Clint Vloženo 12. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 Nj to se jim to tam jezdí, když neznají, co dovede pěkně prosolená silnice [emoji3] To tady by ten Cadillac nedal dvě zimy po sobě [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 Máro, ne každý potřebuje hotel s plnou penzí. Při běžné dovolené stačí vybavený apartmán a potraviny nakoupíš ne o moc dráž než u nás třeba v jejich síti Konzum, a třeba v Makarské je i Kaufland a Lidl. Že je jídlo a hlavně pití v restauracích dražší než u nás s tím člověk musí počítat. Palivo zas tak o moc ne, a holt dálnici si člověk zaplatí. Jinak já letos pojedu do Chorvatska asi po čtrnácté za posledních 12 let. V žádném případě netvrdím, že to v jiné zemi není lepší, ale když jsem doposud neměl špatnou zkušenost tam, tak se jinam nehrnu. Navíc vzhledem k věku mých dětí se mě ve většině zájezdů týkají minimálně poplatky za cestu pro všechny. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 (editace) já sem nebyl v plný penzi obecně služby stojí za prdlačku.... asi jsme byli ve špatných restauracích, ale jídlo mě moc nenadchlo... Editováno: 12. Únor 2018, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 To je asi všude stejný. Já tam ovšem moc do restaurací nechodím, proto mi to tolik nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 (editace) vařit na dovolený, tak to moc dovolená není , ale chápu že když máš hodně dětí, tak se to jinak nedá... V taliánsku jsem byl i v zapadlým tenisovým klubu a vařili super jídlo, to bych si v Chovartsku nelajskl Editováno: 12. Únor 2018, autor: kokta7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 Kokto ty vole, az si jednou vrznes a nabouchas nejakou samici a budes mit treba 2 deti, tak si povime.S rocnim ditetem bych letecky nikam neletel. Je to tyrani ditete a jeste vice tyrani spolucestujicich. Poslouchat 2h rev nervozniho batolete treba ve 2 rano pri letu musi byt lahoda. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 Tak mám jenom dvě děcka, ale s tím vařením se to zas tak moc nepřehání. Kdo by v tom vedru chtěl nějaká "těžká" jídla. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 (editace) před 4 minutami, Petrrr napsal: Kokto ty vole, az si jednou vrznes a nabouchas nejakou samici a budes mit treba 2 deti, tak si povime. S rocnim ditetem bych letecky nikam neletel. Je to tyrani ditete a jeste vice tyrani spolucestujicich. Poslouchat 2h rev nervozniho batolete treba ve 2 rano pri letu musi byt lahoda. Za námi seděli dva pitomci z Čech v letadle, styděl jsem se za ně. Furt nám kopali do sedaček, tak sem jim začal domlouvat, nepomohlo. Tak sem po nich začal házet ubrousky, potom sem je polil vodou a byl najednou klid. Pak mě říkali,že mě zabijou a nevím co... no nezabili mě Takže možná lepší roční dítě Editováno: 12. Únor 2018, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 12. Únor 2018 Sdílet Vloženo 12. Únor 2018 1 godzinę temu, kokta7 napisał: Za námi seděli dva pitomci z Čech v letadle, styděl jsem se za ně. Furt nám kopali do sedaček, tak sem jim začal domlouvat, nepomohlo. Tak sem po nich začal házet ubrousky, potom sem je polil vodou a byl najednou klid. Pak mě říkali,že mě zabijou a nevím co... no nezabili mě Takže možná lepší roční dítě Jaky otec, takove deti 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Zdušš chlapci Podivate na pjongcang? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Jj, gratulace, tomu se říká skalp. Tak ať vám to vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 ... a nedají si říct a nedají... https://ekonomika.idnes.cz/hyundai-sikana-dealeri-prodejni-sit-automobily-fr6-/ekoakcie.aspx?c=A180214_121529_ekoakcie_jn 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 My s oktávkou dneska celej den slavíme a popíjíme První dosažená meta a určitě přijdou ještě dvě Plačka bude špatně spát 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Jen tak dál. Cca za půl roku slavím taky! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Únor 2018 Sdílet Vloženo 14. Únor 2018 Od teto doby uz je moderni auto kasicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 No u tebe určitě, ty bys zhuntoval za sto tisíc i tranzita 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 (editace) treba otec mel o1 1.9 tdi, v rozmezi 100 000 km az do 220 000km zacalo se auto kazit... 2x turbo, 4x vaha vzduchu, praskly silentbloky motoru, 4x lozisko, spadla stahovacka okna. u scouta to same, po 100 000 km opet kasicka. Co jsem mel polo, tak to bylo opet stejny nynejsi oktavie ma taky 100 000km a uz to zacina taky.... Ozak a 110 000km na o3. Nesviti mu Predni DRL a vysrali se mu naboje u kol...a jeste se me zminil ze tlumice uz jsou tak na pokraji smrti Editováno: 15. Únor 2018, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Ono je to dané údržbou a jak se k tomu člověk chová. Ozák je prasák na auto, to je známá věc. Ale na druhou stranu má služební a tak ho to netrápí. Samozřejmě, že po sto tisíc km se může auto ozývat, že bude třeba něco měnit. Mě čekají destičky předek a zadek, první výměna. Tlumiče mám podle testu jak nové [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Já jsemdo dvojkový začal malinko investovat až po 200 tis. (klimakompresor a chladič, baterka, tyčky stabilizâtorů vpředu a manžety na poloosách. Pak samozřejmě 2x brzdy, ale to už jsou provozní věci. Toť vše. Tak snad trojka na tom bude podobně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Trojka na tom bude hůře. Na to se můžeš spolehnout. Znáš Honza + číslo? Co tady dělá ta rajda s nějakou reklamou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 před 3 hodinami, Clint napsal: Ono je to dané údržbou a jak se k tomu člověk chová. Ozák je prasák na auto, to je známá věc. Ale na druhou stranu má služební a tak ho to netrápí. Samozřejmě, že po sto tisíc km se může auto ozývat, že bude třeba něco měnit. Mě čekají destičky předek a zadek, první výměna. Tlumiče mám podle testu jak nové ozak se k tomu chová dobře, mění olej po 15000km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 A to je jako jediný aspekt? [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Beutiček: to víš, že na tom naše auta budou stejně s investicemi jako dvojka a Plačkovi z toho dobře nebude [emoji23][emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 No to si piš. Staráme se o miláčky a nehuntujeme je. A nešidíme je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 před 17 minutami, Clint napsal: A to je jako jediný aspekt? ano 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky