Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No to mě nestrašte, to je tedy sakra málo - auto mám už rok, tak to abych si šel pomalu koupit náhradní. Je jasný, že KESSY bude žrát víc, ale nečekal jsem že až tolik - za chvilku to bude 12 let co mám O1 a tam mám stále v klíčku originál baterku a to jezdím stále s jedním klíčkem (náhradní je doma nepoužitý).

Mně vyměnili baterku v klíčku na počkání v servisu Škoda a platil jsem asi 70 Kč. Vydržela mi 3/4 roku.

Mně vydržela asi jen půl roku. Měnil jsem jí bez problémů sám podle návodu. Bylo sice potom třeba spárovat klíček s autem, ale všechno fungovalo.

Tak jak mi auto v pátek nahlásilo slabou baterii, tak už v pondělí jsem neodemknul, musel sem dálkou z blízka. Výměna 70 korun na počkání. Zajímavé info: prý to mám sledovat a kdyby se to vybilo v řádu měsíců, tak reklamovat - vymění klíček. Takže evidentně s tím byly nějaký problémy, když mi to takhle zmínili.

Jako Viewer. Od 09/2013, Denně min. 6x a žádný problém, stále origo.

• 2 týdny později...

Diky :-) Mozna bych mohl navod vzit na milost a obcas ho otevrit.

Návody se čtou až nakonec... :)

• 1 měsíc později...

Dá se KESSY dodělat do octavie? néma s tím někdo zkušenost? kolik by to cca stálo?

Origo nevím, ale magic car to umí.

@bidasku strašnej randál, za to ti to fakt nestojí.

Dneska jsem se byl dívat na jednu octavku a to ke jedine co mi tam chybi, stačilo by startovani tlačítkem, protoze se kolenem porad dloubu do toho klicku

myslíš, jen aby to šlo startovat a "chcípat" tlačítkem? odemykání/zamykání na klice oželím a otevirání s klíčem v kapse

Jo jo tohle jsem myslel.

tak uživateli jsem napsal, bohužel stručná odpověď : nelze... :(((

• 2 měsíce později...

Tak výměna baterie v ovladači po roce a půl. Bez potíží doma. Žádná synchronizace či jiné opičárny netřeba.

Je možné, aby po uzamčení vozu Kessy se sklopily obě zrdcátka? A po Odemčení vozu se opět narovnala?

Standardně ano. Mám to tak na svém autě. Stačí v nastavení zapnout sklápění zrcátek.

No já si myslím, že "standardně" to lze jen u varianty L&K. U ostatních výbav musí mít vůz nakonfigurováno "El. ovl., vyhřívaná a sklopná vnější zpětná zrcátka s automatickým stmíváním a osvětlením nástup. prostoru".

OIILG: jsi si jistý, že u svého auta jsi tuto položku nebo některý z paketů, který ji obsahuje neobjednal? :kol-32:

Mě se teda odklopí při odemknutí auta a podle mě je to tak normální.

Měl jsem na mysli novy vůz OIII style. Byla by to pro mne signalizace, ze je vůz zamknuty.

OIII style potřebuje mít v konfiguraci výše popsaná elektricky sklopná zrcátka.

Jinak mě se odklápí při odemčení (jak kessy, tak dálkou). Když zapomenu třeba mobil v autě, tak je mi těch zrcátek i líto - na druhou stranu už z dálky bezpečně vidím, zda je zamčeno...

Četl jsi moji odpověď až do konce nebo jen první větu? :kol-52:

Auto je vyrobeno v srpnu 2014 a prostě se ihned při odemčení odklopí...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.