Přejít na obsah

1.9 tdi pd vstřiky ATD x AXR


Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

 

mám dotaz ohledně vstřiků na mojí f1 2002. Nedávno jsem měl auto v servisu s cukáním motoru,kde si mysleli,že to dělají vstřiky a nechali je změřit. Vstřiky to nakonec nebyly,ale to sem teď nepatří. Bylo mi řečeno,že jsou údajně všechny 4 vstřiky v háji(protékají). Auto má dle tachometru 247tkm. A teď k věci. Dají se použít vstřiky z 1.9 tdi pd AXR do stejného motoru ale ATD? Četl jsem tu,že vstřiky jsou údajně jiné,ale vizuelně mi přijdou úplně stejné. AXR vstřiků jsou na netu mraky,ale ATD je hodně málo a navíc jsou většinou i dražší. Kdyby i někdo věděl,kde sehnat levně jeté 100% funkční a proměřené vstřiky tak může taky přispět k tématu :)) . Předem díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nevím jak to přesně je, ale motor ATD má i jinou emisní normu takže podle mě to nepůjde, nebo nějak nevím jestli by se nemuselo upravit jednotka. A co koupit třeba lepší vstřiky a udělat třeba kvalitní chip  :kol-47:

 

 

EDIT:

http://www.sbazar.cz/trabihonz20042/detail/481119-vstriky-pd-74kw-tdi-golf-4-octaviafabia

 

Zkus tohle, třeba je neprodal nebo má další ;)

Editováno: , autor: LiborTDI
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

díky za inzeráty,ale tj přesně to co sem řikal,že většina vstřiků na netu je na AXR (nebo jiné) stejně jako ty co si poslal. do f1 s motorem ATD patří vstřiky s označením OEM 038130073AJ nebo Bosch BO 0414720037 aspoň teda dle údajů u Bosch trysky na kellyně

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...