Publikováno Říjen 23, 201311 r Zdravím, chci se jen informovat, zda se ještě stále lepí na karoserii označení motorizace. Dřív si to člověk mohl vybrat, zda to tam chce, nebo ne. V současné době tato možnost zmizela i z konfigurátoru na webu ŠA. Díky
Říjen 23, 201311 r se šetří, tím se snižují náklady výrobci a zvyšuje jeho zisk, když cena vozu zůstává.....
Říjen 23, 201311 r Mám pocit, žes to úplně nepochopil - mluví se tady o označení motorizace na víku kufru. Tedy nápis TDI, nebo TSI.
Říjen 23, 201311 r . bylo myšleno na zádi vozidla... tedy to co má Pawouk na svém vobrázku :-) Upraveno Říjen 23, 201311 r od Hravec
Duben 8, 201411 r Vsimol som si ze na veku zadnych dveri akosi chyba obvykle oznacenie TDI.....neviem ci sa to tu preberalo ci nie ale ja veru ziadne oznacenie nemam...ako su na tom ostatni?
Duben 8, 201411 r dakujem kludne o teda zmaz....ale bolo mi to divne preotze v testoch to auta mali....hajzlici co uz na tom nasetria?!
Duben 8, 201411 r Si myslím, že toto o šetření není. Proč inzerovat, co mám za motor, stejně to nebylo komplet. Jen by to byl návod, pro "odběr" na objednávku. Já jsem měl v konfigu BEZ a oni to před objednávkou zrušili
Duben 8, 201411 r Taky si myslím, navíc jsou na autě jiné znaky podle kterých poznáš motor... např. podle výfuků.. těď nemyslím RS tu pozná snad každý
Duben 8, 201411 r byl jsi rychlejší, právě jsem to chtěl napsat že hlavním identifikátorem jsou výfuky a pak otáčkoměr a řadící páka...
Duben 8, 201411 r Urcite ne, brzdy jsou videt skrze kola (samozrejme pokud nejsou poklice) a naprava je poznat dle rozchodu zadnich kol. Vlecna naprava ma kola vice schovana v blatnicich ;-) Upraveno Duben 8, 201411 r od XJOHNNYX
Duben 8, 201411 r to opravdu požínáš ty rozdíly pouhým okem? Rozchod vzadu (mm) – dle motorizace 1520; 1514; 1512 jinak RS lift i combi 1506 mm z toho plyne, že když se na O III dají stejně velká kola jako na O III RS - budou na klasické O III vylízat daleko víc než na O III RS - zajímavé, ale realita .... Upraveno Duben 8, 201411 r od Hravec
Duben 8, 201411 r Je to tak, proste ja to poznam, je to poznat treba i z fotek. A at predejdeme dohadovani, dobre to je poznat u seriovych kol, jakmile jsou kola s jinym ET poznava se to hure. A z fotek zalezi na uhlu pohledu ;-) Upraveno Duben 8, 201411 r od XJOHNNYX
Květen 10, 201411 r Pani Vy co mate este oznacenie motorizacie mohol by niekto prosim zmerat vysku pismen a napriklad vzdialenost od spodku veka kufru pripadne aj od kraja?dakujem! Upraveno Květen 10, 201411 r od SniperWolf
Květen 10, 201411 r to bola hodnotna rada !Dakujem ja to zvladnem aj sam a original napisy doma mam...len jeden je mensi a druhy vacsi predpokladam ze jeden bude na Rapid a preto sa chcem uistit od niekoho co to ma na voze.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.