Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Protože vymejšlej kraviny, jen jak dostat z lidí víc peněz a nalákat je na technické novinky, které jsou stejně k hovnu a mají spoustu bugů....

 

Aby raději v oktávce udělali vyhřejvanej volant, to je ani nenapadne a to zrovna já bych ocenil....

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky zkušenosti s koženým volantem, studí jak sviňa, jen není tak rozpálenej v hicech, ale v zimě bych taky hned vzal vyhřívanej, docela mě překvapilo, že ho už OIII nemá, protože se o tom jeden čas mluvilo jako o možné novince s jejím příchodem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyhrivany sklo mel focus uz pred 6 lety. U nekterych veci je ovsem Skoda retro. Elek pojezdy v Rapidu jsou k "zamilovani" stejne jako jeste donedavna nemoznost ovladat zadni okna z mista ridice, krasne otvirani palivove nadrze klickem to hned ma clovek v podstate poloveterana RETRO INOVATION.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale jedno se musí nechat, ty budíky v OIII se mi fakt moc líbí a barevnej Maxík je luxusní... Ty asisty jsou k ničemu, kromě toho asistenta spánku bych nechtěl žádného, ještě možná rozjezd do kopce kvůli ženě, kterej se to ve Fabii líbilo, jinak bych asi z těch pomocníků nechtěl nic dalšího, bohužel spoustu jich člověk dostane z donucení, kvůli jiné věci, kterou chce mít v autě. Nesnáším tyhle vnucené investice v konfigurátoru = tzv.pakety (toto nelze kombinovat v závislosti na tomto, buď vyřaďte toto, nebo přidejte tuto)... bych se z toho posral, potom člověk kvůli barevnému maxidotu musí mít i přiblblé asistenty, které nevyužije, nebo je nechce, no prostě vopruz.

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

když jsem chtěl vyhřívané přední sklo, musel bych brát velký paket a potom bych dostal za pár peněz vyhřívané sklo. To mne dostalo. Takže škrabu :-)

Když jsme kupovali VW, tak šlo i to, co škodovka neumožňovala, třeba 1,4l v automatu, stejně vyhrálo All in + pár věcí :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A to jsem se chtěl zeptat Kokty, jestli nemá náhodou doma nějakého čokla? Potřebujeme psí sádlo na průdušky, sestra manželky je nějak chabrus ;)

 

(Kokta je vášnivý chovatel Lizpičů, tak by jednoho mohl postrádat, nějakej chromajzlík se určitě najde ;)   )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamčeno a odemčeno toto téma
  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...