Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Weithfisto: máš recht už k tomu časem postupně směřuji, od té doby co jsem zjistil, že se dnes auta dělají s trvanlivostí 5 let a šidí se už ve výrobě a pak po narození dcerky jsem si uvědomil že jsou důležitější věci. Člověk pak pomalu nachází slunce v duši a hned je mu lépe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebude, uvidím v pátek na servisce, jak se vypořádají s mýma reklamacema, v opačném případě, jim toho Rapida pošlu v odstínu "živý oheň"  přímo do salonu a jdu domů pěšky. Až v pátek ve zprávách na TV Nova uvidíš v Sokolově shořelo v autosalonu několik nových aut za miliony korun, budeš vědět od kut vítr fouká. Hlavně, žádnej stres.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po telefonu jsem to konzultoval s šéfem servisu při té objednávce. Vrzající těsnění dveří.  Samozřejmě povídačky, jestli jsem to něčím mazal, že se to nesmí atd.  Nechtěl jsem úplně lhát řekl jsem, že tím jejich přípravkem a že to nevydrželo dlouho (ve skutečnosti obyč silik olejem proti přimrzání) tak jsem zvědav jak to uhádám. Musel jsem si na netu najít jak ta lahvička vypadá kdyby něco a vytiskl jsem si to. Řekl jsem že jsem to měl půjčené od známého že jsem to u nich nekupoval. Že to stálo 800. Tak prý bůh ví, čím jsem to mazal, že má pocit, že to stojí 1300. Jinak reakce na vodu ve dveřích, že ví, že už mají svůj postup úpravy těsnění. Jednou že mi netopil climatronik, že neví, ale že to napíchnou a uvidí, No a ty moje vytahaná a roztřepená oka čalounění sedačky řidiče pro tyče hlavové opěrky, že prý už se s tím setkal u Superba, že to dle fotek vypadá obdobně a že to se bude muset objednávat nové čalounění opěráku pokud to škoda uzná, že na to budou muset mít svolení. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Clinte začalo to vrzat samo od sebe, to proč jsem to začal mazat tím silik olejem nebylo z důvodu zamrzání, ale zdůvodu toho vrzání, páč jsem měl alespoň na 14 dní klid, bylo to o nervy.  Kdo nezažije nepochopí pak je ti to jedno. U mě v návodu se ještě píše, že pryžová těsnění dveří máš ošetřovat vhodným přípravkem. V návodu MR 2014 už se píše, že to nemáš mazat ničím, tedy i na to se budu odvolávat. Jinak za typ s Jarovou vodou díky, tím to umeju ještě, ale potřebuji aby to vrzalo. Zatím jsem to všechno utřel do sucha textilnopapírovými utěrkami. jiní co to reklamovali stejně nepochodili i když to ničím nematlali. Prostě jim to namatlali tím jejich přípravkem dle etky od pawouka za 850  (to by k rapidu měli dávat zdarma a ne za to chtít tyhle nekřesťanský prachy) a za 2 týdny to stejně začlo vrzat znovu. Jinak mluvím o těsnění na rámu dveří ne o těsnění na karoserii. Tak se dle domácího testování co kluci zkoušeli, jediné co dlouhodobě pomůže je silikonová vazelína, lehce tím potřeš to chlupatý těsnění a je klid, popř. ten jelení lůj na těsnění od Sonaxu, ani jedno jsem ještě neaplikoval, čekám až co poví na servisu. Dotažení dveří nepomůže a dle etky kde u Rapida už existuje snad 4. varianta tesnění dveří, to asi o něčem vypovídá. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rychlokvažka, co bys chtěl. Hlavně že se bude Škoda chvástat kolik že bude dělat modelů aut a kolik jich vychrlí z fabriky ročně. Rapid byl takovej test pro Octávku asi taky. No neměl jsem si kupovat Fábii, ale rok starou O2 s 1,4 TSI, jen že to jsem byl ještě mladej a blbej, hold člověk nekupuje nová auta každej rok a u Škody jsem si myslel, že nemusím studovat tisíce stran na netu, spolehlivost u Škody jsem bral za samozřejmou, bohužel realita se změnila a to jak se změnila mi uteklo. Zatím se jedná o drobnosti ( i když některý člověka serou viz těsnění), tak doufám, že u nich i zůstane, mám alespoň poslední variantu 1,2 TSI  s posledními inovacemi  a řetízek snad nebude dělat tralala v 60tis. Zatím najeto 28tis a na motor nemohu říct ani popel. S ním jsem spokojen zatím 100%.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď už je pozdě, chtěl jsem před srazem ( to jsem byl ochoten si vzít i dovolenou na celý den) Teď o víkendu má bratranec narozky tak až se večer ožereme budeme pouštět včely do vzduchu a myslím si, že tobě přibude práce s řadou nouzově přistávajících letadel.  :kol-48:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamčeno a odemčeno toto téma
  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...