Jojo91 Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 Mam novou octavku a me leze silene na nervy kdyz stojim na brzde, nebo mam rucni a nekdo seda na zadni sedadla .... Vrzani nehorazne :-D Az se stydim za to auto kdyz nekdo nastupuje a vrze jak ......... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tttt Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 :-) Já už to dávno přestal řešit a to je pak klid na duši :-D. Ne, dost věcí se dá snadno odstranit a těší mě, že se mi podařilo eliminovat drnčení kastlíku u palubky. Stačilo podložit několik plastů a už půl roku, možná víc, mám klid. Nicméně u nového auta to vždy naštve, ale... Z okolí mám kámoše, co prodává BMW a známého, co zase prodává MB a oba se v práci také setkávají s problémy s drnčením palubek, cvakáním v interiéru apod. Na jednu stranu to není pro ŠA omluva, ale na druhou stranu si říkám, že když to dělají i klidně auta za 2,3 miliony, tak Octavia, která stojí od nějakých 400 tis. Kč je vlastně zcela pochopitelné. A proto k tomu tak i přistupuji. Je ovšem pravdou, že třeba takový Peugeot, který dříve na interiéry trpěl, mě mile překvapil, otec má najeto s novou 2008 už 30 tis. km a kvalita (z pohledu pazvuků) je lepší, než O3 - přitom Francouz, řeklo by se, to už dávno neplatí. Uvidíme, jak na tom bude nová O4, snad se ŠA nad kvalitou zamyslí a bude to lepší, uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Bývalá OIII, najeto aktuálně přes 80tis. a i přes osazené 18" kola prakticky nic nedrnčelo - zřejmě štěstí na kus. Nyní OIII FL, najeto 16tis. km a od 9tis. km drnčení v B sloupku spolujezdce. Podezření mám také na plastová místa směřujicí k zadním sedadlům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 Mam novou octavku a me leze silene na nervy kdyz stojim na brzde, nebo mam rucni a nekdo seda na zadni sedadla .... Vrzani nehorazne :-D Az se stydim za to auto kdyz nekdo nastupuje a vrze jak ......... :-D Tak to už je moc [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 26. Září 2017 Sdílet Vloženo 26. Září 2017 před 5 hodinami, Clint napsal: Tak to už je moc No urcite to budu resit pri dalsi navsteve servisu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 Ja som teraz riesil drncanie a vrzanie zadneho praveho operadla. Pomohlo prihnutie oka v karoserii do ktoreho sa zaistuje operadlo. Staci par desatin mm a je ticho. Snad to niekomu pomoze. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Nevím přesně ale u OIII je oko přivařeno do karoserie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Presne tak, ale kdyz ho na hulvata prihnes trochu nahoru silou, pomuze to.. hloupe 2mm a jaky rozdil to udelalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Omluva přehlédl jsem, že psal přihnutí oka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 14. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 Už i u mě začalo něco brnčet. Šel jsem do vývrtky - po necelých pěti měsících. Šlo to ze stravy spolujezdce a takový hnusný zvuk jakoby od skla. Zaduněl pád obrovského balvanu po zjištění, ze to bylo víko odpadového koše ve dveřích spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAYKA007 Vloženo 14. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 ahoj kluci procházel jsem nějaké zahr. fora a myslím že by to mohlo souviset s klepáním v B sloupku. http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=277710 http://www.vwaudiforum.co.uk/forum/showthread.php/39589-Drivers-door-knocking Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 14. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 Šlo to ze stravy spolujezdce a takový hnusný zvuk Ja prdiacich spolujazdcov vyhadzujem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAYKA007 Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 (editace) Ohledně B sloupku dnes sem šel prostříknout bílou vazelínou panty dveří a napadla mě ještě jedna věc. Na spodním pantu zadních dveří je aretace otevření dveří takové zoubky proti ocelovému péru tvaru S, to celé připevněno k B sloupku možná to loupe v tom péru při krutu karoserie prostřikl jsem to bílou vazelinou a uvidím. PS teda pokud to má octavia stejně jako muj touran v ETCE Touranu to vidím u octavie ne. Editováno: 15. Říjen 2017, autor: KAYKA007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 Nová O3FL (LK), nevím, zda se to zde již řešilo, ale prekvapuje me nejak blbe resena schranka na slunecni bryle ve strope (oproti O2FL) - bryle dost casto chrasti, s 1.8 TSi je bohuzel vsechno slyset Asi to budu muset nejak vice vypolstrovat. Schranka je vetsi nez u O2FL, bryle maji tendenci se v ni pohybovat... Resil to jiz nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 20. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 omicron: Neresil jsem to ZATIM, ale vsiml jsem si to taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 21. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2017 (editace) Ahoj, nedělal jste někdo PRAKTICKY demontáž horního krytu B-sloupku? Nevím jak vyřešit to vycvaknutí z té dolní části. Něco mi v něm cvaká tak se na to potřebuji podívat. Editováno: 21. Říjen 2017, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 (editace) nekolikrat vycvakava se to do stran. Odchlipni gumove tesneni a zaber za hranu plastu kterej sundavas, vycvakne se to z te packy. Je to po obou stranach. Je to celkem robustni takze se neboj, ze bys neco zlomil. Editováno: 23. Říjen 2017, autor: nixberg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2017 Ten B-sloupek mě docela štve, v létě je klid, ale jak spadnou teploty na cca +10st, začne cvakat do ucha. Ono to sice po zahřátí interiéru zmizí, ale bylo by potřeba to nějak vyřešit. Zjistil už někdo, co tam přesně cvaká? Stačí podržet ruku na tom plastu a je klid, ale co tam kam narvat nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 25. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2017 Možná kousek molitanu, ať to dostane opačné pnutí...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nixberg Vloženo 25. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2017 Tam muze cvakat uplne cokoliv, pravdepodobne ale to napojeni posuvniku na plast B sloupku. Obavam se jedine co pomuze je to cely vystrikat montazni penou Mel jsem to dole asi 4x a vycpaval tlumicim materialem, oblepoval ... a nakonec pomohlo vycpat horni dojezd predniho okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 25. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2017 Cvaká tam to "ramínko" s pásem a pak samotný mechanismus. Všechno -na karoserii sloupek a plastový kryt sem oblepil tlumícím Galdenem a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kukiak Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 V 13. 10. 2017 na 13:18, M_ike napsal: Presne tak, ale kdyz ho na hulvata prihnes trochu nahoru silou, pomuze to.. hloupe 2mm a jaky rozdil to udelalo Robi mi to iste. Si to akoze kladivom vyhol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAYKA007 Vloženo 2. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2017 Tak u mě zlepšení o 95% po výše uvedeném postupu lupání téměř neslyším, opravdu musím nastražit uši. Použil jsem ještě teflonovou vazelínu ve sprayi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 před 10 hodinami, KAYKA007 napsal: .....po výše uvedeném postupu lup........ Po kterém, je jich tu více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAYKA007 Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Promazání toho péra tvaru S vazelínou, ale jak říkám u mě se jedná o tourana 2011 tak nevím jestli je to na Octavii 3 stejné. Nejsem doma tak přikládám foto stejného péra ze služební Caddy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.