Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Předem se omlouvám, ale při vyhledávání mi to nic nenašlo. Tak se zeptám na možná již odpovězenou otázku.

Měl někdo problém při běžných kontrolách v AS s dokódovanýma funkcema? Vím, že je to na moji odpovědnost a padá záruka na ŘJ, ale mají šanci to nějak odhalit v rámci té jejich rutiny?

Vloženo

Podle mě to neřeší, alespoň ne do doby, než by byl nějaký problém. Jedna z věcí které mám dokódované je protočení ručiček, čehož si samozřejmě museli všimnout aniž by to napíchli a nikdy mě na to nikdo v servisu nic neřekl.

Vloženo

Pokud to nesouvisi s nejakym problemem pri reklamaci treba, prijdou na hovno, ja tam mel dokodovanych a hlavne i dodelavanych veci ( vyhrivany sedadla, HHC, Corner mlhovek atd. atd.) a nikdy na nic neprisli a to jsem mel i radu reklamaci. Na to tam nemaji cas zkoumat co kdy kde a jak. Navic kazdy modelovy rocnik ma kde co noveho. To si nemuzou pamatovat..A to hlavne, co jim neukaze sam pocitac, to nevi. Kolikrat i to, co by jako AS vedet meli..

• o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

Jo? U Rapidu ne, alespoň mě to tak nefunguje... U Golfa nebo Leona ,co jsem měl jako náhradní, to takto fungovalo (což mě spíš rozčilovalo, když jsem chtěl ladit jen jedno), ale tady to to nejde...

Matně si vybavuju, že u Fabie I, to snad takhle fungovalo, na středu obě... což bylo ideální.

Editováno: , autor: Qual
  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo
V 12. 9. 2017 na 20:53, charoon napsal:

ahoj,

tak jsem si zkoušel do svého Rapida r.v. 2015 dokodovat několik věcí :

asistent rozjedu do kopce....ECU nejde kodovat, Bit 16-bit0 enable a nejde

ručičky...není možnost

množství dotankování nafty...jsem nenašel.

Má někdo zkušenost s kodovani u Rapida r.v.2015??

díky

2015 mam a ručicky idu v poho

• o 3 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

praveze nie je pre niektore Rapidy... brat ma SWING ktory ma iba CD, a bez AUXu, ani kabel nema pri rucnej, nikde. musel som zapajat do ISO konektora + kodovanim povolit.
kto by si chcel dorobit, tu su navody:
https://www.drive2.ru/l/7388919/

https://www.drive2.ru/l/5632202/

a kabel do ISO:
https://www.aliexpress.com/item/2015-Brand-New-AUX-in-Audio-Input-Cable-Adapter-For-VW-Touran-Tiguan-Golf-RCD510-RCD310/32518216735.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.oxbhKU

Editováno: , autor: ilmirec
Vloženo

@Woody

12 Automatické zamknutí dveří

09 Centr. Elektronika -> Kódování -> Dlouhé kódování Helper -> Byte 0 -> bit 4 (Auto-Lock (Automatic Locking above 15 km/h))

auto_lock.thumb.png.ffdaf0236d089bd17406e668c7de8c3f.png

13 Automatické odemykání dveří

09 Centr. Elektronika -> Kódování -> Dlouhé kódování Helper -> Byte 0 -> bit 3 (Auto-Unlock (Unlocking when Removing the Ignition Key))

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...