebylo na co si stezovat. Auto ac s tim jezdil kde kdo slapalo jako hodinky. Jedine co mi vadilo, ze to bylo holatko. A plexi svetel uz moc cirej nebyl.

Odkaz ke komentáři

před 33 minutami, Petrrr napsal:

Pawouku, tak to nefunguje. Si smazanej a presto vim, ze Sabiza zde chytrej ma 1.2 40kw. emoji23.pngemoji23.pngemoji23.pngemoji23.png To i muj Rapid ma 2x takovy vykon. Pokud Rapid = Kindercar pak Sabizovo F1 = ? . Spermie, protoze i ta je rychlejsi. emoji3.png
Kdyz to Sabiza drti po okresce 90km/h a foukne protivitr, tak mu rychlost klesne na 50. emoji23.png

Jinak jsem se vratil ze strelnice kde lepe nez klasicky pistolovy mezinarodni terc poslouzila fotka Pawouka s jeho autem v barve KSC. Pokud dorazim na caj Pawouku, mas se na co tesit. emoji3.png

Ještě tedy zkusím vymazat si tě v mém profilu. Právě se stalo. Teď napíšu něco do Sabizova tématu a dej vědět, zda se ti to stále ukazuje.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...