Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, chci se jen informovat, zda se ještě stále lepí na karoserii označení motorizace. Dřív si to člověk mohl vybrat, zda to tam chce, nebo ne. V současné době tato možnost zmizela i z konfigurátoru na webu ŠA.

Díky

Už to tam nedávají, vše bez označení.

• Autor

škoda

se šetří, tím se snižují náklady výrobci a zvyšuje jeho zisk, když cena vozu zůstává.....

označenie motorizácie,čiže kód motora je predsa na "B" stĺpiku na strane vodiča

Mám pocit, žes to úplně nepochopil - mluví se tady o označení motorizace na víku kufru. Tedy nápis TDI, nebo TSI.  :kol-28:

. bylo myšleno na zádi vozidla... tedy to co má Pawouk na svém vobrázku :-)

Upraveno od Hravec

Mám pocit,žes to úplně nepochopil..

áno,nepochopil  :kol-26:  ..omluva  :kol-17:

• 5 měsíců později...

Vsimol som si ze na veku zadnych dveri akosi chyba obvykle oznacenie TDI.....neviem ci sa to tu preberalo ci nie ale ja veru ziadne oznacenie nemam...ako su na tom ostatni?

dakujem kludne o teda zmaz....ale bolo mi to divne preotze v testoch to auta mali....hajzlici co uz na tom nasetria?!

Si myslím, že toto o šetření není. Proč inzerovat, co mám za motor, stejně to nebylo komplet. Jen by to byl návod, pro "odběr" na objednávku. Já jsem měl v konfigu BEZ a oni to před objednávkou zrušili  :kol-28:

ale ano aj mna to napadlo ...aj ked zlodejickom je to u prdele myslim

Taky si myslím, navíc jsou na autě jiné znaky podle kterých poznáš motor... např. podle výfuků.. těď nemyslím RS tu pozná snad každý :kol-48:

byl jsi rychlejší, právě jsem to chtěl napsat že hlavním identifikátorem jsou výfuky a pak otáčkoměr a řadící páka...

Dale to pujde poznat dle velikosti brzd a zadni napravy :-)

Ale to už se musíš ohnout :kol-28:

Urcite ne, brzdy jsou videt skrze kola (samozrejme pokud nejsou poklice) a naprava je poznat dle rozchodu zadnich kol. Vlecna naprava ma kola vice schovana v blatnicich ;-)

Upraveno od XJOHNNYX

to opravdu požínáš ty rozdíly pouhým okem?

Rozchod vzadu (mm) – dle motorizace 1520; 1514; 1512

jinak RS lift i combi 1506 mm

z toho plyne, že když se na O III dají stejně velká kola jako na O III RS - budou na klasické O III vylízat daleko víc než na O III RS - zajímavé, ale realita ....

Upraveno od Hravec

Je to tak, proste ja to poznam, je to poznat treba i z fotek.

A at predejdeme dohadovani, dobre to je poznat u seriovych kol, jakmile jsou kola s jinym ET poznava se to hure. A z fotek zalezi na uhlu pohledu ;-)

Upraveno od XJOHNNYX

• 1 měsíc později...

Pani Vy co mate este oznacenie motorizacie mohol by niekto prosim zmerat vysku pismen a napriklad vzdialenost od spodku veka kufru pripadne aj od kraja?dakujem!

Upraveno od SniperWolf

Si zajeď do Škodovky a oni tam nalepí origoš ;)

to bola hodnotna rada !Dakujem ja to zvladnem aj sam a original napisy doma mam...len jeden je mensi a druhy vacsi predpokladam ze jeden bude na Rapid a preto sa chcem uistit od niekoho co to ma na voze.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.