FannanekH Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 hele mam doma smoothie mixer ten točí 20tis/min to by ti snad už stačilo ne? 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Clinte nevis o tomhle neco? prulet kolem 10h dnes a byli 4 WhatsApp Video 2017-04-28 at 11.54.00.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 podle vseho to bylo tohle, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Tak to je pěknej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Clint nic neví, protože z toho vyskákalo komando a odvezlo ho do neznáma, holt putinovec na letišti je bezpečnostní riziko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 (editace) Před hodinou, FannanekH napsal: Hele my dva si snad ještě budem i rozumět.. Že by jsi byl taky jako clint stárnoucí, plešatej a tlustej seladon bez peněz s dieslem na zádech a kunou k tomu v motorovém prostoru ? Editováno: 28. Duben 2017, autor: stanmar 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 hele stárnoucí, to je relativní, čtyři křížky na hrbu ještě nemam ale těch vlasů už taky moc ne.. a tlustej? mam krásných 110 kilo a diesel mam..sice nemam kunu ale nad autem mi spí sova.. a prachy? ty jsou jenom pro ty co je potřebujou k životu.. já mam jiný hodnoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 no peknej rachot ale i pohled:)) mozna to uvidime casteji:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Clinte dnes rano jsem videl zaparkovanyho Forda ??? ameriku pickap s hardtopem na korbe a ujistuji te ze RAM byl oproti tomu 3/4 tecni. Kdyz jsem zastavil v Rapidu pred jeho maskou tak z auta jsem mu v sedu koukal 20cm nad naraznik na masku. Zvlastni pocit. Hrnout se to na me takhle nekde na krizovatce tak se nejdriv poseru a pak dostanu infarkt, natahl bych backory driv nez by to do me narazili. No mel jsem to stesti, ze byl nastartovanej. Byl jsem trochu zklamanej ze to byl dehet. Nejspis nejakej dehet Camins a ujistuji te ze tvuj dehet je oproti tomu sepot kvetin. Tak tvrdej chot jsem neslysel ani u Stringovo PeeeDeeecka. Jo bylo slyset ze vice valec nez 4 ale klapalo to jak krava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Kulturní vložka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 ty woe vy máte z těch dieslů vopruzeniny a zapařený chodidla ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Ne, jen tady drtivá většina závidí ostatním naftu. Neměli na to prachy, tak teď pomlouvaj. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 jo tááák.. já tušil že někde bude zakopanej pes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 před 21 minutami, Sabiza napsal: Ne, jen tady drtivá většina závidí ostatním naftu. Neměli na to prachy, tak teď pomlouvaj. Mluv za sebe Ty balíku vesnická, já prachy měl, ale naftu jsem nechtěl a po tom, co jsem se svezl s několika novými modely ani nechci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 před 22 minutami, Sabiza napsal: Ne, jen tady drtivá většina závidí ostatním naftu. Neměli na to prachy, tak teď pomlouvaj. Moje rec. Tohle uz jsem tady psal nedavno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Naftalíni zatracený, furt to tady cmrndá tu mastnotu... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Však oni jim tu mastnotu brzy zatrhnou. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 tak někdy kolem roku 2080 možná 2100 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Čím dřív, tím líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Už brzy. Začnou zákazy vjezdu do měst, přičemž některé automobilky už tvrdí, že na diesely vlastně kašlou, viz VW, který zrušil rozběhnutý vývoj 1.5 TDI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 jo tak pokud do měst tak je mi to volný ..já bydlim na vesnici .. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Tak to má být, traktor patří na vesnici a ne do města 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 však však.. před patnácti lety jsem měl i kamna na naftu.. teď je mi docela líto že jsem je zlikvidoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 Jen se nebojte. Za chvili i benzinaci dostanou filtr pevnych castic. Tam to jeste neni vyzkouseny, to bude reklamaci 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 28. Duben 2017 Sdílet Vloženo 28. Duben 2017 takovou sprosťárnu ještě v autě nemam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky