Napalm Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Uvidíš kolik jich za půl roku bude u nás jezdit ... myslím, že hodně... S tím názorem na Francii souhlasím.... ale jinak moc pěkná země (myslím krajinu)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 to určitě, sice draho, ale krásně, líbí se mi že na horách jezdí jako skibusy České autobusy, dost z nich ještě jako Karosa... jezdil jsem kdysi pracovně jednou za rok do Bordeaux... příjemní lidé, ale auta, tak leda pro ně, ale máš pravdu věřím též že jich bude jezdit plno, takový evropský korejec to je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 13. Květen 2014 Sdílet Vloženo 13. Květen 2014 no v Francii zas tak draho není a kvalita (myslím potravin) někde docela jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Srovnávací test: BMW 316 vs. Škoda Octavia 1.4 TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 (editace) no to je srovnávání....ale designově jasně bávec to mohli srovnat s rapidem a ještě více bych se válel smíchy.... Editováno: 21. Květen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 Uz vazne ztratili veskerou soudnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 21. Květen 2014 Sdílet Vloženo 21. Květen 2014 kdepak, prostý lid se musí bavit aby nemyslel na válku a pičoviny.... vždyť i TopGear porovnává kdeco s kdečímsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 No comment.... http://www.youtube.com/watch?v=J0OZvyIyJ2w Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Ten moderátor ještě žije? Pane jo ten zestárl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 A ještě ze sebe nechá udělat takového blba.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Zcela zřejmě vyznává rčení „Pecunia non olet“ („peníze nesmrdí“). Od koho ty prachy jsou (byly) je nad Slunce jasnější. Nemá cenu se vášnit nad zkorumpovatelností člověka, jsou závažnější problémy k vyřešení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 No comment.... http://www.youtube.com/watch?v=J0OZvyIyJ2w nepatřil ten příspěvek spíš sem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 (editace) jinak je to hodně jednostranný, v něčem má pravdu ale zapomíná často na oktavii... Editováno: 22. Květen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Já nemám v práci bohužel zvuk, takže z toho moc nemám Ale dovedu si to živě představit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Auto.cz - vše o autech na jednom místě Jakub RetroBoy Franc Test je převzán z německého Auto Bildu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 zvuk nepotřebuješ, stačí si přečíst komentáře na youtube pod tím videjem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 No mě stačí přečíst jen srovnání Škoda a Hyundééé a je mi jasné, že to druhé je srágora, nemusím ani nic číst 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 ... mě stačí přečíst jen srovnání Škoda a Hyundééé a je mi jasné, že to druhé je srágora ... Ale uznej, že nablejskaná a opěvovaná... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Jako moc se mi sem nechce zasahovat Ale měl jsem na víkend i30 Combi a ix35 a nemůžu jako říct že by to bylo tak extra špatné, jasně srovnávám vůči FI která už má svoje roky ale i tak si myslím že za ty peníze je to dobré, má to svoje mouchy ale tak co nemá.. OIII má taky určitě svoje chyby 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 (editace) Nutno podotknout,že skoro vše co říkal je pravda,špatně působí jen ta forma, kterou to podal. Jinak srovnávat O3 s i30 mi přijde scestné. Editováno: 22. Květen 2014, autor: Sanek81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Jistě - na jedný hodnocený straně vypíchnul všecky negativa a zamlčel klady, na druhým subjektu to pro vyváženost zpravodajství učunil obráceně - vychválil pozitivní věci a o záporech držel kušnu. Neboli ať žije novinářská etika a spravedlivej přístup - ale někde jinde a ne v českých sdělovacích prostředcích - zde na ni není místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Proti i30 nemůžu říct z vlastní zkušenosti jediného křivého slova, za ty km co jsem s ní najel jsem byl spokojený. Doufám, že někdo uhádne kde je to natočený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Hyundai jsem nikdy nemel, ani ho zatim neplanuju, ale v tom videu jsem neshledal vubec nic, co by nebyla pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Květen 2014 Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Tak jsem si pustil začátek toho videa a musel jsem to vypnout, jak můžou srovnávat ten strašnej neuspořádanej a chaotickej "čínskej" interiér plnej laciných plastových "stříbrných" doplňků s precizně udělanou a přehlednou palubkou oktávie? Stačilo mi, když se ten jeliman opřel v oktávce rukou o horní část dveří, mě se ještě nestalo, abych si takhle vysoko za jízdy dával pazouru.....Čili, jamile řekl, že Hyundééé je uplně něco jiného....vypnul jsem to. Magory poslouchat nehodlám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2014 Stříbrné doplňky jsou ukrutné, ovšem na podobné úrovni jsou ubohé plastové tapecy dveří u OIII. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.