Přejít na obsah

Sedačka řidiče - nefunkční manuální pumpování


hunape

Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...

Ahoj, zdravím všechny.

Prosím o radu. Mám rok starou OII facelift a dnes jsem zjistil, že mi nejde manuální pumpování sedačky, zkoušel jsem to i bez zátěže ale prostě jako by to bylo zaseklé jednou to dám nahoru a pak jako když to je bez tlaku či co a dolu taky pohnu pákou jen jednou a pak už nic vůbec se to nehne ani o kousek zkoušel jsem za to trochu brát, ale ani kousek nic....prosím nesetkali jste se s tím? Než se v tom začnu hrabat prosím o rady chtěl bych to do pátku rozebrat a pokoumat, jedem na dovolenou a já potřebuji sedačku dole a další řidiči zas nahoře :-/ jsme výškově nevyrovnaní :) přeji hezký start do nového týdne :)

post-84798-0-36692500-1378102659_thumb.j

Editováno: , autor: Lukáš Stahoň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravím,

mám taky problém se sedačkou řidiče.je vypumpována na maximum a dolů nejde.Sedadlo jsem vytáhnul,ale na nic jsem nepřišel.Nic není napohled prasklé nebo nějak vyskočené.

Nemáte ponětí co s tím?

Díky za každou radu,zítra to budu muset zase nanadat zpátky a sasi i nefunkční.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravím, mám stejný problém u O1, sedačka se dá zvedat jen nahoru, jelikož jsem jí měl úplně dole tak jsem to neřešil, půjčil jsem auto a šup sedačku mám úplně nahoře a nejde dát dolu, dá se to nějak jednoduše ručně vyndat a spustit dolu bez výměny toho mechanismu nebo to prostě musím vyměnit?

Děkuji  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

KStale to mam neopravene a jelikoz mam dva metry tak to mam stale dole a nijak me to nestreauje zatim to menit a vehementne shanet. Kdyz jsem mel sedacku venku a porozdelan ten mechanismus tak to jde stlacit do polohy jake chces pak to staci jen zatahnout a budes to mit v urovni ktere chces myslim ze princim je obdobny u obou verzi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...