Pawouk Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 před 5 hodinami, Petrrr napsal: Pawouk se bojí o dávky nemocenské, aby mu nepřišla kontrola.......... Tak jest, můžu být doma klidně ještě další měsíc i víc, takže to opravdu nehodlám riskovat. Sice to bude jen almužna, ale hrozí tam pokuta až 20 000 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Půjčil jsem Plačkovi svůj dvoulitr TDI a byl nadšenej. Cestou jsem mu utíral hadrem hubu, pač slintal jak bernardýn nad prázdnou miskou [emoji23] Dokonce mě začal přemlouvat, abych mu to prodal. Podvozek, ač se mi zdá tvrdej, byl pro něj oproti kinderu jak v Mercedesu [emoji106] 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Máš recht. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Pánové, fajn pokec na čaji. Díky za účast zdravého jádra. Tak zase za měsíc. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 před 2 hodinami, Clint napsal: Půjčil jsem Plačkovi svůj dvoulitr TDI a byl nadšenej. Cestou jsem mu utíral hadrem hubu, pač slintal jak bernardýn nad prázdnou miskou Dokonce mě začal přemlouvat, abych mu to prodal. Podvozek, ač se mi zdá tvrdej, byl pro něj oproti kinderu jak v Mercedesu jestli chce, tak mu prodám moji oktávku otočenou přes střechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2017 (editace) Nojo, uplně změnil názor na oktávku ten Plačka, kdyby jste ho viděli, ty slzy štěstí v očích. Liboval si zejména v rozjezdu, když trhal asfalt a pak že ta oktávka je taková na silnici klidnější, že tolik neposkakuje sem a tam Ale to bych chtěl podoktnout a to mi Kinderplačka dá za pravdu, že v autě nebyly slyšet žádné pazvuky, což píšu zejména pro Oplbizu Editováno: 19. Září 2017, autor: Clint 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 Tak už taky doma. Díky za pokec a jsem rád, že to nakonec klaplo. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Září 2017 Sdílet Vloženo 19. Září 2017 a já sem zase přijel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 Clinte a byl to pravej plačka? nebyl to nějakej dvojník??? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 Clint jako vždy částečně kecá, ale tentokrát má v 80% pravdu. Mně by nevadilo, kdyby mi ho dal někdo zadarmo, jezdí to pěkně, odpich to má slušnej v nízkých otáčkách a rychlostech a ano, vyjímečně mu tam opravdu nic nevrzalo, neklepalo. Samozřejmě porovnávám s Rapidem. Otázkou je, jestli to vše za téměř dvojnásobnou cenu za to stojí. No, ještě jsem měl možnost od Sida se svést v Subaru Forester 2,0 diesel boxer 40tis najeto 5 let starý a víc psát nebudu, bo by tady Škodovkáři ještě pustili slzičku. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 je tedy jako pravda, že okurka je víc zelenina než jablka, to máš tedy pravdu petře... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 Cože, nerozumím řeči Tvého kmene. Na Polreicha, James Olivera atd. nekoukám a vařit moc taky neumím, od toho jsem se ženil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 Heh, někdo tady psal něco o tuzemáku. Prý je v něm jed. https://ekonomika.idnes.cz/brusel-evropska-komise-rum-tuzemak-zakaz-f1x-/test.aspx?c=A170920_085901_test_rts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 To, že je tuzemák jed a že nemá nic společného s rumem víme už dávno. Proto má Beu tak tvrdá játra, ten ho tady vychvaloval myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 Teď jsem to taky četl. No ještě nám zakážou poslední dělnickou tradici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 To si piš. Ale moje játra se ještě ohnou, tak jsem v normě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 (editace) Podeľ sa s testom. Aj ostatní by možno radi otestovali, koľko ešte môžu .... Editováno: 20. Září 2017, autor: Effendi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 před 1 hodinou, Petrrr napsal: Cože, nerozumím řeči Tvého kmene. Na Polreicha, James Olivera atd. nekoukám a vařit moc taky neumím, od toho jsem se ženil. Ne? škoda.. tak si přečti ten příspěvěk předtim a pokud pochopíš co jsi napsal ty, tak průměrně inteligentní člověk, který vyšel alespoň 8 tříd základní školy pochopí co jsem napsal já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 Beu když se ohne, tak na zádech se mu objeví hrb, to jsou ta kamenná játra, co se už moc neohýbají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 Právě teď, FannanekH napsal: Ne? škoda.. tak si přečti ten příspěvěk předtim a pokud pochopíš co jsi napsal ty, tak průměrně inteligentní člověk, který vyšel alespoň 8 tříd základní školy pochopí co jsem napsal já... Kdepák, Iphony neberu a okurky už vůbec ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 A co teprve ti kluci z Hirošimy dávaj do Plzně. [emoji33] [emoji12] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 Studniční horskou měkkou vodu z Fukušimy A já proč je ta Plzeň tak hořce dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 Tak už víš, proč v hospodě nemaj dozimetr. [emoji12] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2017 Fanánek to myslel tak, že oktávka je prostě víc Škoda, než kinder kárka Rapid [emoji23] Má pravdu [emoji106] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FannanekH Vloženo 20. Září 2017 Sdílet Vloženo 20. Září 2017 tak koukam že to budu muset uvést na pravou míru..ne chtěl jsem napsat že srovnávat Octavii nebo Rapida s Foresterem je asi jako okurky s jablkama.. tedy nesmysl.. ale Clint má pro změnu pravdu, že srovnávat Octávku s kinderoctávkou je nesrovnatelný.. stejně tak jako 1,2tsi s 2,0tdi, nebo i všeob naftu s benzínem. O víkendu jsem měl možnost najezdit pár km se strejcovo Rapidem a asi dobrovolně bych si to nekoupil.. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky