Únor 22, 201510 r No to mě nestrašte, to je tedy sakra málo - auto mám už rok, tak to abych si šel pomalu koupit náhradní. Je jasný, že KESSY bude žrát víc, ale nečekal jsem že až tolik - za chvilku to bude 12 let co mám O1 a tam mám stále v klíčku originál baterku a to jezdím stále s jedním klíčkem (náhradní je doma nepoužitý).
Únor 24, 201510 r Mně vyměnili baterku v klíčku na počkání v servisu Škoda a platil jsem asi 70 Kč. Vydržela mi 3/4 roku.
Únor 25, 201510 r Mně vydržela asi jen půl roku. Měnil jsem jí bez problémů sám podle návodu. Bylo sice potom třeba spárovat klíček s autem, ale všechno fungovalo.
Únor 25, 201510 r Tak jak mi auto v pátek nahlásilo slabou baterii, tak už v pondělí jsem neodemknul, musel sem dálkou z blízka. Výměna 70 korun na počkání. Zajímavé info: prý to mám sledovat a kdyby se to vybilo v řádu měsíců, tak reklamovat - vymění klíček. Takže evidentně s tím byly nějaký problémy, když mi to takhle zmínili.
Březen 10, 201510 r Diky :-) Mozna bych mohl navod vzit na milost a obcas ho otevrit. Návody se čtou až nakonec...
Duben 29, 201510 r Dá se KESSY dodělat do octavie? néma s tím někdo zkušenost? kolik by to cca stálo?
Duben 29, 201510 r Dneska jsem se byl dívat na jednu octavku a to ke jedine co mi tam chybi, stačilo by startovani tlačítkem, protoze se kolenem porad dloubu do toho klicku
Duben 29, 201510 r myslíš, jen aby to šlo startovat a "chcípat" tlačítkem? odemykání/zamykání na klice oželím a otevirání s klíčem v kapse
Duben 30, 201510 r myslel tenhle alarm, asi to funguje. http://www.topra.cz/elektronicke-zabezpeceni/pagery/alarmy-magicar
Květen 4, 201510 r myslíte že ani v případě sehnání takovéhoto setu na OIII by to nešlo? http://www.ebay.de/itm/VW-Golf-6-VI-Kessy-Set-Keyless-entry-go-Turgriff-Turschloss-Schlussel-Stg-LC5F-/371290765836?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item5672a77a0c
Srpen 4, 201510 r Tak výměna baterie v ovladači po roce a půl. Bez potíží doma. Žádná synchronizace či jiné opičárny netřeba.
Srpen 11, 201510 r Nieco k teme http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/takhle-se-dnes-kradou-auta-bezklicovy-vstup-je-otevre-kazdemu/
Srpen 14, 201510 r Je možné, aby po uzamčení vozu Kessy se sklopily obě zrdcátka? A po Odemčení vozu se opět narovnala?
Srpen 14, 201510 r Standardně ano. Mám to tak na svém autě. Stačí v nastavení zapnout sklápění zrcátek.
Srpen 14, 201510 r No já si myslím, že "standardně" to lze jen u varianty L&K. U ostatních výbav musí mít vůz nakonfigurováno "El. ovl., vyhřívaná a sklopná vnější zpětná zrcátka s automatickým stmíváním a osvětlením nástup. prostoru". OIILG: jsi si jistý, že u svého auta jsi tuto položku nebo některý z paketů, který ji obsahuje neobjednal?
Srpen 15, 201510 r Měl jsem na mysli novy vůz OIII style. Byla by to pro mne signalizace, ze je vůz zamknuty.
Srpen 15, 201510 r OIII style potřebuje mít v konfiguraci výše popsaná elektricky sklopná zrcátka. Jinak mě se odklápí při odemčení (jak kessy, tak dálkou). Když zapomenu třeba mobil v autě, tak je mi těch zrcátek i líto - na druhou stranu už z dálky bezpečně vidím, zda je zamčeno...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.