slapnahrabe Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Také mi to zmizelo po přechodu na pevný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toldi Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Když už jsme u Maxidotu, mám najeto 1600 km a Maxidot mi pořád neukazuje, kdy zajet do servisu, jsou tam jen pomlčky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Jeden dotaz hoši. Prolezl jsem celé vlákno a nikde jsem nenašel (možná jsem jen slepej) postup jak upravit ten časový interval Asistenta rozjezdu do kopce. Jak nastavit aby držel 2 nebo 4 sekundy. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 tam se nenastavuje myslím časový interval, ale jsou tam 3 možnosti nastavení "Late" a jiné ostatní nevím, protože já mám nastaveno právě Late a drží to tak 3s, pokud nepřidám plyn. Ale nejsem kodér abych věděl, to jen co se mě kodér ptal a když jsem čuměl přes rameno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 3. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Je to tak, jsou tam 3 stupně a né sekundy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 Aha, OK , díky moc !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 3. Září 2015 Sdílet Vloženo 3. Září 2015 2 sekundy bohatě stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Tak jsem si vše potřebné dokódoval a vše je funkční, HHA, parkovačky k denním světlům, protočení ručiček , vyhřívání zrcátek k zadnímu oknu. Ještě potřebuji vypátrat kde se aktivuje osvětlění budíků k dennímu svícení, svítí mi standartně jen ručičky a automatické zamykání při rozjezdu. Poradí někdo osvícený ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Rozsvítit celé budíky = udělat si za mnou výlet...zamykání by mělo jít přes byte 0 bit 2 a bit 1(automatické odemčení) v centrální elektrice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 Aha tak budíky je vyšší liga když Ty bydlíš Ferdo hrozně daleko. A na to zamykání zkusím mrknout, díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 (editace) Ja mam hec a prave od Ferdy. Uz jsem si tak zvykl ze bych nechtel jinak. I kdyz z prvu diky nedorozumeni jsem mel vyhradu k teto funkci. Dnes vse good a vse je jen o zvyku. Taky jsem musel jed 150km i kdyz tedy ne jen kvuli tomu. Hold kdo umi, umi. Tady mas video z meho Rapida jak to vypada U me ve vlakne, viz. Podpis. Prispevek c. 865. Nejak mi sem v mobilu nejde zkopirovat odkaz. Ha uz se povedlo. Editováno: 4. Září 2015, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 (editace) Já vím, je to super ale jet kvůli tomu přes půl republiky :-(. 275 km. Ale je fakt že ty parkovačky (v předních mám LED) s tím denním vypadaj moc dobře. Editováno: 4. Září 2015, autor: SITMIR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 I kdyz je otazka co na to zakon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 No je to asi o lidech. Denní světla svítěj, , jsou umístěné v pozicích stanovených v předpisech jen tam svítí ty parkovačky navíc, nikoho to neoslňuje, nikomu neubližuje. A ty světla vzadu. Každej kdo není debil musí uznat že to je prospěšné ale samosebou pokud narazíš na debila tak Tě v tom vymáchá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Debil nedebil - zákon jednoznačně stanovuje, co a jak má svítit. Je to mimo jiné proto, aby si různí chytráci nedělali z auta pojízdný cirkus, zabezpečuje to jednotné osvětlení vozidel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Tak u me tim ze mam denni ve svetlech skoro vedle obrysovek tak by si toho treba ani nevsimli. Na druhou stranu je denni sviceni je denni a nepotrebuji aby mi k tomu svitilo x zadnich zarovek. Ale asi jsme mimo tema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Tak třeba jsem si všimnul spousty aut novějších typů u kterých standartní denní osvělení má rozsvícené i koncová světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 5. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2015 No tak tomu nevěřím, že by to bylo z výroby. Že by výrobce šel proti zákonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Např u nových BMW jsou denní světla vzadu na čidla. Trošku se sešeří a rozsvítí se zadní. Majitel naší firmy to má z výroby, ještě jsme o tom diskutovaly. A podívej se na silnicích kolem sebe co je aut že vepředu svítí denní ledky a vzadu normálně koncová svítí taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Já tedy skoro žádná nevidím a když už, tak je to většinou něco z koncernu VW = dodatečná kódovačka. U toho BMW to bude mít jistě homologaci, to bys musel přesně nastudovat znění patřičných předpisů. Obecně je to tak, že co je schváleno (např. denní jen vepředu) nelze to legálně předělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Jo tak homologace tam bude určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Řešil jste někdo v záruce problém s dokódovanými věcmi? Resp.pokud bych měl např. nějaký problém s motorem, aby mi v servise pak neřekli, že tam mám dokódované věci a záruka padá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 A nebude to u toho BMW tak ze sa mu rosvietia aj predne?Aky to je Bavorak?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 (editace) Řešil jste někdo v záruce problém s dokódovanými věcmi? Resp.pokud bych měl např. nějaký problém s motorem, aby mi v servise pak neřekli, že tam mám dokódované věci a záruka padá. uz se to tady psalo ze zaruka neni pro dokodovany veci ale kdyz se ti to rozbije tak si to nech nakodovat na puvodni cislo a nikdo to nepozna Editováno: 5. Září 2015, autor: oneb1t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 5. Září 2015 Sdílet Vloženo 5. Září 2015 Nevím co to je přesně za typ BMW ale přední mu svítí standartně LED denní osvětlení a zadní se přidávají podle senzoru. Ale myslím že to je X5ka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.