Listopad 11, 20195 r 19 hours ago, Kuchar7 said: Koukni se do spodní části TP pro alternativní rozměry. uz jsem to v TP nasel, diky :) koukal jsem spatne, nedocetl jsem to az do konce ... :) opravdu to jsou 17ky
Listopad 11, 20195 r Pozor, řešil jsem to taky a pokud někdy v budoucnu máš v plánu řetězy, třeba v Rakousku, tak u RS pouze při kolu 205/50 R17 na disku 6J.
Listopad 11, 20195 r Údajně se vlezou i na 225/45/17 retězy s malejma okama - Pewag servo sport RSS 73 ale nemám odzkoušené... může někdo potvrdit?
Listopad 11, 20195 r Podle pewagu možná ano, ale nemají potvrzeno podle Škoda Auto ne. Podívej se asi o deset příspěvků výš, tam jsem to řešil.Nakonec jsem se vydal cestou nejmenšího odporu 6jx17..
Listopad 11, 20195 r Nebavím se teď o tom, jestli to je nebo není legislativně ok - není... není to zapsané v TP, ale o tom, jestli s tím má někdo reálnou zkušenost a jezdí s tím a jestli se to tam vleze aniž by to něčemu vadilo. Dost lidí s RS nechce jezdit celou zimu na gumách 205/50, ale zároveň když jednou za 5 let jedou do Rakous, tak potřebují řetězy.
Listopad 11, 20195 r Věř mi, že legislativu jsem neřešil ani já, dokonce mi nevadí 205/50 protože bydlím v podhůří a na sněhu je užší guma lepší ale co mi vadilo je nulový výběr disků 6jx17. Nakonec jsem jel 350km pro jediný který se mi líbí. Mám jistotu a klid. Ale zpátky k tématu, hledal jsem několik dní tu samou informaci co ty, a výsledek? Někdo to musí vyzkoušet, já nedám bůra za řetězy abych testoval jestli to půjde. Jestli to zkusíš ty, bude ti pár lidí vděčných, protože to nikdo, kdo by se o to pokusil zatím neřekl. Jinak v jednom velkém pneuservisu mi technik řekl, na tohle už sereme. Takhle jsme jednou udělali škodu přes 100k na Audi, jenom proto, že jsme tam dali řetězy podle katalogu Thule. Bohužel v katalogu nebylo napsáno, že v kombinaci se vzduchovým podvozkem není možné použít. Moc jsem ti nepomohl...
Listopad 18, 20195 r Neprezival by som to tak...borbet a ronal su velmi kvalitne disky. Ked niekto nevie jazdit, ohne aj kovadlinu.
Říjen 1, 20204 r Potreboval by som radu, názor resp. skúsenosť. Mám disky originál Škoda FLASH rozmer by to mal byť 6jx17. Aktuálne sú tam pneu 205/50. Musím tam vymeniť pneu a chcel by som tam dať širšie 225/45. Bude to reálne na ten disk obuť také širšie pneu ? Videl som to na pár Yeti.
Říjen 2, 20204 r Flash sú podľa katalógu 6Jx17 pre pneu 205/50, takže 225 tam nenatiahneš, potrebuješ 7Jx17 /Teron, Denom, Nivalis, Hawk, Trius/ alebo 7,5Jx17 /Dorado/... katalog Upraveno Říjen 2, 20204 r od stafa
Říjen 7, 20204 r Gemini na zimu su momentalne v procese renovacie.Aka farba by sa podla vas hodila k laku auta?Ciernu uz nechcem,uvazujem nad bronzovou. Upraveno Říjen 9, 20204 r od ritch
Říjen 9, 20204 r @marfan Prioritou bola renovacia,boli uz dost okusane.Medzitym ma napadlo,co sa tak niecim odlisit byt jedinecny a myslim,ze sa ta mosadz podarila a k laku auta bude uzasne ladit.Uz len obut Pirellky a zimna sezona moze zacat 😀 Edit : Pirelli obute Edit2: Vcera prezute...edicia G bronz zima 2020 Upraveno Listopad 2, 20204 r od ritch
Listopad 20, 20204 r Ja mám Flash z výpredaja a stále tvrdím, že za tú cenu (67€/ks) to fakt stálo... 😉
Únor 24, 20214 r Zdravím, zůstali mi z O1 alu disky 15" Zvažuji, zda je nechat na zimu na O3. Bude to sedět, nebo je to nesmysl. Díky Edit:já bych to neřešil, ale zjistil jsem, že na disky Lepus co jsou na GL nejdou nasadit řetězy... A to je blbý... Upraveno Únor 24, 20214 r od koldas
Únor 24, 20214 r Jj díky za info. Už jsem zjistil také, že mají i jinou díru. Takže půjdou do světa. Teď ještě vyřešit ty řetězy na zimu...
Únor 25, 20214 r Ahoj, zkusím - nemá někdo navíc ALU kola na O3 (16", 17"), kterých by se rád zbavil/prodal?
Březen 8, 20214 r Já koupil auto teď v únoru. Alu co na něm byli jsem obul na nové zimní Barum Polaris 5 205/55/16 a letní 4 roky staré Savy prodal. Jezdit v zimě na plecháčích a mít půl roku ošklivé auto bych nesnesl. Na léto jsem koupil na bazos elektrony také 16 tky Minoris, protože 17 tky 225/45/17 v techničáku výbava Ambiete plus nemá -((( Jinak alu sad na bazos je docela dost, začínají být už i letní sady. Upraveno Březen 8, 20214 r od ryzen
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.