Clintův pirátský klub - Stránka 1964 - Hospoda - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Mám tu pár adeptů na dobrou koupi :D  Aby plačka Petrrr viděl (tedy pokud sem ještě má odvahu přijít, až se vyléčí z omrzlin z nádraží), že nejen Škodovky trpí problémy, protože dneska si člověk nevybere. A za dražší auta holt člověk vymázne v servisu víc peněz.....

http://autobible.euro.cz/pet-luxusnich-bazarovych-suv-ktera-lakaji-cenou-ale-jsou-cernou-dirou-na-penize/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 6. 1. 2017 na 16:21, šulda napsal:
Na přední okno fólii za 40kč. Za půl minuty nandaná a za 10 vteřin sundaná. Sem línej tahat se s flaškama s vodou a řešit nastartovaný auto než oškrábu boční okýnka a uklidím fólii je úchylka [emoji4] 

Taky bych daval, ale dneska maj ty auta gumovy/semisovy tesneni a podle me to neni dobre tam neco zavirat. Pak se majitele 03 divej, ze jim neco susti u ucha za jizdy na dalnici, jestli to neni prave treba kvuli tem ruznejm foliim atd.
I pritelkyne ma zakaz cokoliv zavirat do oken/vchodovych dveri. Vsude je tesneni a to tim ozvejka. A nechape, ze sousedka vedle tam ten venec muze mit.
A dalsi soused tam ma skriplou snuru na svetylka a kamos kabelove cidlo k teplomeru.

V 6. 1. 2017 na 16:24, motosman napsal:
Tak to já blafám. Mě benzín voni. Už jsem viděl spoustu lidí, kteří nejdříve odházeli auto a pak zjistili, že nenastartují.
Motor je jak člověk. Ten se taky neprobudí a rovnou na maraton. Chce to chvilku na probrání...

Jo u TSi se to musi, jinak preskocis a nedoskocis :D

V 6. 1. 2017 na 16:28, kokta7 napsal:
jenom fakt se bojím koupit jakýkoliv auto, protože od toho roku 2007-2008 to jsou fakt samý sračky. Citroen jumper 2008, když takhle mrzne a stojí venku třeba 3 dny. Tak přes den na sluníčku auto trošku roztaje a po krytu motoru a po sání vzduchu steče voda do startéru a druhej den ráno, auto nenastartuješ, protože je zamrzlej startér [emoji4]

takže napojit nabíječku na startování, teče tam víc proudu a větší napětí a po 2 pokusech auto naskočí... a v autorizáku ti řeknou, že o tom ví i výrobce ale vysral se na to opravu. Nebo zkusit třeba 20x krátký startování, ale to moc nefunguje...

Dodelej doma ne.

V 6. 1. 2017 na 21:27, Clint napsal:
Nojo přetáhl jsem interval výměny oleje. Měním vždy po 15 tis. Ale teď nemám absolutně čas na nic, natož zajet do servisu.

Snezi vid :D, zadna flakacka.
Odkaz ke komentáři

Zrovna mi volal soused, že jim už u druhého Yeti vlivem mrazu a pnutí vybouchlo zadní okno na milión kousků. To je sranda co :D Prej je to nějaká jejich častá závada :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...