Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar, zapojím kabel MDI s USB konektorem z originál Škoda příslušenství do zadní části radia Swing ? Pokud né, co vše k tomu budu potřebovat. Chci jen přehrávat na tomto radiu muziku z flashky, dík za odpověď.

Upraveno od kosak 72

• Autor

Na fóru oktávkářů jsem vyčetl, že musím mít adaptér pro zapojení USB k originálnímu autorádiu Škoda.

• 3 měsíce později...

Nechci zakládat nové téma, ale zajímá mě jedna věc. U Yetiho (rádio Bolero) mám v loketní opěrce zdířku AUX. Může mi někdo prosím sdělit, pod jakým kódem Škodovka nabízí propojovací kabel k tomuto vstupu? Všude je jen plno MDI a já potřebuji kabel na obou koncich s 3,5 mm jackem. Díky za pomoc.

Já kupoval pro propojení telefon - AUX na e-bay TENTO za cca 23 Kč s poštou. Kvalita bezproblémová, když se telefon chytne do ruky, tak není problém ho od AUX díry (Ve Fabii ji mám vedle ruční brzdy) natáhnout až k oknu řidiče. 

EDIT: Jestli se nepletu, tak kabel s 2x 3.5 jack se ve Škodovce ani neprodává.

Upraveno od Galvi

Propojovací kabel s Jackem 3,5mm na obou koncích koupíš v jakékoliv prodejně s elektronikou...

trosku mimo povodnej otazky, ale reagujem na otazku ohladom AUX vstupu v opierke - z nejakeho nevysvetlitelneho dovodu mi hra cez tento vstup iba prava strana auta, lava nie - pipnutia idu aj z lava ale hudba nie, z CDcka i z radia hraju obidve strany.

Propojovací kabel s Jackem 3,5mm na obou koncích koupíš v jakékoliv prodejně s elektronikou...

Planeo Elektro-121kč.

Díky pánové, za tipy, někde něco seženu  :kol-31:

• 3 měsíce později...

xxx

Upraveno od danikd

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.