Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tu až na slovo volňásek je všetko slovenčina... Len na základe dlhoročných skúseností predikujem, čomu by bratia Česi mali problém porozumieť, resp. by to mohli chápať inak...

Trochu smutné, keď si nerozumieme... :(

Vloženo

Nebuď smutný, já mám maturitu z ČJ a vychytal jsem komplet Slovenštinu. Na Štúrovce do smrti nezapomenu. [emoji23]

A do dneška mám problém mluvit ryze jedním jazykem.

• Pozitivní 2
Vloženo

Třeba náš Plačka neumí ani pořádně česky [emoji23] A to je to jeho mateřský jazyk. Hlavně, že se předvádí s kurvičkama [emoji3]

Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1]

• Pozitivní 1
Vloženo

Ten nas plesatej Clint. Nosi uz vlozky proti intenkontinenci. Naopak bez prasku na prostatu se ani nevychcije. Ale ma postarsi Octavii a tezce nese kdyz se s nekym chteji fotit mlady rostenky. [emoji23]

Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot!

Vloženo (editace)

co tam, tam jsou akorát všude fízlové... na Nurburgringu je to ok, stačí mít auto do 130 decibel, což je ok. jenom řidiči co mají Performante, tak musí jezdit se zavřenými klapkami.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

To jako, že na okruhu nemůžeš jezdit s otevřeným výfukem nad 130dB? To je pěkně na palici, kde jinde bys to měl používat, na silnici je to totiž zakázané úplně tyhle otevřené výfuky a klapky.

• Pozitivní 1
Vloženo

Nemci to je jasne. To hovori za vse. Nemci a jejich vymastena Makrela. Za chvili budes moct na okruhy stejne jen s elektroauty nebo s auty co vypousteji mene jak 50g CO2/100km.

Vloženo
před 45 minutami, Stringo napsal:

V podstatě se jedeš pokochat jízdou bez protijedoucích vozidel emoji3.png

PS: co je myšleno tou agresivní jízdou?

Pokud jsem tam byl v pondělí a hned na ranní ježdění (tzn. někde přespat nebo vyrazit třeba ve 2 ráno), tak tam bylo krásně prázdno.  Jinak o víkendech to nemá smysl, strašně lidí.

Nejezdit za sebou nárazník na nárazník. atd. na TF musíš předjíždět jenom zleva atd...

Vloženo
před 9 hodinami, Petrrr napsal:

Nemci to je jasne. To hovori za vse. Nemci a jejich vymastena Makrela. Za chvili budes moct na okruhy stejne jen s elektroauty nebo s auty co vypousteji mene jak 50g CO2/100km.

Na výfuk prilepíš isolepou pytel s aktívnym uhlím a máš vystarané ...

• Pozitivní 2
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...