Publikováno Červenec 22, 201312 r Ahoj, Novou RS považuju za velmi atraktivní a rád bych se na ní podíval "v reálu". Na škodováckém webu se zatím člověk k informacím o RS skladovkách nedostane - napište, prosím, kdo už viděl a jaký eReSo u dealera. V ČR. :-) Hezký den všem.
Červenec 23, 201312 r Pokud vím, RS se má začít nabízet až od září, takže si nejsem jistej, že už teď nude k vidění... Zatím vím jen o jejích testech na mosteckém autodromu (samozřejmě uzavřeném...), ale pokud někdo zjistíte, že už jí dealeři maj, určitě mě info potěší
Červenec 23, 201312 r Prodejce mi včera řekl, že na liftback je do konce roku restrikce, kvóty jsou prý uvolněny jen na combi.
Červenec 23, 201312 r Autor Proč restrikce? Chtějí zaplavit svět pouze kombajnama, nebo už není na liftbacky kapacita na lince? Nebo snad chce Škoda, aby jsme se postavili do fronty před Mototechnou a pak zapisovali do pořadníku....
Červenec 23, 201312 r Jak jsem koupil, tak prodávám. Podrobnosti jsem nezjišťoval. Jinak OIII RS jsem viděl naživo (na ulici) v Praze někdy o víkendu - byl to černý liftback.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.