Publikováno Září 1, 201312 r Zdravím,chci se zeptat jestly jde deaktivovat funkce denniho svicení (octavia II.2005 2,0TDI) Jde mi hlavně o to ulevit baterce při statu V maxi dotu je co se týče nastavení svíceni jen "nastaveni blikačů a tovarní nastavení" Omlouvám se jestly už se to nekdy řešilo,ale já sem to na fóru nenašel. Díky
Září 2, 201312 r Autor No nevím. Nějak to nefunguje,ta páka de jen "k sobě a od sebe" Pokáždé v podstatě akorát zapnu blinkr. Buť to podle toho návodu de jen na novější modely,nebo Je to rukama. Pojem "směrem k volantu"znamená snat zmačknout páku dolů je na tom ovladáni tempomatu A dolu to nejde. Zkoušel to někdo?
Září 2, 201312 r co je na tom tu packu smerovych svetel pritahnout k sobe a nasledne ji dat dolu na 3 vteriny ? Proste celou packu pritahni k sobe (jak bys na nekoho blikal dalkovyma), nechej ji u sebe a zmackni ji dolu, jak bys blikal blinkrama doleva ... v navode to je krasne popsane P.S. je to rukama !
Září 2, 201312 r No nevím nemám O II, ale myslím , že toto lze jen na Octavii II po Faceliftu. Roman má 2005. Tam se to bude muset deaktivovat VAgem v jednotce centrální elektriky. Je tu na foru mockrát popsáno kodování BCM pro denní svícení.
Září 3, 201312 r Urcite by som si denne svietenie nevypinal ... uz len koli policajtom. Ak chces ulavit baterke pri startovani, tak si prepni pred startom svetla na stretavacky a po nastartovani spat na "0" .
Září 3, 201312 r A modely 2005, pred FL, maju normalne od vyroby denne svietenie? Samozrejme ze ten navod je na FL, a ak ma denne svietene hmlovkami dodatocne dokodovane, tak sa to len tak vypnut neda. Ako sa pise vyssie.
Září 3, 201312 r Když chce ulevit baterii tak má nakódovanou skandinávii, při zapnutí zapalování se rozsvítí předek i zadek.
Září 4, 201312 r Autor Přesně, svítí ve předu i zadu. A to mě celkem vadí. Kyž to budu chtít deaktivovat tak zajít do autoryzáku,nebo to udelá aj nějaký "garažmajstr" z kompem? Ps:su rád že to není rukama
Leden 30, 201411 r Dobrý den, mám prosím dotaz. Dá se nějak dočasně vypnout zabudované denní svícení, které je zabudované vedle mlhovek v nárazníku u škoda octavia II. Facelift. Jde mi o to, že když stojím na místě a chci si třeba v autě zatopit, tak denní světla svítí, dá se to nějak vypínat ? Děkuji za odpověd Michal
Leden 30, 201411 r Podívej se do manuálu, je to v části "Světla a viditelnost". Konkrétně takto:PS: vlákna jsem sloučil
Leden 31, 201411 r Toto je trosku nedomyslene a pred deaktivaciou denneho svietenia musis vypnut motor a znovu nastartovat (ak ho mas nastartovany)...az potom sa to da vypnut A rovnako je to aj so zapinanim, tiez to nejde pocas nastartovaneho motoru. Upraveno Leden 31, 201411 r od Kyselinka
Duben 14, 201411 r Čuste chlapi mam octavi ii 1.9tdi 05 narazil jsem na toto téma a taky potřebuji vypnout denní svícení a ve vagu mi to nejde , nahodí mi to chybu typu , že není dobře zapojený kabel a to je blbost.. Ve vagu jsem to našel pod pojmem ,,spínač denního svícení´´ a tam mě to nechce pustit .. Kluci prosím o rady :-) Díky
Leden 8, 20187 r Zdar chlapi mám kvam prozbu mám Octavii 2011naraznik Ra v tom světla na denní svícení to funguje ale když zapnu blinkry tak se my stlumi to denní svícení ta strana co blikam a nebo když rosvitim světla tak nezhasnou ale jen se stlumi co stim dík,
Březen 26, 20196 r Zalezi od BSG a čím svieti denne svietenie . Cez stretavacie alebo hmlove svetla ?
Březen 26, 20196 r BSG nevím ani co je. Je to na potkavackach a svítí se zadnima. Chci to vypnout udělá mi to známý přes vag ale neví kde přesně hledat tuhle funkci aby jsme ji zablokovali. Jde mi o to koupil jsem o2 pár dní zpět a prý někdo zvoral kódování denniho svícení a svítí to takhle dementne. Tak to chci deaktivovat aby bylo vše ok. Má to vyhrev sedaček 4x okna v ele. dual klimu... Je to tato cesta? Škoda Octavia II od r.v. 2005 - vozidla s dlouhým kódováním o délce 17 nebo 21 bajtů Výběr řídící jednotky: 09 (Centrální elektrika) Zvolit funkci 07 (dlouhé kódování) Byte 00, Bit 3 nastavit na hodnotu 1 - viz. změna kódování pomocí programu LCode Poznámka: 0 = vypnuto, 1 = zapnuto v režimu "EU/Skandinávie" Byte 00, Bit 4 musí být současně nastaven hodnotu 0) Upraveno Březen 26, 20196 r od RadaR08 Úprava
Březen 26, 20196 r BSG (na fotke) je riadiaca jednotka centralnej elektriky . A mas v nej nejaky problem. Ale uz ti radili ze toto cez vag neporiesis. Musis ju odniest niekomu kto sa do toho riadne rozumie alebo vymenit celu BSG.
Březen 26, 20196 r Kdyby v ní byl nějaký problém nehlasilo by to na budikach či ve výpisu chyb? Jen se ptam nic o tom nevím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.