Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Asi jsem se špatně vyjadříl mněl jsem spíše namysli auta prodané v německu - rakousku - norsku- švédsku , tedy rozdílná kvality prodavaných aut ! když dám příklad , u nas se zasadně montují silemy "z dirama"  předních ramen čtyřamené , v německu se vždycka davaji na škody plne silemy ! když se v original servisu zeptáte jestli maji plné silemy přednich ramne , tak odpověd je ,ne to tam nepatří ! ((si snad dělaji srandu)) :kol-28:

tak auto je doma , hurá :kol-31:  , tak upřesnění informaci co stím bylo : prasklý kryt rozvodového řetězu , vymněna celého krytu ,tedy mám na konci čísla pismeno C "puvodně jsem mněl B" pak přetěsnění olejové vany , dale přetěsní turba "tam byl další ukap oleje" a nakonec znich velezlo že mněnily i rozvody , i když nebyla na moje win servisní akce

takže by mně dost zajímalo co se vlastně stalo že prasknul kryt roz řetězu :kol-32:

Editováno: , autor: vikyviky
Vloženo

S kým čím, s dírama!!

Tvoje problémy s autem.. já nevim, to neni možný, jestli máš opravdu takovejhle zmetek, tak bych to resil jinak, nez breceni ma stezovanim si tady..

HOFK, domluvil sem.

Vloženo

tak auto je doma , hurá  , tak upřesnění informaci co stím bylo : prasklý kryt rozvodového řetězu , vymněna celého krytu ,tedy mám na konci čísla pismeno C "puvodně jsem mněl B" pak přetěsnění olejové vany , dale přetěsní turba "tam byl další ukap oleje" a nakonec znich velezlo že mněnily i rozvody , i když nebyla na moje win servisní akce

takže by mně dost zajímalo co se vlastně stalo že přesknul kryt roz řetězu

No to je docela dost... :kol-32:  Kolikže to máš najeto km? 

Vloženo

takže by mně dost zajímalo co se vlastně stalo že přesknul kryt roz řetězu :kol-32:

To Ti povím. Ukaž nám fota poškození krytu rozvodů, a to z vnější i vnitřní strany. Pak si vem do ruky řetěz a zkus na něm najít nějaký defekt (např. deformaci, otěr na hraně článku, atp.) a tento defekt vyfoť taky a foto ukaž.

"vikyviky", bohužel, dle popisu, co bylo vše měněno, tak to vypadá tak, že toto výrobní vada není. Fota přesně ukáží, co se stalo.

Vloženo

...prasklý kryt rozvodového řetězu , vymněna celého krytu ,tedy mám na konci čísla pismeno C "puvodně jsem mněl B" ...

Podle Etky kryt rozvodu 03F109210... - "B" u Rapidu nevidím, "C" tam je s poznámkou je vyběhlý z výroby 1.3.2012, použít jako náhradu "D"

Vloženo (editace)

Tam jde asi i o to jaky styl jezdi, de jeho popisu "blika mi auto prokluzu a vseho jak vanocni stromecek" to auto moc nesetri :)

nevím kde si příšel na takovou pitomost ? ja tohle nikde nepsal ! akorát jsem psal že když mi ESC/ESP koriguje do zatačky tak nic nebliká a ani nesvít !!!

jezdím zcela normálně !

momentálně najeto 5482 Km za 3 týdny od koupě :) kupovano jako nové ! sice ten rapid mněly jako ukázkový čili najeto 32 Km

rok vyroby auta je 2013/8 mněsíc

puvodní kryt mněl na konci čisla B, tadka je tam kryt a ná konci čisla C !

foty krytu řetězu nemám , ""jak si mi to zapomněly vyfotit :kol-32:  asi placená služba to foceni vadných dílu""

dale pak jsem psal jinde na foru, že za tři týdny jsem domluvený na reklamaci , tan olej to urychlil , tak jsem reklamoval i "vibrace do řezení" odpově, řízení je ok nic sním není :) , ale podle toho že auto tedka táhne do prava , tak ztím cosi dělat musely , vibrace jsou mírně větší něž před reklamací + táhne doprava ! takže v utery mně tam maji znovu , čili druhá reklamace , při třetí chcí jiné auto , asi jsme mněl fakt pech a trefil na sprasek !

když jsem mněl fabii 1 RS tak jsme mněl ten samý problem z vibracema do řezení , vymněníl jsme všecko a pořat to dělalo (poloosy- čepy spodní - čepy řízení - naboje ložíska  - ložíska diferencialu - uložení komplet moturu - tlumiče - uložení tlumíču - kopyta - držáky přednich ramen - ramena ) , jedině co nebylo vymněněné bylo řizení a servo . tak mně napadá že problem bude tam a nebo pak nevím :kol-32:

dneska jsem mněl možnsot jezdit od známeho z rapidem 1.4 tsi , volant bez vibraci jde zcela plynule 

chiby v textu opravim až si jich všimnu :kol-28:

Vloženo (editace)

A čím že vás to lakuji ?  asi těžko budou dělat fotky vadných dilu ? nebo snad to je stadart v servisech ?

a to že pišu jako pako , to je ne jinou diskuzi a hlevně na jiném foru, ne tady , ale pokud tě to zajímá , tak člověk neboli mozek vnímá slova jako celek , ne po jednotlivích písmenech ! vice si najdí na google.com :kol-31: takže defakto stačí na to aby člověk přečetl slovo , aby balo první a poslední písmeno správně zbytek muže být přehazaný , sice mrším mněké/tvrde a občas dám jiné písmeno než má byt , to je fakt za to se omlouvám , je to zcela moje chiby prostě když pišu tak se nedívám na klvavesnici , a pak dělám překlepy , a jsem línej to prostě po sobě číst a nebo opravovat

tak jsem si nasipal na hlavu popel , tak snad bude spokojenost :kol-28:

Vloženo (editace)

"taktik": To by právě prozradily ty fota, nebo kdybych mohl ten řetěz "pohladit, očuchat, ..."

Možná to bylo jen preventivní opatření, že únikem oleje a tím změnou tepelných podmínek se mohl třeba lajcky řečeno "vyhřát" a pak by to mohl být opravdu časem mazec ....

Editováno: , autor: MiKy*
Vloženo

...asi by měl založit vlastní vlákno a tam zkopírovat všechny příspěvky, aby to bylo přehledné... zatím víme, že má Rapida 1.2 TSI 77kW vyrobeného 8/2013, koupeného přesně před měsícem, asi 3 sady zimních kol  :kol-47: ... najeto cca. 5500km, .... spoustu problémů.... 

... "chiby v textu opraví, až si jich všimne... a taky už si nasipal popel na hlavu"...

Vloženo (editace)

...... město Ostrava v profilu, ale dle textu bydlí v horách .... že by v Ostravském městském obvodu Mariánské Hory a Hulváky? 

Editováno: , autor: MiKy*
Vloženo (editace)

to  MiKy*  hele jak ti mám dát fota ? něčeho co se nefotilo ? a tedy je to mu konec buch ví kde !

to  rogerer  jezdím hodně , atd , jen tak na okraj moje auto před rapidem , fabie 1 RS kupovaná za stavem tachometru  +-145 tkm , než jsem se ji zbavil bylo na tachometru 224 tkm mněl jsem ji necelé  2 roky :) 79 tkm za necelé dva roky :) to na vysvětlení, prumněrně najedeu za rok 35 tkm +-

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...