majtik Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 přestala mi blikat kontrola ( dioda ) na palubní desce rpo pravý blinkr. zvuk je slyšet normálně, blinkry blikají normálně. Je nějaká šance na výměnu ( diody, nebo nějaké součástky, která to způsobila na přistrojové desce ) ? Doufám , že není nutné měnit celou přístrojovou desku :-( předem děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Tak podle škodovky se mění celý panel přístrojů (tedy celý budíky), ale podle mě by to mělo být opravitelný, otázka je co odešlo... ale snad ta LEDka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majtik Vloženo 16. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Takže konečně vyřešeno. Stačilo proletovat studený spoj, který to způsoboval. Práce na 30 minut za 500 Kč, ale 14 dní hledání člověka , který to umí a je ochoten udělat. V servisech i autoelektrikář ! mi chtěli měnit přístrojovku ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 (editace) jj, to je na tom bohužel to smutný, když se něco vysere tak vyměnit. Mě takhle pan odborník opravil studený spoj v ŘJ motoru, ve škodovce by mě ta jednotka stála slušnej peníz, asi o 40000kč víc než oprava blbýho studeňáku :'> Sry za posthunting. Editováno: 16. Září 2013, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.