Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Uvažuju též o kamerce. Zatím se mi líbí zabudovaná kamerka ve vnitřním zpětném zrcátku

a kde si takovou viděl?

Tak jsem asi jitrnice ale to video na YT mi nejde otevrit, ze pry soukrome.

Už by mělo být veřejné.

Jo pěknej obraz, určitě mnohem lepší než ta Truecam A3, zase je ale o 1300 dražší. Video ovšem za optimálních podmínek.  Ale musím uznat že na stejné, ne li o malinko ještě lepší než třeba ta moje Mivue 358, kterou jsem před 3/4 rokem kupoval za 3tis. S chválně porovnám dnes za pěkného počasí.

Upraveno od Petrrr

a kde si takovou viděl?

Někde na čínských serverech

No v každém případě jsi mne Petrrr potěšil. Nad tou A3 jsem docela vážně přemýšlel. A na nočním videu uvidím , recenze na noční video má dobré tak  snad nezklame i když samosebou žádné zázraky neočekávám.

nemáte někdo link ( pokud možno Alza - potřebuji to zítra ) na micro usb nabíječku do auta ? alespoň 300mm prosím ?

S novou kamerkou přišel jen metrovej :(

... VYŘEŠENO, děkuji 

tak ještě jednou edit: 

Čínska kopie GoPro dnes dorazila.. Jsem zvědavý až otestuji :) Zatím jsem jen přišel na to, že napájecí kabel do auta má pouze 1m a přísavku na sklo bude třeba proměnit na permanentní s 3M lepenkou ( jako má např. Truecam A3)

Upraveno od hiz

Jinak 300 mm si asi myslel spise 3000mm. Ale uz mas vyreseno. Ja nakonec tu Tvou A3 napichl taky na usb. Kabel jsem koupil na www.krup.cz vcetne adapteru USB 90°. Ta nabijecka tedy prozatim bude nevyuzita, ale nevedel jsem co a jak proto jsem ji radeji chtel. Drzak jsem dal napevno zatim pred chvili prilepil transparentnim silikonem tak jsem naplej jak bude drzet. Jinak to budu muset heftnout na tvrdo nejakym T-rexem od Soudalu, pak uz to nikdy nikdo nesunda. furt lepsi nez ta prisavka.

SiTMIR: Tak jsem doma udělal podrobnější srovnání a kvalitativně bych řekl jsou si ta videa rovnocenná Cel-tec - Mivue 358, Tvá má možná sytější barvy o trochu, u mě zase o něco čitelnější a dříve texty (SPZ, značky atd.) No a co sjem si všiml, tak ta tvoje má výstup z boku, ale nemá rohový kablík napájecí, což je pěkně debilní.

Jinak jsem si všiml, že u Rapida se silně za slunečného počasí odráží ve skle palubovka včetně těch výdechů a i držáku na mobil. Tak že v třetině okna mám ještě jednu palubovku jak v zrcadle a kamera to tím pádem zabírá. V tom tvém videu jsem si nevšiml takových odrazů, jel si s Rapidem?

Jo to video je z Rapida. A ten odraz palubky co píšeš ten tam pozoruji taky, jen v tomhle videu třeba nebyla ta správná pozice slunce. Ale v některých to mám taky. Asi má Rapid nejakej blbej úhel skla.

Vetsi broblem nez uhel skla je ten, ze ta palubka se dost leskne...

Tak to taky, jenže co s tím ?

VYSKLÍT :_icon_smich2:   :kol-48:

To je blbost, já ho zastříkám černým sprejem aby se nelesklo.  :kol-28:

Zdravim,

přidávám obrázky nově nainstalované kamerky..

Musel jsem koupit 3M přísavku co má Truecam A3 a 3metrový micro usb kabel na nápájení ( originál měl pouze 1m s klasickým doutníkem a přísavka vůbec nedržela). Ty 3 metry jsou jen tak tak, chtělo by to ještě alespoň 20cm ..

Jinak kvalita hooodně dobrá, obraz čistý, plynulý.. kvalitní 1080p záznam..  nezkoušel jsem ještě v noci a v dešti ( hned jak bude možnost, natočim )

Ještě dodám, že se jedná o kamerku SJ4000 ( cenově dostupná napodobenina GoPro) se spoustou příslušenství jak do auta, tak třeba na kolo, helmu, ale i vodotěsné pouzdro do 30m ( vyzkoušeno v bazénu 1,3m a kvalita obrazu a zvuku naprosto dokonalá )  :kol-28:

post-86674-0-19086200-1405968872_thumb.jpost-86674-0-96832700-1405968872_thumb.jpost-86674-0-83857200-1405968873_thumb.jpost-86674-0-52675500-1405968874_thumb.j

Hmmm, parada. Kolik kostovala? Libi se mi ze se z casti schova za zrcatko. Popr. mas nejaky odkaz? No nakonec jsem ti mohl tu mini nabijecku nechat, mam to taky jen pres kabel s adapterem. Ty ovsem pises ze je to stejne micro tak by ti to bylo k prdu. Jinak trochu kazi to napojeni z boku. Kdybys vice hledal da se urcite sehnat kablik zalomeny u koncovky nahoru. Sam jsem takovy sehnal u sve kamery i kdyz mini.

Ja mám A3 a kabel mi poprvé taky nestačil ale vyloupnul jsem boční kryt na přístrojovce a kabel zavedl horem nad schránkou u spolujezdce a do středového tunelu kolem řadičky a vyvedl dirou u ruční brzdy a ještě pár cm. zbylo.

Muzes lepe specifikovat ci vyfotit ty krytky co mas na mysli! To zni jako lrpdi trasa nez tu co mam ja kde kabel vedu pod kastlikem do stred. tunelu.

..jestli chcete tady je krátky záznam z kamerky SJ4000.. Sjezd z osvětleného okruhu do vesnice a pak do tmy ..

Omlouvám se za rozpláclé mouchy na skle :D

No tyhle šajsky ale nenahravaji nic moc, spis nic nez moc.

Tady přidávám fotky, konečně jsem to nafotil ale jen mobilem.e8y6u8ah.jpgury5emu4.jpg3yruru9e.jpge6y6utyg.jpgby4unu5e.jpg

No jo, to je sice pěkné, ale stále máš kameru pod napětím takže ruční zapínání a vypínání. Nebo vytahovat a zasouvat konektor.To by mne asi utrápilo.

Jj ale to neřeším protože mi auto stoji na sídlišti a tak ji stejně vyndavam. Nechci shánět ještě okno po nájezdu nějakýho vo... a . Holt mám při odchodu plnější kapsu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.