Přejít na obsah

Clintův pirátský klub


Clint

Doporučené příspěvky

A samozřejmě ještě před přihlášením tomu stočí 100 tisíc, aby mohli prodávat auto s 50 tisíci km na tachometru.
 
 
Jenže to bylo v době, kdy sis kupoval Rapida Ty... Pokud ho naskládáš do konfigurátoru teď, tak jsi na mnohem vyšších částkách. Když jsem to počítal, tak je to šíleně drahá sranda i s tou 13% slevou, kterou máme v práci na ŠA. Pokud to auto vybavím tak, abych jezdil v nějakém komfortu, tak Rapid Fresh s 88kW vychází na něco málo přes 350 tisíc. Klasickej Rapid na tom bude hůř. Tam jsem na téměř 400 tisících bez jakéhokoli servisu nebo záruky mobility.
 
 


Dnes uz si ani v DE nevyberes. Jedinou moznosti je (jakztakz) kupovat auto primo od oficialniho dealera se zarukou a kompletni servisni historii. A hlavne se o vsechno postarat sam.
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Joo, kseftuje se hodne s autama od leasengovek s ukoncenymi operaky, vetsinou jde o firemni auta a ti znali kseftari to sem tahaji. Protoze kdyz to prezenu koupi 3 auta a 4. dostanou zdarma. Na druhou stranu jsou ta auta v lepsim stavu i kdyz s vice km nez od soukromnika. Protoze i v DE soukromnici setri a do AS jedou tak jen v zaruce. Uz to neni to co to byvalo.

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem sem chlapci po dlouhe dobe zavital...

ale precetl jsem si jen poslednich par bodu.

 

auto z nemecka se porad vyplati, ale je potreba hledat a pokud mas nejaky cash a si trochu zrucny tak to jde dotahnout rozumne. Treba O2 Combi L&K 2.0 TDI DSG rok 2007 najeto poctivych 180tisic z plne chybi sibr, columbus a bufik cena 130 tisic nakup + pak nejaky drobny, na dani dohromady, ale auto uz vesele nalitalo asi 8tkm za posledni dva mesice. proste chce hledat a vybirat... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, kolik dáš ročně kilometrů, ale já mám třeba průměrně nájezd kolem 18 tisíc km ročně (a to jen z domu do práce a zpět). Společně s výlety, nákupy, blbostmi jsem na 25, možná 30 tisíci. To bych byl za pět let na 330 tisíci, což je brutálně moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No kdybych mel jistotu, ze to auto jezdilo dalky coz 180tis za 9 let je 20tis za rok. To moc dalky nejsou. Navic u dehta s najezdem k 200tis vetsinou hrozi riziko ze se to zacne sypat. Hold do zenske, melounu a TDI nevidis.[emoji3] Ja kdyz bych kupoval ojetinu tak co nejmladsi s co nejmensim najezdem i za cenu toho ze to nebude octavka ale fabie a ze to treba nebude plna ale stredni vybava. Nove je hold v tomto ohledu nove a koupe ojetiny je vzdy risk. Proto drzim i tu posranou Thalii i kdyz ji ted nepotrebuji, mame ji od novoty a vim co a jak. Az za 2 roky bude zase potreba tak resit pak nejakou ojetinu neznamou se mi nechce. Navic co bych tak za 5ti letou thalii i kdyz se 40tis km dostal. Hovno, tedy ma pro me vetsi moralni hodnotu nez financni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To se říkalo i při výrobě druhé generace Octavií a jsou schopné vydržet 250 tisíc kilometrů. Vždy jde o porodní bolesti a proto si říkám, že je šílenost kupovat auto v prvních dvou letech výroby. Pak to vrže, mlátí, nefunguje stěrač a loupe se lak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kde ze to bydlis? Jo uz vim. Asi nekdy prijedu na kafe v noci. Ale vsadim se, ze uz je nenajdu tam, ale ze stoji venku pod pristreskem. [emoji3]
Clint je jako dnesni duchodci, blaznovstvi mit takovou hotovost doma kdyz lze dnes vse bezhotovostne.
Ale je videt co ma Clint na tomto svete nejradeji. Jini davaji fotky s rodinou s detmi atd. Clint se rad foti s Masarykem, Palackym, Emou Destinovou atd. [emoji3]

  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To víš, proč to mít někde na účtě, kde se ty peníze budou točit nebo případně solidně investovat, aby člověk pokryl inflaci, když může inflaci pokrýt schováním v polštáři? :D:D

 

Ale tak ono je to asi lepší, než ty prachy vzít, chlastat chladící kapalinu a víno z Lidlu.

  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:D:D

 

To víš, za kvalitní práci, odpovídající odměna....ale ty holky každej měsíc ve strip barech taky něco stojej :) 

 

Musíš pracovat v Praze, takhle se tu máme všichni a ne u vás ve vesnici sedět shrbenej u kopírky do noci a pod kamerou doufat, že vyhraješ v Lotynce :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty kvalitně pracuješ? Stojíš u pásu v Kvasinách a montuješ kinder káry?

 

V Praze makám a takový prachy nemám. Kde děláš? Berete? Pořídím si klidně Octavii, abych zapadl do klubu bohatých. :wub:

Editováno: , autor: Sabiza
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk uzamkl následující téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit nový...