Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 11 minutami, stanmar napsal:

dnes je to tady jak na sraze sexuálních maniaků....

Tak sem taky přihoď něco ze života, ať je o čem pokecat u dobrý večeře. Nemusíme jen pořád vychvalovat naše čtyřkolové miláčky.

• Pozitivní 1
Vloženo

JJ, to je dobrá Octa a konfigurace, tuhle měl Stanmar půjčenou tu samou předváděčku za 850tis a když jsme se byli svést, už něco chrastilo v palubovce ve 2tis km.

• Pozitivní 1
Vloženo
Jojo můj kolega z bývalé práce vždycky říkal: "Co v mládí nevošukáš, ve stáří nedohoníš" [emoji23]...
Kecy. [emoji23][emoji23]
  • Pozitivní 1
Vloženo
před 12 minutami, stafa napsal:

Aj som sprvu o TSI uvažoval, ale potom som si povedal, že skúsim dechet kým ho zakážu...

Je otázka zda ještě kupovat Diesel, když v Německu a Západní Evropě strmě padají ceny dieslů a toto se může brzy projevit i zde. Ten tlak na likvidaci dieslů bude ještě sílit.

• Negativní 1
Vloženo

Oni ty cenovky padají jak kde. Jsou auta, která i s dieslem drzi cenu... Politika je sice proti, ale ono to zase tak super horky nebude. At si kazdy koupi, co potrebuje a co chce ;) Taky jsem si koupil diesel, sestihrnec a nemuzu se ho nabazit :D

• Pozitivní 1
Vloženo

No tentokrat si nedelam srandu a Stanmar zde potvrdi..Pazvuk v palubovce no. Proc bych lhal ze. Ale to byla velmi vzacna vyjimka. To se stava i mnohem drazsich aut. [emoji16]

Vloženo

Ano, potvrzuji cosi tam cvakalo - ale za celý víkend jsem nezjistil kde. A držák parkovacích lístků to nebyl.

Nebylo to nic strašného, podstatné je, že nic neupadlo.:D

Vloženo
před 2 hodinami, stafa napsal:

Moja predstava je Okta kombi 2,0 TDI 135 kW DSG 4x4 LaK... Čo vy na to?

Za mne jako benzíňáka TDI ne a DSG taky ne, ovšem když Ti to někdo zaplatí tak to je jiná.

Vloženo

Roomster - tak tam mi to v zimě z palubky občas vrzalo, a to vlastně i ve fabce ( tam jsem to jako v jediném autě reklamoval a... úspěšně). Jinak to však neřeším, je to nejspíš  tzv. vlastnost.

Vloženo (editace)

u ochcávky mě furt bliká nějaká loď a nějaký písmena EPC.... už to dělá měsíc a furt to nechce přestat.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)
před 3 hodinami, stafa napsal:

Plačkáš, alebo ma chceš navečer nasrať? :blink:

Samozrejme, myslené obrazne... Fakt sú tie Okty také hrkálky?

Hele jsou :D Ale když si pustíš rádio, tak to přehlušíš :D  Já bez rádia ani ránu. Ale na druhou stranu, pazvuky jsou provozní zvuky a jinak je to auto opravdu v pohodě ;) Mám najeto 96tis a v létě je klid úplnej, jen v zimě se spouští pokaždé orchestr :D

Diesel je ok, žere málo a jede i do kopce ;) Já jsem spokojen. Když budeš brát Vervu, je i tichej. Dneska jsem zrovna hovořil se známým z autorizáku, dělá to už dvacet let a ačkoliv na některé motory nadával, tak dvoulitry naftu skutečně chválil, že se neserou, vstřiky drží....

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo

Skodovkari, jak je videt se smirujou u auta za 3/4 milionu s ledascim. Kdyby to same delalo v jinem aute a znacce, to by na nem nenechali nit suchou, resp. plechy suchy. [emoji3]

• Pozitivní 2
Vloženo

Stafo, hlavně pozor na kindernákazu, Pawouk se už stihl od plačky Petrrra nakazit a nechce ho to pustit ;) Je to vražedná choroba a může se stát, že člověk skončí u korejců :D

• Pozitivní 5
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...