Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

Stando s tím řízením samo si určitě děláš prdel, že?! Jinak takové prostředky,které tě dovezou z bodu A do bodu B, aniž bys je musel řídit už dávno existují-říká se jim vlak,autobus,taxi...

takhle z bodu A do bodu B to nefunguje. Ale opravdu na dálnici jsem na tempomatu nastavil 160 víc to nejde, dojel jsem auto a za ním jsem jel tak že jsem lehce držel volant, auto si udržuje vzdálenost - ubere /přibrzdí/  -  přidá, když ten přede mnou chce předjíždět tak musím vyhodit blinkr a otočím volantem jedu za ním a normálně se zase zařadím  a auto zase drží směr i rychlost - člověk se tomu až směje. V neděli jsem jel z Liberce na Hradec Králové - dojedu řidiče přede mnou nacvakám tempomat a "nestarám se o rychlost". jedinej problém je když auto před váma na rovné silnici odbočuje a brzdí tak se auto skoro zastaví - normálně bych ho "bez brždění" objel. Zní to trochu jako scifi kdo nevěří rád mu to předvedu. Je to dobré právě při delší jízdě.

  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kokta: Na tom obrázku B8 ze zadu viz. můj odkaz je vidět co jsme minule řešili, že narozdíl od OIII RS tady nevedou ty výfuky do koncovky ani na levé straně, ale vedou pod nárazník jako u normální OIII a koncovky jsou jen z plastu a neprůchozí. Podle mě to je fakt hnus, hlavně v zimě když ti půjde kouř ze spodku nárazníku a z "koncovek" nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedá se tam platit kartou, nemají kofolu a Plzeň tam stojí 40 kč, což je hřích. A dle cen hlavních jídel je mi jasné, že ti za 160 blbého řízku s bramborem donesou množství "kostky ve skluzu" jako tuhle v Počernicích _ Tvé oblíbené místo Pancho.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako jestli tam nemají kofolu, tak to je zásadní problém....Na to jsme všichni zvyklí. Navíc tenhle červenej hrádek nemá s historií nic společného, je to novostavba toho Orny či co, kterej chtěl mít prostě svůj hrad za každou cenu a byl nasranej, když mu to odmítli zaregistrovat jako památku i přes tučné obálky....

 

Nicméně, pokud bude zájem, můžeme tam udělat jeden čaj o páté ;)  Otázka je spíš u Petrrra, zase s emu to o kus natáhne a z Varů to má už tak docela štreku ;) Udělám nějakej průzkum trhu a něco najdu ;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamčeno a odemčeno toto téma
  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...